آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان مخابراتی بیاید نظرتون رو بگید....... (حالا بقیه هم اگه نظری دارن بگن خوشحال میشیم) به نظرتون زیر تالار های تالار مخابرات باید تغییر کنه یا همینا خوبه ؟ اگر باید تغییر کنه چه زیر تالارهایی باشه بهتره؟؟؟ نظر خود من اینه که باید یه تجدید نظری توی زیر تالارها بشه ولی هنوز تو تقسیم بندیش به یک تقسیم بندی جامع نرسیدم چون هرجور تقسیم بندی میکنم اخرش یه سری مباحث رو نمیشه توی تقسیم بندی جا داد........ الان توجه کنید توی بخش اصلی تالار خیلی تاپیک داریم . ما وقتی میتونیم بگیم تالارمون منظم و طبقه بندی شده است که تاپیک های سرگردان تو بخش اصلی نداشته باشیم......... 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ ببینید این چطوره ؟؟ میدان سیستم شبکه مقالات 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ یه فکر دیگه هم دارم........ میگم چطوره یه بخش تازه های مخابرات بزاریم و برخی از مطالبی که الان به صورت پراکندست یا تو بخش اخباره به اونجا منتقل بشه .......... فکر میکنم یه سری مطالب بهتره به جای تالار اخبار توی چنین قسمتی باشه........... حالا میشه به صورت تاپیک بزاریم و هر مطلب جدیدی گذاشته میشه توی یک فهرست اول تاپیک اضافه بشه و یا به صورت یک زیر تالار................. 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ یه فکر دیگه هم دارم........میگم چطوره یه بخش تازه های مخابرات بزاریم و برخی از مطالبی که الان به صورت پراکندست یا تو بخش اخباره به اونجا منتقل بشه .......... فکر میکنم یه سری مطالب بهتره به جای تالار اخبار توی چنین قسمتی باشه........... حالا میشه به صورت تاپیک بزاریم و هر مطلب جدیدی گذاشته میشه توی یک فهرست اول تاپیک اضافه بشه و یا به صورت یک زیر تالار................. به نظرت موازی کاری نمیشه با اخبار؟ من به همه تالارا گفتم به فکر تقسیم بندیا باشن بعد امتحانا (تا دوازدهم تیر) تقسیم بندیای جدید به دستم نرسه زیر تالارا رو دیگه تغییر نمیدیم تا عید 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرت موازی کاری نمیشه با اخبار؟ من به همه تالارا گفتم به فکر تقسیم بندیا باشن بعد امتحانا (تا دوازدهم تیر) تقسیم بندیای جدید به دستم نرسه زیر تالارا رو دیگه تغییر نمیدیم تا عید نه ببین تاپیک اخبار مال مباحثی به این شکله مثلا وزیر ارتباطات در مورد نسل چهارم موبایل فلان چیز و گفت، یا اپراتور سوم از فلان زمان سیمکارت عرضه میکنه یا اینکه اتحادیه جهانی مخابرات در مورد اینترنت ایران فلان نظر رو داد .یا فلان همایش در روز فلان برگزار میشه و ... ولی تازه ها مثل اینجور مباحث ارائه ارتباطات چند پخشی با استفاده از شبکه نوری بر روی تراشه ترازیستورها سه بعدی میشوند و .... حالا این یه نظره گفتم که دوستان هم در موردش نظر بدن........... خو حالا چرا اینقد خشنی.........:banel_smiley_52: خوب برا همین گذاشتمش به مشورت دیگه که زودتر به نتیجه برسیم........ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ نه ببین تاپیک اخبار مال مباحثی به این شکله مثلا وزیر ارتباطات در مورد نسل چهارم موبایل فلان چیز و گفت، یا اپراتور سوم از فلان زمان سیمکارت عرضه میکنه یا اینکه اتحادیه جهانی مخابرات در مورد اینترنت ایران فلان نظر رو داد .یا فلان همایش در روز فلان برگزار میشه و ... ولی تازه ها مثل اینجور مباحث ارائه ارتباطات چند پخشی با استفاده از شبکه نوری بر روی تراشه ترازیستورها سه بعدی میشوند و .... حالا این یه نظره گفتم که دوستان هم در موردش نظر بدن........... خو حالا چرا اینقد خشنی.........:banel_smiley_52: خوب برا همین گذاشتمش به مشورت دیگه که زودتر به نتیجه برسیم........ دعوا نکردم که گفتم که تا اون موقع وقت هست خواستم بازم یاد آوری بشه که بعدش دلخوری پیش نیاد بازم به نظرم موازی کاری با همون اخبار میشه میشه مثلا اخبار مخابرات رو دو قسمت کرد اخبار علم مخابرات و اخبار بازار مخابرات یا همچین چیزایی 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ دعوا نکردم که گفتم که تا اون موقع وقت هست خواستم بازم یاد آوری بشه که بعدش دلخوری پیش نیاد بازم به نظرم موازی کاری با همون اخبار میشه میشه مثلا اخبار مخابرات رو دو قسمت کرد اخبار علم مخابرات و اخبار بازار مخابرات یا همچین چیزایی آره این که گفتی انگار بهتره ....... فکر میکنم همون اخبار دوقسمت بشه بهتره....... حالا ببینیم کسی نظر دیگه ای داره ............ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ دوستان راستی یادم رفت بگم دسترسی کاربر Aartemis به بخش کارگروه باز شده طرح خوبی داره برای ارتباط با صنعت و دانشگاهها (اساتید و متخصصین) امیدوارم حمایتش کنید :flowerysmile: حالا خودش میاد توضیح میده دقیقا 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ دوستان راستی یادم رفت بگم دسترسی کاربر Aartemis به بخش کارگروه باز شده طرح خوبی داره برای ارتباط با صنعت و دانشگاهها (اساتید و متخصصین) امیدوارم حمایتش کنید :flowerysmile: حالا خودش میاد توضیح میده دقیقا به این دوست خوبمون خوش آمد میگم ......... امیدوارم با طرح های مفیدشون بتوانند در پیشرفت تالار به ما کمک کنند....... من حمایت خودم رو اعلام میدارم و بی صبرانه منتظر شنیدن طرح های ایشون هستیم......... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ دوستان یه نظر سنجی..... به نظرتون تاپیک آموزش متلبی که قبلا گذاشته بودم و خیلی وقته که دیگه آپش نکردم دوباره از سر بگیرم و ادامش بدم ؟ آخه بغضی عقیده داشتن که با وجود فایل های زیاد آموزشی که تو اینترنت هست دیگه چنین آموزشی کار بی خودیه . و یا بعضیا میگن این مطالب خیلی ساده و پیش پا افتادست . کلا به نظرتون ادامش بدم یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ دوستان یه نظر سنجی.....به نظرتون تاپیک آموزش متلبی که قبلا گذاشته بودم و خیلی وقته که دیگه آپش نکردم دوباره از سر بگیرم و ادامش بدم ؟ آخه بغضی عقیده داشتن که با وجود فایل های زیاد آموزشی که تو اینترنت هست دیگه چنین آموزشی کار بی خودیه . و یا بعضیا میگن این مطالب خیلی ساده و پیش پا افتادست . کلا به نظرتون ادامش بدم یا نه؟ من میگم ادامه بده به نظرم خیلی روونتر از این عصا قورت داده ها داری پیش میری همین الانم یه عالمه برچسب مفتی زدم واسش برو صفا کن 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ من میگم ادامه بدهبه نظرم خیلی روونتر از این عصا قورت داده ها داری پیش میری همین الانم یه عالمه برچسب مفتی زدم واسش برو صفا کن پس به نظرت ادامه بدم؟ دوباره یکی نیاد بگه کاسه کوزتون رو جمع کنید اینارو نون خشکیه محل ما هم بلده و از این حرفا........... آخه من واسه اینکه کپی پیستی نباشه همشو خودم میشینم تایپ میکنم و عکساشو درست میکنم خو آدم زورش میاد یکی اینجوری بگه ........... خوب پس باید یه برنامه بریزم که هم ادامه بدم هم یه تاپیک حل تمرین بزارم فکر کنم اینجوری بهتر باشه.......... 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ پس به نظرت ادامه بدم؟دوباره یکی نیاد بگه کاسه کوزتون رو جمع کنید اینارو نون خشکیه محل ما هم بلده و از این حرفا........... آخه من واسه اینکه کپی پیستی نباشه همشو خودم میشینم تایپ میکنم و عکساشو درست میکنم خو آدم زورش میاد یکی اینجوری بگه ........... خوب پس باید یه برنامه بریزم که هم ادامه بدم هم یه تاپیک حل تمرین بزارم فکر کنم اینجوری بهتر باشه.......... آره ادامه بده اون پستارو فرستادم قاطی باقالیا همون دیشب دیدم ولش کن اینجور آدما همه جا هست آره این تمرین و حل التمرین خوبه منم بعد امتحانا اون s7 رو ادامه میدم 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ دوستان یه نظر سنجی.....به نظرتون تاپیک آموزش متلبی که قبلا گذاشته بودم و خیلی وقته که دیگه آپش نکردم دوباره از سر بگیرم و ادامش بدم ؟ آخه بغضی عقیده داشتن که با وجود فایل های زیاد آموزشی که تو اینترنت هست دیگه چنین آموزشی کار بی خودیه . و یا بعضیا میگن این مطالب خیلی ساده و پیش پا افتادست . کلا به نظرتون ادامش بدم یا نه؟ به نظر منم ادامه بده خودم کلی فایل آموزشی دارم ولی نمیرم سراغشون که بخونم ولی تاپیک که میزنی میخونم 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها میگم من با رنگ سبز مینویسم برای خوندن پستای بلند چشما اذیت میشه یا نه؟ اگه اذیت میشه بگید از این به بعد پست های بلند رو با مشکی بزارم......... 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها میگم من با رنگ سبز مینویسم برای خوندن پستای بلند چشما اذیت میشه یا نه؟اگه اذیت میشه بگید از این به بعد پست های بلند رو با مشکی بزارم......... من که چیزی متوجه نشدم خوبه بابا 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ من که چیزی متوجه نشدمخوبه بابا خوب برو چشاتو چشم پزشک نشون بده اره عزیزم کور میشیم :banel_smiley_52: رنگتو عوض کن :w00: 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ آقا جان من نمیتونم تاپیک بزنم واااااااا مطمئنی؟؟؟؟؟ فقط تالار برقه؟؟؟؟؟ چه پیامی میده؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده