just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ خدا پدر این آقای مکارم شیرازی را بیامرزد که گفت " آمارهای کاهش تورم دولت درست نیست". البته این حرف ها را بخاطر دفاع از ناموس رئیس جمهور زد، چون فردا مردم که می روند خرید، قیمت های اصلی را می فهمند و بعد فحش خواهر و مادر می دهند به آدم دروغگو، در نتیجه باز خدا پدر روحانیت را بیامرزد که اگر کاری برای اقتصاد کشور نمی تواند بکند، کاری برای خواهر و مادر رئیس جمهور می تواند بکند. البته کلا به نظر می رسد و چنانکه مسوولان ثبت احوال گفته اند، آمارهای جمعیت و زاد و ولد و طلاق و ازدواج هم ایراد دارد. آمار کل نفوس و مسکن هم اشکال دارد. آمارهای انتخابات هم که از اساس ایراد دارد. آمارهای بودجه و وضع اقتصادی هم ایراد دارد، نمی شود که به ادعای رئیس جمهور ایران ششمین کشور جهان از نظر قابلیت سرمایه گذاری باشد، اما با آمار سازمان ملل مثلا 150 مین کشور دنیا باشد. ما هر چقدر هم ریاضی بلد نباشیم، متوجه می شویم عدد صد و پنجاه با شش یک تفاوت های جزئی دارد. البته من می ترسم یک دفعه متوجه شویم جمعیت ایران 350 میلیون نفر است و ما در تمام این مدت در قاره آمریکا زندگی می کردیم، بعید نیست. بقول مش قاسم از این انگلیسی ها هیچ چیز بعید نیست، البته انگلیسی دور و بر ما نبود، ولی فرض کردیم به قلم ابراهیم نبوی ***** پی نوشت : به دلیل حذف پی در پی این مطلب مجبور شدم احمدی نژاد را با واژه رییس جمهور خطاب کنم ...... شما به دل نگیرید 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ اینم منطقیه واسه خودشا!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده