رفتن به مطلب

خورش كرفس


parikoochooloo

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

روغن مایع= 100 گرم

پیاز= یک عدد (150 گرم)

گوشت گوسفند= 350 گرم

زردچوبه= 1 قاشق چایخوری

فلفل= 2/1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری

چاشنی خورشت مگی= یک بسته

آب= یک لیتر

کرفس پاک کرده= 450 گرم

سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم

نمک= 1 قاشق چایخوری

آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر)

طرز تهیه:

1 روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

2 گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید.

3 زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

4 چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.

5 آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید.

6 کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید.

7 سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.

8 کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.

9 خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

10 آبغوره را اضافه کنید.

11 اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...