soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ سلام عزیزان خب از عنوان مشخصه نظرتونو بگید که چقدر به این کار انجام شده توجه داشتین و چرا اینطوری شد و تبعاتش چی میتونه باشه؟ اصلا قصد تشویق یا توبیخ یا توجیه نداریم فقط میخوایم ریشه یابی کنیم که چه عاملی باعث میشه که تو یه کشور دموکراتیک اینطوری به عقاید بنیادی 1 میلیاردو نیم آدم بی احترامی میشه نظرتون چیه؟:icon_pf (34): میخواید برخورد مسلمانان چطوری باشه به این کار؟ ممنون 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من کارشون درست نبود هر آیینی هم که داشته باشیم باید به عقاید دیگر ادیان احترام بزاریم و کتاب مقدس مربوط به اون دین ولی با راهپیمایی و شعار کار درست نمیشه همه اینو میدونیم 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ منم کلا مخالف این کارم چون تمام کتابها چه انجیل و چه قران و.. قابل احترامند ولی باید از دید اونها هم نگاه کرد یه عمره که ما مسلمونا داریم به طرق مختلف به اونا بی احترامی میکنیم خب بالاخره کاسه صبرشون لبریز میشه دیگه 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ توهین اونا در جواب وحشی گری مسلمونا و توهین های مسلمونا بود. 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ میلاد جان میشه بیشتر توضیح بدی؟ موارد وحشی گری رو میشه بگی و همچنین بگو کی وحشی گری کرده تو قبول میکنی که برادرت به یکی ظلم کنه و طرف بیاد فحش ننه بابا بده ؟ خب اگه برادرت ظلم کرده باید اون مجازات بشه نه اینکه به مقدسات تو توهین بشه اینجا هم هکذا اگه طالبان زده برج دوقلو رو چرا به باور مسلمانی که تو مالزی نشسته توهین میشه؟ اگه منظورت 11 سپتامبره من عقلم میگه محاله آمریکا از این موضوع بیخبر باشه چرا که قدرتمند ترین سیستم جاسوسی و ضد اطلاعاتی رو داره ....سازمانی که از واترگیت خبرداشته باشه باید از اینم باخبر باشه حالا موضوع این نیست ....سوال همون مثالیه که زدم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ کارشون واقعا زشت بود و من به عنوان یه انسان بهم برخورد! اگه انجیل یا کتاب ادیان دیگه رو هم آتیش می زدن بازم بهم برمیخورد...این کار یعنی بی احترامی به اعتقادات میلیون ها انسان دیگه. اما در مقابل باید ببینیم اونا از مسلمونا چی دیدن که کتابشونو به آتیش کشیدن؟؟بی دلیل که همچین کاری صورت نگرفته. ولی با مرگ فرستادن به اونا موافق نیستم چون هیچ فایده ای نداره.اگه فایده داشت الان که سالهاس داریم مرگ بر آمریکا و ...میگیم و داریم بیشتر اونا رو از مسلمونا متنفر می کنیم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ میلاد جان میشه بیشتر توضیح بدی؟موارد وحشی گری رو میشه بگی و همچنین بگو کی وحشی گری کرده تو قبول میکنی که برادرت به یکی ظلم کنه و طرف بیاد فحش ننه بابا بده ؟ خب اگه برادرت ظلم کرده باید اون مجازات بشه نه اینکه به مقدسات تو توهین بشه اینجا هم هکذا اگه طالبان زده برج دوقلو رو چرا به باور مسلمانی که تو مالزی نشسته توهین میشه؟ اگه منظورت 11 سپتامبره من عقلم میگه محاله آمریکا از این موضوع بیخبر باشه چرا که قدرتمند ترین سیستم جاسوسی و ضد اطلاعاتی رو داره ....سازمانی که از واترگیت خبرداشته باشه باید از اینم باخبر باشه حالا موضوع این نیست ....سوال همون مثالیه که زدم آمریکا شاید بی خبر نباشه شاید اصلا خودش 11 سپتامبر رو درست کرده باشه. آمریکا و میدونه من و شما و اون کشیش و یه کشاورز که تو فنلاند زندگی میکنه نمیدونیم. اینو میدونیم ما مسلمونا با هواپیما زدند به اون 2 تا ساختمون و بقیه ماجرا بقیه مسلمونا هم خوشحال شدند هر سال هم طعنه زده میشه با آمریکا حالا اون کشیش میاد نفرتشو از مسلمونا نشون میده بعد از 8-9 سال که طعنه ها و ترور های مسلمونا ادامه داشت...نه فردای اون روز اگه برادرم به یکی ظلم کنه...منم بدونم طلمه و ساکت باشم و اون مظلوم رو مسخره کنم اون مظلوم حق داره اون کار رو بکنه 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ یه مساله دیگه ای هم هست آمریکاییها اگر به جای قرآن پرچم کشور های مسلمان و هم آتیش میزدن همین بلوا پیش میومد . کاری که ما سی سال با آمریکاییها میکنیم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ یه مساله دیگه ای هم هست آمریکاییها اگر به جای قرآن پرچم کشور های مسلمان و هم آتیش میزدن همین بلوا پیش میومد . کاری که ما سی سال با آمریکاییها میکنیم دقیقا..آتیش زدن پرچم هم خیلی کار مسخره ایه 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ آمریکا شاید بی خبر نباشهشاید اصلا خودش 11 سپتامبر رو درست کرده باشه. آمریکا و میدونه من و شما و اون کشیش و یه کشاورز که تو فنلاند زندگی میکنه نمیدونیم. اینو میدونیم ما مسلمونا با هواپیما زدند به اون 2 تا ساختمون و بقیه ماجرا بقیه مسلمونا هم خوشحال شدند هر سال هم طعنه زده میشه با آمریکا حالا اون کشیش میاد نفرتشو از مسلمونا نشون میده بعد از 8-9 سال که طعنه ها و ترور های مسلمونا ادامه داشت...نه فردای اون روز اگه برادرم به یکی ظلم کنه...منم بدونم طلمه و ساکت باشم و اون مظلوم رو مسخره کنم اون مظلوم حق داره اون کار رو بکنه خب ما نمیدونیم که آیا همه مسلمونا خوشحال شدن یا نه ولی چیزی که هست به جز ایران(حتی ایران هم شاید) و فلسطین تموم کشورهای اسلامی جیره خوار آمریکا هستن و مسلما رکود اقتصادی تو آمریکا بیشترین ضررو براشون داره من که به شخصه از واقع 11 سپتامبر ناراحتم چرا که جان چندین آدم بیگناه گرفته شد ولی درمقابل به اعتقاد من توهین شد....چرا؟ چون من قدرت ندارم.....و این برخلاف منشور حقوق بشر هستش در مورد برادرت هم من مخالفم .....اگه برادرت خطایی کرده بازم باید تو یا اون برادرتو مجازات کنن نه شخصی یا اعتقادی که تو این مسئله نقشی نداشته 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ میگن وقتی آتیش یه جایی و بگیره خشک و تر با هم میسوزه .شاید دشمنی با طالبان یا ایران یا فلسطین باعث این کار شده دودش تو چشم بقیه مسلمونها هم رفته. 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ میگن وقتی آتیش یه جایی و بگیره خشک و تر با هم میسوزه .شاید دشمنی با طالبان یا ایران یا فلسطین باعث این کار شده دودش تو چشم بقیه مسلمونها هم رفته. مهسا جان بازم قانع کننده نیست اگه ایران یا طالبان اشتباه کرده چرا این حکومتا رو تحت فشار نمیذارن؟ چرا مالزی؟ چرا سنگال؟ چرا بوسنی و هرزگوین؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ سلام عزیزانخب از عنوان مشخصه نظرتونو بگید که چقدر به این کار انجام شده توجه داشتین و چرا اینطوری شد و تبعاتش چی میتونه باشه؟ اصلا قصد تشویق یا توبیخ یا توجیه نداریم فقط میخوایم ریشه یابی کنیم که چه عاملی باعث میشه که تو یه کشور دموکراتیک اینطوری به عقاید بنیادی 1 میلیاردو نیم آدم بی احترامی میشه نظرتون چیه؟:icon_pf (34): میخواید برخورد مسلمانان چطوری باشه به این کار؟ ممنون این کار مسلما درست نبوده ... ولی خب از یک طرف دیگه هم اونا مسلمون های افراطی مثل بن لادن رو میبینند حالا این حرکت نادرست هم دستاویزی میشه برای خیلیا چه میدونم شاید باز زمینه ساز حملات انتحاری بشه ... دوباره یک عده تو ایران خودمون جمع میشن و فریاد مرگ بر اینا مرگ بر اونا سر میدن و فقط ریشه های نفرت از هم که در خاک وجودمون محکم تر میشن !!! :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ مهسا جان بازم قانع کننده نیستاگه ایران یا طالبان اشتباه کرده چرا این حکومتا رو تحت فشار نمیذارن؟ چرا مالزی؟ چرا سنگال؟ چرا بوسنی و هرزگوین؟:icon_pf (34): چه فشاری بالاتر از تحریم؟ 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ اوباما رسما این کار رو محکوم کرد. من فکر می کنم به این سادگیا هم نیست. چیزایی پشت پردست که ما نمی دونیم. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ در مورد برادرت هم من مخالفم .....اگه برادرت خطایی کرده بازم باید تو یا اون برادرتو مجازات کنن نه شخصی یا اعتقادی که تو این مسئله نقشی نداشته نقش داشته خونواده منو پرورش دادند اینجور کردند به اونا باید توهین شه مثل همین اون کشیش هم این رفتار مسلمونا رو به خاطر قرآن میدونه میگه پرورش یافته ی قرآنند 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ مهسا جان بازم قانع کننده نیستاگه ایران یا طالبان اشتباه کرده چرا این حکومتا رو تحت فشار نمیذارن؟ چرا مالزی؟ چرا سنگال؟ چرا بوسنی و هرزگوین؟:icon_pf (34): چون اونا هم سکوت کردند یعنی موافق بودند مثلا این قضیه رو نیگا کسایی که مخالف قرآن سوزی بودند اومدند گفتند محکوم میکنیم 11 سپتامبر رو کشورای اسلامی مالزی و بوسنی و اینا فکر نکنم محکوم کرده باشند. 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ چون اونا هم سکوت کردندیعنی موافق بودند مثلا این قضیه رو نیگا کسایی که مخالف قرآن سوزی بودند اومدند گفتند محکوم میکنیم 11 سپتامبر رو کشورای اسلامی مالزی و بوسنی و اینا فکر نکنم محکوم کرده باشند. میلاد جان تو هم که حرفای هیتلرو میزنی .....هرکی با من موافق نیست مخالفه .....بیطرف نبوده این وسط؟ 11 سپتامبر چه رابطه مستقیمی به سنگال داشت آیا؟ ....ولی سوزاندن قران رابطه داره با شریعت اون کشور اگه روزی کشوری اسلامی به قدرت برسه فرضا آیا میتونه بگه که مثلا سوئد چون تو به فلسطین اعتراض نکردی باید با خاک یکسان بشی؟ نقش داشتهخونواده منو پرورش دادند اینجور کردند به اونا باید توهین شه مثل همین اون کشیش هم این رفتار مسلمونا رو به خاطر قرآن میدونه میگه پرورش یافته ی قرآنند میلاد جیگر هرکی مسئول رفتار خودشه اگه داداشت بزنه یکی رو بکشه هیچ وقت نمیان پدرتو دستگیر کنن که تو بودی که اشتباه تربیتش کردی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ علامت ستاره نماد حضرا داووده و واسه يهوديا قابل احترام اقايون ما روش رژه ميرن اونا در برابر عمل ما چي كردن؟ احترام بزاريد احترام ببنيد بر ميداريم كلي به پاپ و مقدسات مسيحيت توهين ميكنيم جلو مسلموناي ديگه كه فرقشون فرق ميكنه جبهه ميگيريد الان ميگي قران سوزي؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده