سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ خب چرا نمیزاریم... دعوا نکن .میذاریم معرفی کن چند تایی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ دعوا نکن .میذاریم معرفی کن چند تایی http://www.noandishaan.com/forums/forum1193.html مثلا این تو تالار مکانیکه که به بچه های برقی هم مربوط میشه... یا مطالبی که در مورد نیروگاه های برق تو تالار برق هستش هم میتونه به بچه های مکانیک مربوط بشه... از این جور مثال ها زیاده...حالا اگه خواستید یه بررسی کنید ببینید چی به چیه 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ سلام چند روزی هست دوباره دارم دروس تخصصی مو مرور میکنم دیدم خیلی از مطالبش یادم رفته به فکرم رسید خوبه هر درس تخخصی یه تاپیک پرسش و پاسخ داشته باشه مثلا دیجیتال یه تاپیک پرسش و پاسخ داشته باشه که هرکس مشکلی در این درس داشت همونجا مطرح کنه و جواب بگیره از طرفی ازدیاد تاپیکها سردرگمی ایجاد میکنه نظرتون در این باره چیه؟چیکار کنیم که نه ازدیاد تاپیک بشه هم به خواسته مون برسیم؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ سلام چند روزی هست دوباره دارم دروس تخصصی مو مرور میکنم دیدم خیلی از مطالبش یادم رفته به فکرم رسید خوبه هر درس تخخصی یه تاپیک پرسش و پاسخ داشته باشه مثلا دیجیتال یه تاپیک پرسش و پاسخ داشته باشه که هرکس مشکلی در این درس داشت همونجا مطرح کنه و جواب بگیره از طرفی ازدیاد تاپیکها سردرگمی ایجاد میکنه نظرتون در این باره چیه؟چیکار کنیم که نه ازدیاد تاپیک بشه هم به خواسته مون برسیم؟ فکر خوبیه وولی همون مشکلی ککه گفتی هست...ینی ازدیاد تاپیکا... به نظر من یه تاپیک زده شه با عنوان مثلا:پرسش و پاسخ درسی... اینجوری هر کی هر سوالی داشته باشه بیاد تو همون تاپیک بپرسه....مثل تاپیک [h=3]سوالات و مشکلات برقی خود را مطرح کنید[/h] 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ میتونیم یه بخش به اسم پرسش های برقی ایجاد کنیم و برای هر درس یک تاپیک ایجاد کنیم ولی سوال هایدرس ها تو یک تاپیک برسیده بشه و بعد از اینکه جواب داده شد به تاپیک مربوطش انتقال داده بشه ....... یک کار دیگه هم میشه کرد که بیایم از تاپیک های کتابخونه استفاده کنیم . مثلا تاپیک مدار منطقی هرچی کتاب و جزوه هست تو پست اول بزرایم و بقیش به پرسش و پاسخ در مورد این درس پرداخته بشه ؟ به نظرتون این چطوره؟؟؟ در مورد تاپیک هایی که مرتبط با رشته های دیگست هم میتونیم تو پست اول هر کدوم از سفارتخانه ها لیستی از این تاپیک ها قرار بگیره........ 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ فکر خوبیه وولی همون مشکلی ککه گفتی هست...ینی ازدیاد تاپیکا... به نظر من یه تاپیک زده شه با عنوان مثلا:پرسش و پاسخ درسی... اینجوری هر کی هر سوالی داشته باشه بیاد تو همون تاپیک بپرسه....مثل تاپیک سوالات و مشکلات برقی خود را مطرح کنید میشه اما مشکلی هم در اون صورت پیش میاد و اون تکرار سوالات هست .و اینکه سوالات توهم گم میشن مثل تاپیک سوال کن جواب بده میتونیم یه بخش به اسم پرسش های برقی ایجاد کنیم و برای هر درس یک تاپیک ایجاد کنیم ولی سوال هایدرس ها تو یک تاپیک برسیده بشه و بعد از اینکه جواب داده شد به تاپیک مربوطش انتقال داده بشه ....... یک کار دیگه هم میشه کرد که بیایم از تاپیک های کتابخونه استفاده کنیم . مثلا تاپیک مدار منطقی هرچی کتاب و جزوه هست تو پست اول بزرایم و بقیش به پرسش و پاسخ در مورد این درس پرداخته بشه ؟ به نظرتون این چطوره؟؟؟ در مورد تاپیک هایی که مرتبط با رشته های دیگست هم میتونیم تو پست اول هر کدوم از سفارتخانه ها لیستی از این تاپیک ها قرار بگیره........ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ میشه اما مشکلی هم در اون صورت پیش میاد و اون تکرار سوالات هست .و اینکه سوالات توهم گم میشن مثل تاپیک سوال کن جواب بده ینی چی تکرار سوالات هست؟ خب گم بشه چه اشکالی داره مگه؟چون کاربری که سوال میپرسه...و چون سوالشم درسیه...صد در صد دوس داره که جوابش دو سه روزه داده بشه....بعد جوابم دیگه واسش مهم نیست که سوالش کجا میره... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ یه چیزی الان به ذهنم رسید... نظرتون چیه که یه تاپیک بزنیم بعد توش کاتالوگ های تجهیزات برقی رو بزاریم...حتی اگه شد کنارش عکس هم بزاریم... 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ ینی چی تکرار سوالات هست؟ خب گم بشه چه اشکالی داره مگه؟چون کاربری که سوال میپرسه...و چون سوالشم درسیه...صد در صد دوس داره که جوابش دو سه روزه داده بشه....بعد جوابم دیگه واسش مهم نیست که سوالش کجا میره... نه.... منظورم این هست که مثلا تاپیک 10 صقحه رفت جلو....کاربرنمیتونه بیاد 10 صفحه بخونه یا اینکه یه سوال یه خاطر این شاید چندبار پرسیده بشه و اینکه تداخل ایجاد میشه مدیریت چنین تاپیکی مشکله یه چیزی الان به ذهنم رسید... نظرتون چیه که یه تاپیک بزنیم بعد توش کاتالوگ های تجهیزات برقی رو بزاریم...حتی اگه شد کنارش عکس هم بزاریم... منم چندوقت بود تو فکر چنین تاپیکی بودم اما مثلا من کاربر دنبال یه کاتالوگ خاص هستم از کجا بدونم این کاتالوگ درتاپیک موجوده؟ مگراینکه شماره پست توی پست اول لینک بشه به صورت فهرست 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ نه.... منم چندوقت بود تو فکر چنین تاپیکی بودم اما مثلا من کاربر دنبال یه کاتالوگ خاص هستم از کجا بدونم این کاتالوگ درتاپیک موجوده؟ مگراینکه شماره پست توی پست اول لینک بشه به صورت فهرست آره،اگه فهرست بشه به نظرم کار قشنگی در بیاد... 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ آره،اگه فهرست بشه به نظرم کار قشنگی در بیاد... وسعت دستگاهها خیلی زیاده منظورت کدوم دستگاههاست ؟ خانگی؟صنعتی؟سرگرمی؟توی کدوم بخش میخوای این تاپیک زده بشه ؟در این موارد اگه برنامه خاصی داری بگو 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ وسعت دستگاهها خیلی زیاده منظورت کدوم دستگاههاست ؟ خانگی؟صنعتی؟سرگرمی؟توی کدوم بخش میخوای این تاپیک زده بشه ؟در این موارد اگه برنامه خاصی داری بگو بیشتر نظرم تجهیزات صنعتی...به نظرم اگه تو تاسیسات الکتریکی زده بشه بهتر ولی باز هر جور خودتون صلاح بدونید... 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ بیشتر نظرم تجهیزات صنعتی...به نظرم اگه تو تاسیسات الکتریکی زده بشه بهتر ولی باز هر جور خودتون صلاح بدونید... سلام ببخشید چند وقتی نبودم پیشنهادت چی شد مهدی جان ؟ تاپیک رو استارت نکردی هنوز؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ سلام ببخشید چند وقتی نبودم پیشنهادت چی شد مهدی جان ؟ تاپیک رو استارت نکردی هنوز؟ سلام... نه والا هنوز استارت نکردم....منتظر موافقت بودم... 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ سلام... نه والا هنوز استارت نکردم....منتظر موافقت بودم... شما استارت میکردی نهایت جاش خوب نبود منتقل میشد 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ شما استارت میکردی نهایت جاش خوب نبود منتقل میشد چشم...پس تو این یکی دو روزه استارتش میکنم... 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ [h=1]پیرامون بخش بندی های تالار برق[/h] دوستان لطفا شرکت کنید 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ سلام خوبین؟ بچه ها میشه تاپیک هایی رو که ایجاد میکنید و فکر میکنید برای صفحه اصلی مناسب هست رو تو این تاپیک بذارید لینکشو که من بذارم صفحه اصلی . ؟ [h=3]لیست تاپیک های صفحه اصلی[/h] مرسی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۱ سلام... میخواستم ببینم اگه کاربری گفت یه مطلبی رو برای ایمیلم بفرستید چیکار کنم؟بفرستم؟ 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ سلام... میخواستم ببینم اگه کاربری گفت یه مطلبی رو برای ایمیلم بفرستید چیکار کنم؟بفرستم؟ نه... میتونی پاسخش رو تو انجمن بدی بعد واسه ایمیلش لینک بفرستی... به نظر من اینجوری چند بار که بیاد و بره و ببینه حداقل پیگیر سوالش شدیم ترقیب به فعالیت میشه یا حتی ازش دعوت کنیم (از طریق همون ایمیل )که بیاد و پاسخ یه کاربر دیگه رو درصورتیکه اطلاعات داره بده... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده