سمندون 19437 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 بچه ها شرمنده که من چند روزه خیلی کم کارم واقعیتش دو،سه روزه سرم خیلی شلوغه نمی تونم برسم.. هیچ مساله ای نیست امین به کارات میرسه:persiana__hahaha::4chsmu1: موفق باشی 3
am in 25041 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 بچه ها شرمنده که من چند روزه خیلی کم کارم واقعیتش دو،سه روزه سرم خیلی شلوغه نمی تونم برسم.. به سلومتییییییییی کی بیام واس شام؟؟؟؟؟:w02: 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 من ازون لامپه که آبان گذاشت هم خوشم اومده اینا به کنار جایزه اول واس کی دوم سوم؟؟؟؟؟ من میگم اول ستیا دوم آبان سوم سامیار منم موافقم......... 1
am in 25041 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 منم موافقم......... دیر اومدی فرستادیم لامپه دوم شد راستی جواب "آخوند" رو بده توی سوالات مخابراتی 1
am in 25041 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 راستی ممدمهدی مطلب راجع به مخابرات یادت نره هاااااا برا مجله میخوام اگه خودت نمیتونی به محسن یا یه کاربر دیگه بگو ولی حتما آماده باشه مطالب تا 15 اسفنداااااااا 2
mohsen 88 10106 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 آقا بد جوري شده بود اين كار ما.همه چي به هم گره خورده بود.امروز گزارشها رو تمام كرديم و فارغ شديم. به هر حال وقتم از اين به بعد بيشتر شد. راستي سمندون برنامه درسي رو چيكار كردي؟ 2
am in 25041 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 آقا بد جوري شده بود اين كار ما.همه چي به هم گره خورده بود.امروز گزارشها رو تمام كرديم و فارغ شديم.به هر حال وقتم از اين به بعد بيشتر شد. راستي سمندون برنامه درسي رو چيكار كردي؟ باشه عجله ای نیست سه هفته وخ هست سمن تا آخر بهمن مهلت گرفته برا برنامه منم چنتا مشاوره گرفتم از یه دکترای برق اونارو به زودی تاپیک میکنم میزنم امروزم چنتا نمونه کارنامه زدم که درصد ترازا دستمون بیاد 3
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 راستی ممدمهدیمطلب راجع به مخابرات یادت نره هاااااا برا مجله میخوام اگه خودت نمیتونی به محسن یا یه کاربر دیگه بگو ولی حتما آماده باشه مطالب تا 15 اسفنداااااااا ای به چشم....... تاپیک هارو یه بررسی میکنم یه مطلب خوب پیدا کنم....... فقط یه چیزی، این مطلب باید چقدر باشه؟؟؟؟؟ 2
am in 25041 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 حدود دو صفحه a4 با عکس بدون عکس با جدول با هرچی کلا بشه دو صفحه با همین فونت که الان اینجا مینویسیم اگه یه خبر مخابراتی خوب هم داشتی بده هرچند اخبار رو سمن زحمتشو میکشه 1
سمندون 19437 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 باشه عجله ای نیستسه هفته وخ هست سمن تا آخر بهمن مهلت گرفته برا برنامه منم چنتا مشاوره گرفتم از یه دکترای برق اونارو به زودی تاپیک میکنم میزنم امروزم چنتا نمونه کارنامه زدم که درصد ترازا دستمون بیاد شرمنده من نمونه کارنامه ها رو نمیبینم لینکش رو میذاری؟ 2
am in 25041 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 شرمنده من نمونه کارنامه ها رو نمیبینم لینکش رو میذاری؟ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=44946 تو این تاپیکه دیگه رو عکسای کوچیک کلیک کنی سایز اصلیشون رو میبینی 2
am in 25041 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 اینجا چرا شده شهر ارواح؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی آقا پیمان عنوان گرفته دسترسیش به بخش ویژه بازه؟
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 26 خرداد، 2011 نه فعلا یکم زوده واسه دسترسی اما کارش خیلی خوبه اگه همینطور ادامه بده 1
سمندون 19437 ارسال شده در 28 خرداد، 2011 عید هست دیگه .الان تعطیلات هست شده شهر ارواح بعدش درست میشه همه میایم دوباره 2
am in 25041 ارسال شده در 15 تیر، 2011 سلام من این دو سه روز دوتا تاپیک کاربردی زدم یکی همایشها یکی هم کاریابی دوستان هم اگه حداقل یه تاپیک اینجوری بزنن و زیر پر و بالش رو بگیرن فک میکنم بد نباشه حداقلش یه هدف خاصی رو برای خودشون تعیین کردن از بی هدفی محض که الان گرفتارش شدیم بهتره مرسی :flowerysmile: 2
سمندون 19437 ارسال شده در 15 تیر، 2011 سلام من این دو سه روز دوتا تاپیک کاربردی زدم یکی همایشها یکی هم کاریابی دوستان هم اگه حداقل یه تاپیک اینجوری بزنن و زیر پر و بالش رو بگیرن فک میکنم بد نباشه حداقلش یه هدف خاصی رو برای خودشون تعیین کردن از بی هدفی محض که الان گرفتارش شدیم بهتره مرسی :flowerysmile: آره خوبه .موافقم میشه به من چند تا پیشنهاد بدی 2
am in 25041 ارسال شده در 15 تیر، 2011 آره خوبه .موافقم میشه به من چند تا پیشنهاد بدی :w127: نمیدونم والا امممممم میتونی همون بخش زبان رو پیش ببری http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31291 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31324 چون اون برهه ای که فعال بود استقبال ازش خوب بود 1
am in 25041 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 دسترسی ستیا و محسن به بخش متخصصین باز شد میخوام فقط بترکونین اونجا 1
ارسال های توصیه شده