parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم : روغن مایع= 100 گرم پیاز= یک عدد (150 گرم) گوشت گوسفند= 350 گرم زردچوبه= 1 قاشق چایخوری فلفل= 2/1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری چاشنی خورشت مگی= یک بسته آب= یک لیتر کرفس پاک کرده= 450 گرم سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم نمک= 1 قاشق چایخوری آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر) طرز تهیه: 1 روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. 2 گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید. 3 زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. 4 چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید. 5 آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید. 6 کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید. 7 سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید. 8 کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید. 9 خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. 10 آبغوره را اضافه کنید. 11 اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده