pesare shad 1097 ارسال شده در 12 آذر، 2010 سلام آقایون ، خانومها به من عاجز کمک کنید نمی دونم چرا اینطوری شد ولی می دونین که شد منظورم همین قطعی چندین و چند باره انجمن هستش دیگه:w00: نه اعلامیه زدم نه خبر دادم نه تلاش کردم که به شما کاربرا احترام بگذارم و زودتر وصلش کنم و یا حداقل ... خلاصه همین هم که هست از سرتون زیادیه:167: می خواین بخواین ، نمی خواین بخواین اگه کمی و کاستی هست ، خلاصه ما اینیم دیگه حالا به من عاجز کمک می کنین با تشکر خود خود انجمن نواندیشان و نه هیچ کس دیگه :ws2: 3
pianist 31130 ارسال شده در 12 آذر، 2010 بیا اینجا به رفیقت بپیوند... http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=29775 2
hilda 13377 ارسال شده در 12 آذر، 2010 خوبی شما...؟ من امروز دارم نگران شماها میشم ها.....:icon_pf (34): 1
hilari 2413 ارسال شده در 12 آذر، 2010 بعد از یه غیبت کبری با چه تاپیک های مفیدی روبرو میشم همه چی آرومه ........... الان این آهنگ حال میده ! 4
pesare shad 1097 سازنده ارسال شده در 12 آذر، 2010 بعد از یه غیبت کبری با چه تاپیک های مفیدی روبرو میشمهمه چی آرومه ........... الان این آهنگ حال میده ! ببین هیلاری جون همش که نمیشه بگی همه چی آرومه باید یه وقتایی هم اعتراض کرد دیگه:w00: اینم از اون وقتا بود خب بعدشم واقعا" همه چی آرومه؟!؟!؟!؟!؟:jawdrop: 2
hilari 2413 ارسال شده در 12 آذر، 2010 ببین هیلاری جونهمش که نمیشه بگی همه چی آرومه باید یه وقتایی هم اعتراض کرد دیگه:w00: اینم از اون وقتا بود خب بعدشم واقعا" همه چی آرومه؟!؟!؟!؟!؟:jawdrop: نه بابا هیچی آروم نیست ! این حمید طالب زاده هم دلش خوشه ها:w00: من هر وقت این آهنگو گوش میدم عصبی میشم کمال همنشین در من اثر کرد فکر کنم منم مثل شما دارم هذیون میگم ها؟؟؟:icon_pf (34): 1
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 12 آذر، 2010 ببین هیلاری جونهمش که نمیشه بگی همه چی آرومه باید یه وقتایی هم اعتراض کرد دیگه:w00: اینم از اون وقتا بود خب بعدشم واقعا" همه چی آرومه؟!؟!؟!؟!؟:jawdrop: من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: 12
rahele_s 6472 ارسال شده در 12 آذر، 2010 من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: باباییییییییییییییییییییی منم درگیر این طبع شاعرانتم ددی جونم 2
pesare shad 1097 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 2010 من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: ممنونم دوست گلم عزیزمی:ws2: من خودم هم یه عمره که درگیر این شخصیت انیمیشنی هستم:icon_pf (34): طبع خوب و فعالی داری ها
hilda 13377 ارسال شده در 21 آذر، 2010 من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: :ws28::ws28: 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری