parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم: مرغ=1 كيلو پياز=1 عدد بزرگ گوجه فرنگي=1 عدد جعفري ريز شده=2 قاشق غذاخوري زردچوبه=1 قاشق غذاخوري ادويه هندي=2 قاشق غذاخوري نمك=كمي روغن=2 قاشق غذاخوري مواد لازم براي سس: ماست=2 ليوان پياز=3 عدد سير=3 حبه گشنيز ريز شده=1 قاشق غذاخوري آب=1 فنجان طرز تهيه: 1. مرغ را به قطعات كوچك خرد كنيد. 2. پياز را در روغن سرخ كرده سپس قطعات مرغ را به آن اضافه كرده به مدت 3 دقيقه آن را تفت دهيد. 3. مواد لازم براي سس را در مخلوط كن ريخته با هم مخلوط كنيد. سس بدست آمده را روي مرغ بريزيد سپس در ظرف را گذاشته بگذاريد مرغ با حرارت متوسط به مدت 30 دقيقه بپزد. 4. گوجه فرنگي ريز شده+جعفري را به مواد اضافه كرده بگذاريد مواد به مدت 5 دقيقه بجوشد. 5. زردچوبه+ادويه هندي+نمك را به مواد اضافه كرده هم بزنيد سپس بگذاريد مواد به مدت 5 دقيقه ديگر بپزد. 6. خورش را با برنج سرو كنيد. نكته: در صورتي كه در حين پختن آب آن تمام شده باشد به آن كمي آب جوش اضافه كنيد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده