parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم: سبزي (تره گشنيز جعفري)= يك كيلو لوبيا چيتي= يك سوم سبزي فلفل تند و شيرين تازه =از هر كدام سه تا چهار عدد(بسته به سليقه) رب گوجه= دو قاشق غذا خوري عصاره مرغ يا گوشت= يك يا دو عدد گوجه متوسط =سه عدد نمك= كمي زعفران و زرد چوبه=مقداري آبغوره= نصف استكان ليمو عماني= مقداري طرز تهيه: لوبيا را يك روز قبل خيسانده و بعد با مقدار خيلي كمي نمك و پودر فلفل و زردچوبه در آب بپزيد تا حدي كه زياد پخته نشود يه مقدار كمي خام باشد. در يك قابلمه ديگر ابتدا سبزي را مقداري ته قابلمه ريخته و رويش لوبيا ها را اضافه كنيد و اين عمل را تا تمام شدن سبزي و لوبيا ادامه دهيد ( شمامي توانيد در ميان هر لايه مقداري نمك نيز اضافه كنيد ) به اندازه نصف استكان اب در ظرف بريزد و بر روي شعله متوسط قرار دهيد و حدود 15 تا 20 دقيقه بگذاريد تا بپزد در هنگام پخت قابلمه را تكان دهيد تا لوبيا و سبزي به طور كامل با هم مخلوط شوند . طرز تهيه سس ( مقدار اين سس براي كل مواد بالا هست اگر شما ميخواهيد مقدار كمي از آن را استفاده كنيد مقدار مواد سس را هم كاهش دهيد): گوجه و فلفل سبزها را خرد كنيد و خورش لوبيا را به آن اضافه كرده در يك ليوان رب و عصاره مرغ يا گوشت و زعفران و آب را مخلوط كرده و روي خورش بريزيد به مقدار دلخواه ليمو عماني به خورش اضافه كرده و با شعله ملايم بگذاريد تا مواد جا بيفته بعد از بيست تا يك ربع خورش آماده است. چند نكته درباره اين غذا: شما ميتوانيد خورش را بدون زدن سس درست كرده و در فريزر نگهداري كنيد و هر وقت خواستين سس را بهش اضافه كنيد . اين غذا كاملا رژيمي و سالم بوده بدون روغن درست ميشه و خيلي هم خوشمزه هست. حتما اول سبزي هارو بشوييد و بعد خرد كنيد تا مقداري زيادي از ويتامينهاي سبزي حفظ شود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده