baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی . عالیه . من تا حالا خیلی از نرم افزار ها رو دیدم . ( خیلی ها رو هم ندیدم ) اما توی این چندین نرم افزار این نرم افزار واقعا هلپ کامل و جامعی برای اموزش داره . به نظر من که هلپ این نرم افزار نمره 19 از 20 رو می گیره . اگه مثلا به هلپ سالید 17 تا 16 بدیم . 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ سجاد جان رسیدن بخیر بلی درسته واقعا عالیه 1 لینک به دیدگاه
حمیدرضا شرکایی 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ بابا این که درمورد ابزارهای برشی هستش. نه نرم افزار surfcam:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
ghaasedak 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ سلام، ممنون، واقعاً مفید بود، فقط اگه فایل word این جزوه رو هم دارید، ممنون میشم اون رو هم تو سایت قرار بدین، شدیداً بهش نیاز دارم. لینک به دیدگاه
zacree1360 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ كسي از دوستان كرك ورژن 5 رو نداره براي ويندوز 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده