رفتن به مطلب

گفتگوی اعضای ویژه تالار برق

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 341
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوستان از این به بعد میخوایم از پاتوق استفاده کنیم برای معرفی کاربرا .....

هر کی کابر تازه واردی دید بره بیارش اینجا بعد هم همه بیان خوش آمد بگن تا کاربرای تازه وارد با بچه ها بیشتر آشنا بشن و احساس راحتی بیشتری بکنن بعد کم کم دعوتشون میکنیم به مسابقات و بحث ها تا بتونیم از پتانسیلشون استفاده کنیم .......

پس مدام به پاتوق سر بزنید اگر هم یه وقت به کاربری برخوردید که رشتش مهندسی برق بود دعوتش کنید تو گفتگوی برقیا شرکت کنه تا با بچه ها آشنا بشه......

فقط زیاد خودتون رو درگیر اسپم نکنید که کاربرا زده نشن . ولی صحبتای عادی برای آشنایی بیشتر اشکالی نداره.....

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سریع بیاید نظر بدید

میخوایم یه سری تاپیک بزنیم که با هم برای ارشد بخونیم و هرکی بیاید نکته هایی که یادداشت کرده بنویسه

حالا دنبال اسم میگردیم براش ....

اینارو من پیشنهاد میدم :

1- بیاید با هم الکترونیک (یا هر درسی ) بخونیم

2- سالن مطالعه ارشد (الکترونیک)

من نظرم شماره 2 هست

حالا شما هم نظرتون رو بگید.......

• Like 3
لینک به دیدگاه

سریع بیاید نظر بدید

میخوایم یه سری تاپیک بزنیم که با هم برای ارشد بخونیم و هرکی بیاید نکته هایی که یادداشت کرده بنویسه

حالا دنبال اسم میگردیم براش ....

اینارو من پیشنهاد میدم :

1- بیاید با هم الکترونیک (یا هر درسی ) بخونیم

2- سالن مطالعه ارشد (الکترونیک)

من نظرم شماره 2 هست

حالا شما هم نظرتون رو بگید.......

وای از تاپیکایی که عنوانشون بیاین با هم ، یا بیان تو،... هست بدم میاد:icon_pf (34):

2خیلی بهتره

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب این عنوانی کع انتخاب میکنیم برای همه تاپیک هایی که میخوایم بزنیم یکسان هست که هماهنگ باشن و مشخص.

بعئ ار انتخاب عنوان در مورد روند تاپیک هم صحبت کنیم .پیشنهاد من:

اول از همه یک چکیده ای از کاری که قرارانجام بدیم در پست اول میگیم یعنی برنامه ای که داریم و اینا .

بعدش اگر درسمون منابعی داره،در پست دوم اون منابع مهم درسی و یا برای ارشد را میگیم و معرفی میکنیم .

در پست سوم هم میتونیم سرفصل ها را بگیم،که خیلی کاملتر و جامع تر میشه.

بعدش دیگه نکات مربوط به فصل ها رو به ترتیب پیش میریم و میذاریم با هم دیگه و هر کس هم سوالی در این ین داشت میذاره و همونجا همه با هم تاپیک رو پیش می بریم .

حوبه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

در مورد درس ها هم من الکترونیک و زبان رو فعلا اعلام آمادگی میکنم .

بعد از اتمام فروزش میخوام با پارسه برای زبان پیش برم چون اکثرا جزوشو ندارن .میتونه مفید باشه .

از بین کسایی که اعلام کردن ارشدی هستن . اگه ببینم استقبالی از تاپیک نمیشه و بیخودی هست ادامش نمیدم :w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من میگم روند تاپیک ها اینطور باشه که یه درسی رئ برای مثلا امروز یا دوروز یه بار یا ... تایین کنیم بعد بگیم همه از روی منابع خودشون بخونن و بیان نکات مهمش رو که یادداشت کردن بگن ......

منابع هم به نظر من تایین نکنیم که هر کس با هر منبعی که راحت تره بخونه اینطوری تنوع نکات هم بیشتر میشه....

• Like 3
لینک به دیدگاه
من میگم روند تاپیک ها اینطور باشه که یه درسی رئ برای مثلا امروز یا دوروز یه بار یا ... تایین کنیم بعد بگیم همه از روی منابع خودشون بخونن و بیان نکات مهمش رو که یادداشت کردن بگن ......

منابع هم به نظر من تایین نکنیم که هر کس با هر منبعی که راحت تره بخونه اینطوری تنوع نکات هم بیشتر میشه....

فک نمیکنم اینطوری خوب باشه .چون برنامه ها و مشغله هامون با هم فرق داره .شاید نتونیم با این برنامه جور شیم و اینطوری جواب نمیده .طوری باشه که ماتاپیک رو پیش میبریم که اگر کسی اگه میون راه هم اومد بتونه جور بشه یا مثلا خودمون اگه یه مدتی برنامممون جور نشد و نتونستیم بخونیم قاطی نشه .

منابع رو هم مشخص نمیکنیم که حتما از رو این خونده بشه مثلا .منابع پیشنهادی و خوبی رو که میشناسیم نام میبریم هر کی هر چی زاخت بود و دوست داشت میخونه و نکته ها رو میگه .

• Like 3
لینک به دیدگاه
فک نمیکنم اینطوری خوب باشه .چون برنامه ها و مشغله هامون با هم فرق داره .شاید نتونیم با این برنامه جور شیم و اینطوری جواب نمیده .طوری باشه که ماتاپیک رو پیش میبریم که اگر کسی اگه میون راه هم اومد بتونه جور بشه یا مثلا خودمون اگه یه مدتی برنامممون جور نشد و نتونستیم بخونیم قاطی نشه .

منابع رو هم مشخص نمیکنیم که حتما از رو این خونده بشه مثلا .منابع پیشنهادی و خوبی رو که میشناسیم نام میبریم هر کی هر چی زاخت بود و دوست داشت میخونه و نکته ها رو میگه .

ولی اینجوری انسجام مطالب به هم میخوره .....

من نمیگم که برای هر روز بیایم برنامه ریزی کنیم ولی حداقل سر فصل هامون رو که میتونیم هماهنگ کنیم . لازم نیست بگیم امروز همه مثلا صفحه فلان تا فلان جلد چندم چه کتابی رو بخونن چون اینجوری همونطور که گفتی مشغله ها متفاوته و به مشکل میخوریم . ولی اگر هم برنامه ای نداشته باشیم نمیشه چون یکی وسط بحث ترانزیستور بیاد یه نکته از دیود بزاره کلا همه مباحث بهم میریزه و از بحث دور میفتیم ....

من میگم بیایم بگیم مثلا از 1 تا 10 شهریور بحث دیود از 10 شهریور تا 20 شهریور بحث مدارهای بایاس ترانزیستور از 20 تا 30 بحث مدل سیگنال کوچک و ...

فکر نمیکنم تو این 10 روز نتونیم به بقیه برسیم . ...

بعد از این 10 روز هم یه جمع بندی از نکات میزاریم و پروندش بسته میشه میریم سراغ بحث بعد از اون به بعد هم هرچی نکته در مورد بحث قبلی گذاشته میشه پاک میشه و نکته به پست جمع بندی فصل قبل اضافه میشه........

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی اینجوری انسجام مطالب به هم میخوره .....

من نمیگم که برای هر روز بیایم برنامه ریزی کنیم ولی حداقل سر فصل هامون رو که میتونیم هماهنگ کنیم . لازم نیست بگیم امروز همه مثلا صفحه فلان تا فلان جلد چندم چه کتابی رو بخونن چون اینجوری همونطور که گفتی مشغله ها متفاوته و به مشکل میخوریم . ولی اگر هم برنامه ای نداشته باشیم نمیشه چون یکی وسط بحث ترانزیستور بیاد یه نکته از دیود بزاره کلا همه مباحث بهم میریزه و از بحث دور میفتیم ....

من میگم بیایم بگیم مثلا از 1 تا 10 شهریور بحث دیود از 10 شهریور تا 20 شهریور بحث مدارهای بایاس ترانزیستور از 20 تا 30 بحث مدل سیگنال کوچک و ...

بعد از این 10 روز هم یه جمع بندی از نکات میزاریم و پروندش بسته میشه میریم سراغ بحث بعد از اون به بعد هم هرچی نکته در مورد بحث قبلی گذاشته میشه پاک میشه و نکته به پست جمع بندی فصل قبل اضافه میشه........

آره اینطوری خیلی خوب میشه .

یه سری نکات هم تو زمان تست زنی پیدا میکنیم که میتونیم اون ها رو در انتها اضافه کنیم . :rose:

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود:icon_gol::icon_gol:

بااجازه اساتید گرامی

با این قسمت کاملا موافقم:w16::icon_gol:

این دوقسمت رنگی رو میشه بیشتر توضیح بدی مهدی جان؟:ws52::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینجوری که آریو میگه خوبه:w16:

هر وقت حرف ارشد میشه استرس میگیرم:icon_pf (34): کاش زودتر پروژم تمومشه فکرم آزادشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
درود:icon_gol::icon_gol:

بااجازه اساتید گرامی

با این قسمت کاملا موافقم:w16::icon_gol:

این دوقسمت رنگی رو میشه بیشتر توضیح بدی مهدی جان؟:ws52::icon_gol:

منظورم اینه که بعد از اینکه زمان متعلق به یک مبحث تمام شد یک پست میزاریم به عنوان جمع بندی که پست آخر اون مبحثه و بعد مثلا اگه الان زمان بحث مدل سیگنال کوچک ترانزیستوره و یک نفر اومد و یک نکته در مورد بحث دیود گذاشت برای اینکه انسجام مطالب بهم نخوره اون پست حذف بشه و در عوض اون نکته ای که گذاشته شده به آخرین پستی که بحث دیود باهاش تموم شد اضافه کنیم که بتونیم توی پست اول یا دوم یه لیست بزاریم که مثلا از صفحه 1 تا 10 مبحث دیود و کسی که میخونه متمئن باشه از دیود توی صفحه های بعد از 10 دیگه مطلبی نیست ......

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 11 ماه بعد...

بیاین اینجارو آب و جارو کنیم عضو جدید داریم ............

مدتها بود عضو جدیدی نداشتیم .......

فعلا چرگر دسترسیش به اینجا قراره باز بشه و شادی هم اگه موافقتشو با عنوان پیشنهادی اعلام کنه بزودی درخواست باز شدن دستریش رو میدم ...........

من ورود این دو عزیز رو به فال نیک میگیرم و امیدوارم با کمک همدیگه بتونیم تالاری پویا و قوی بسازیم ............

خیلی به جمع ما خوش آمدید ...........

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام...

میخواستم بگم به نظرتون تاپیک سوالات قدرتی که تو قسمت گفتگوهای برقیه یه جا دیگه منتقل شه بهتر نیست...

مثلا یا بیاد تو قسمت قدرت یا با سوالات و مشکلات برقی خود را مطرح کنید ادغام شه...:ws38:

فقط خواستم یه چی گفته باشم...:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام...

میخواستم بگم به نظرتون تاپیک سوالات قدرتی که تو قسمت گفتگوهای برقیه یه جا دیگه منتقل شه بهتر نیست...

مثلا یا بیاد تو قسمت قدرت یا با سوالات و مشکلات برقی خود را مطرح کنید ادغام شه...:ws38:

فقط خواستم یه چی گفته باشم...:ws3:

یه همچین فکری من توی ذهنم بود

که بیایم گفتگوی هر رشته رو تو بخش خودش بزنیم حالا اینکه چنین طرحی بشه اجرایی بشه یا نه رو باید به مشورت گذاشته بشه:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...