میلاد 24047 ارسال شده در 12 آذر، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدرس: محمدرضا علی پور حقیقی مبنع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18
S.F 24932 ارسال شده در 15 مرداد، 2011 دوست عزیز،سوال خودتون رو مطرح کنید . مشکل نحوه کلی جی کد گیری ه . یا توی انتخاب زبان و کنترلر مشکل دارید ؟ با تشکر.///:icon_gol: 2
ramshini 12 ارسال شده در 18 آبان، 2011 سلام آموزش جی کد گیری رو دانلود کردم ولی نمی دونم با چه نرم افزاری باز میشه؟ 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2012 سلام آموزش جی کد گیری رو دانلود کردم ولی نمی دونم با چه نرم افزاری باز میشه؟ فرمت .rar هست اول با برنامه win rar از حالت فشرده خارج کنین بعد بهتون یک فایل با فرمت Avi میده که با Kmplayer با مدیا پلیر و خیل یچیزای دیگه باز میشه و پخش میشه 2
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 سلام دوستان عزیز ساختی یه سوال دارم - من میخواستم یکی از نرم افزار های ماشین کاری فرز و تراش رو یاد بگیرم اگه امکانش هست یه راهنمایی جامع بکنید بخصوص برا فرز 1
S.F 24932 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 مهندس، من بستگی داره برا چ هدفی بخوای یادبگیری. فکر می کنم پاور میل برا فرز در داخل ایران بیشتر کار برد داشته باشه اما من نرم افزار سارف کم رو پیشنهاد می کنم توضیح: انجام مقایسه بین دو نرافزار و توانایی های اونها کار خیلی سختیه. گفتن اینکه فلان نرم افزار جامع ترین هست تا حدی غیر ممکنه. می شه در این مورد به میزان حداکثری توصیه ها از افراد مختلف اکتفا کرد. پیروز باشید 2
12*12 30 ارسال شده در 10 آبان، 2013 جی کد گرفتن از کتیا با جی کد گرفتن از پاور میل یا سارف کم فرقی هم دارن؟! 2
mohsenkhorram 11 ارسال شده در 23 مهر، 2014 با عرض سلام من نمیتونم آموزش جی کد گریری را دانلود کنم میشه یکی منو راهنمایی کنه؟؟؟ 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 23 مهر، 2014 با عرض سلام من نمیتونم آموزش جی کد گریری را دانلود کنم میشه یکی منو راهنمایی کنه؟؟؟ برای دانلود از سایت فوق بایستی در سایت 4Shared عضو باشین که عضو شدنش هم خیلی ساده س با چند تا کلیک 2
ارسال های توصیه شده