peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ خطاب به همه اعضای ویژه: لطفا کار ترجمه رو شروع کنیم پیشنهادی اگه واسه مسابقات تالار دارید بگید ممنون از فعالیت خوب همگی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ به شدت این کاربر رو دریابید بچه ها . میتونه مفید باشه واسه هممون Sophist اینم پست مفیدش: http://www.noandishaan.com/forums/thread69121.html#post1046826 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ بر و بچ ویژه یه مسابقه بیست سوالی تخصصی میخوایم ترتیب بدیم نظرتون چیه؟طرح و پیشنهادات شما رو شنیداریم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ بر و بچ ویژه یه مسابقه بیست سوالی تخصصی میخوایم ترتیب بدیم نظرتون چیه؟طرح و پیشنهادات شما رو شنیداریم خیلی خوبه ولی اونی که قراره سوال کنه به نظر من سوالش از رشته خودش نباشه....چون اگه قرار باشه از رشته خودش سوال کنه خیلی سخت میشه... هدف نظر دادن بود... 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی خوبه ولی اونی که قراره سوال کنه به نظر من سوالش از رشته خودش نباشه....چون اگه قرار باشه از رشته خودش سوال کنه خیلی سخت میشه...هدف نظر دادن بود... مرسی مهدی جان به نظر من دست سوال کننده رو باز بگذاریم بهتره اما مثلا بگیم اگه از رشته خودش نباشه امتیاز بیشتری داره 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ نوشته اصلی توسط mehdi_power سلام... نظرتون چیه یه تاپیک بزنم و توش به معرفی ابزار آلات برقی بپردازم؟همراه با عکساشون... فقط یه چیزی الان یادم اومد ...... فکر کنم قبلا پیمان یه همچین تاپیکی زده . حتما باهاش هماهنگ کن ببین اگه زده همون رو ادامه بدبن.......... پیمان جان چنین تاپیکی زدی؟ اگه زدی بی زحمت لینکشو بده که با اجازت ادامش بدم... 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ پیمان جان چنین تاپیکی زدی؟اگه زدی بی زحمت لینکشو بده که با اجازت ادامش بدم... آره زده بودم اما یادم نمیاد کجا بود میگردم ببینم کجا بود 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ بچه ها سلام . ببینین ما برای هر تالار به حداقل یه کاربر متخصص نیاز داریم . مثلا برای قدرت الان امید و مهدی هستن .که تو بخش های دیگه هم دارن فعالیت میکنن . الان برای الکترونیک و کنترل و مخابرات هم به چند تا کاربر نیاز داریم . برای کنترل ----->Sophist(این خیلی خوبه چون مدت ها بود ما متخصص تو این زمینه تو تالار نداشتیم) الکترونیک----->paeeze-ma e deh اینا رو باهاشون صحبت کنید که فعالیت کنن . اولش اگه جذب بشن خوبه . بیان ببینن اینجا سوت و کوره خوب میرن . حیفه خلاصه کاربرا دارن زیاد اولش یه کم وقت بذاریم میتونن خیلی مفید باشن 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ سلام........ بچه ها نمیدونم چرا دیشب کلا انجمن و هر کار کردم باز نشد امشب هم پست که میزارم خیلی طول میکشه ....... مسابقه بیست سوالی خوبه ولی فکر میکنم اینطور که میگید هم نمیشه محدودش کرد چون اگه محدودیت قائل بشیم رغبت کم میشه ...... بقیه هم نظراتی دارن بگن ..... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ میخواستم بگم بچه ها برای انتقال موضوع واسش مدت زمان تعیین کنید تا اون برچسب زرد واسه همیشه نمونه اونجا...به نظرم اینجوری بهتر باشه... 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ حالا که مهدی جان اینو گفت بزار منم چند تا نکته رو بگم ...... اول همین چیزی که مهدی گفت برای انتقال به این موضوع توجه کنیم .... موقع حذف یا ویرایش پست تا جایی که امکان داره دلیلش رو ذکر کنید......... برای زدن تاپیک جدید حتما سرچ کنید چون اگه یه کاربر تاپیک تکراری بزنه بهش یه تذکر کلامی و دوستانه میدیم ولی جالب نیست که یکی از اعضای ویژه تاپیک تکراری بزنه ......... اگر تاپیکی رو به یکی از بخش ها یا تالار های دیگه که تحت مدیریت شما نیست انتقال دادید حتما به مدیر اون بخش یا تالار این موضوع رو اطلاع بدید..... اگر تاپیک کاربری که به تازگی زده شده انتقال داده میشه هم بهتره به اون کاربر گفته بشه ولی برای تاپیک های قدیمی و تاپیک هایی که مال خودمون هست نیازی نیست...... فعلا همینا چیز دیگه ای یادم نمیاد ........ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ حالا که مهدی جان اینو گفت بزار منم چند تا نکته رو بگم ......اول همین چیزی که مهدی گفت برای انتقال به این موضوع توجه کنیم .... موقع حذف یا ویرایش پست تا جایی که امکان داره دلیلش رو ذکر کنید......... برای زدن تاپیک جدید حتما سرچ کنید چون اگه یه کاربر تاپیک تکراری بزنه بهش یه تذکر کلامی و دوستانه میدیم ولی جالب نیست که یکی از اعضای ویژه تاپیک تکراری بزنه ......... اگر تاپیکی رو به یکی از بخش ها یا تالار های دیگه که تحت مدیریت شما نیست انتقال دادید حتما به مدیر اون بخش یا تالار این موضوع رو اطلاع بدید..... اگر تاپیک کاربری که به تازگی زده شده انتقال داده میشه هم بهتره به اون کاربر گفته بشه ولی برای تاپیک های قدیمی و تاپیک هایی که مال خودمون هست نیازی نیست...... فعلا همینا چیز دیگه ای یادم نمیاد ........ ممنون که گفتی... من خودم یه چند تا موضوع رو به قسمت درخواست ها و قسمت متفرقه برق انتقال دادم... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام... میخواستم بگم اگه میشه این تاپیکو از قسمت کنترل به جای مناسب تری انتقال بدید... http://www.noandishaan.com/forums/thread83607.html 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام... میخواستم بگم اگه میشه این تاپیکو از قسمت کنترل به جای مناسب تری انتقال بدید... http://www.noandishaan.com/forums/thread83607.html خوب به نظرت کجا بره بهتره؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ دوستان من امشب برای کاری دارم میرم تهران احتمالا یک هفته نیستم حواستون به تالار باشه ............. ممنون از همگی.............. 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ خوب به نظرت کجا بره بهتره؟؟؟ به نظر من یا تو قسمت هنرستان برق بره یا بیاد تو بخش قدرت... 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ به نظر من یا تو قسمت هنرستان برق بره یا بیاد تو بخش قدرت... موضوع به بخش هنرستان برق انتقال یافت 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یه سری تاپیک ها تو تالارای دیگه مثل مکانیک دیدم که به برق مربوط میشد...و همچنین یه سری از تاپیک های تالار برق به درد برخی از تالارها و رشته ها میخوره.... خواستم بگم اگه میشه لینک تاپیک هایی که به رشته های همدیگه مربوط میشه رو معرفی کنیم و تو تالارای همدیگه بزاریم... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یه سری تاپیک ها تو تالارای دیگه مثل مکانیک دیدم که به برق مربوط میشد...و همچنین یه سری از تاپیک های تالار برق به درد برخی از تالارها و رشته ها میخوره.... خواستم بگم اگه میشه لینک تاپیک هایی که به رشته های همدیگه مربوط میشه رو معرفی کنیم و تو تالارای همدیگه بزاریم... خوب میشه تو همون سفارت خونه هایی که داریم تو تالار ها بذاریم دیگه . 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ خوب میشه تو همون سفارت خونه هایی که داریم تو تالار ها بذاریم دیگه . خب چرا نمیزاریم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده