Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ منم یکم سوال میپرسم! 1- اشکالی که نداره من سوال بپرسم!؟ 2-اگه اشکالی داشته باشه چیکار میکنی!!؟ 3- من کیم!!؟ 4-سه نوع غذا نام ببر که خیلی دوست داری و در مورد هرکدوم یک خط بنویس! 5- اگه هزار میلیارد دلار تو حسابت بود و بهت میگفتن باید تو 24 ساعت خرجش کنی چی میخریدی!!؟ 6- از گیتار الکتریک خوشت میاد!!؟ 7- اولین چیزی که با دیدن این کلمات به ذهنت میرسه چیه!؟ سیب سیب زمینی مهندسی صنایع اسب هواپیما جانی دپ 8- چرا املای جانی دپ رو اشتباه نوشتی!!؟ 9-بهترین خاطره! 10- بد ترین خاطره! 11- نظرت در مورد () چیه!؟ 12- یه جمله بنویس که تمامی کلماتش رو فعل تشکیل داده باشه! 13-خوبی!؟ 14-خوبم!؟ 15-خوبن!؟ 16-خدافس! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ پس چند صفحه از صندلی داغ من چی شد یه سری سوال بود هنوز جواب نداده بودمشون:w00: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ منم یکم سوال میپرسم! 1- اشکالی که نداره من سوال بپرسم!؟ نه اشکالی نداره 2-اگه اشکالی داشته باشه چیکار میکنی!!؟ چون اشکالی نداره کار خاصی نمی کنم 3- من کیم!!؟ حسین تی هستی دیگه نه؟ 4-سه نوع غذا نام ببر که خیلی دوست داری و در مورد هرکدوم یک خط بنویس! کباب کوبیده :چرب و خوشمزه است جوجه بروستد: با سس تند خیلی خوشمزه است سوسیس بندری: تند و عاشق طعمشم 5- اگه هزار میلیارد دلار تو حسابت بود و بهت میگفتن باید تو 24 ساعت خرجش کنی چی میخریدی!!؟ خونه ماشین یه مجتمع تجاری هواپیمای شخصی 6- از گیتار الکتریک خوشت میاد!!؟ آره خیلی 7- اولین چیزی که با دیدن این کلمات به ذهنت میرسه چیه!؟ سیب اون سیب که شبیه یه پیرزن بود سیب زمینی مغازه رسپینو مهندسی صنایع پژمان اسب قیافه یه اسب قهوه ای به ذهنم میاد هواپیما اون عکسی که با آفتابه شیشه هواپیما تمیز می کرد یه آقایی جانی دپ آواتارم تو باشگاه مهندسان 8- چرا املای جانی دپ رو اشتباه نوشتی!!؟ نشان اصل بودن هر جا جانی h نداشته باشه یعنی منم 9-بهترین خاطره! حس آزادی که چند وقت پیش داشتم 10- بد ترین خاطره! ازادی که چند وقت پیش ازم گرفته شد 11- نظرت در مورد () چیه!؟ نظر خاصی ندارم یه بنده خداییه که خجالت کشیده دیگه مثل اینکه خجالتیه 12- یه جمله بنویس که تمامی کلماتش رو فعل تشکیل داده باشه! آمدم نمی دونم:banel_smiley_52: 13-خوبی!؟ مرسی 14-خوبم!؟ خدارو شکر 15-خوبن!؟ خدا میدونه 16-خدافس! بازم بیا لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ پس چند صفحه از صندلی داغ من چی شد یه سری سوال بود هنوز جواب نداده بودمشون:w00: باعرض شرمندگی به دلیل تغییر سرور پاک شد و من به جاش بهت بیشتر زمان دادم(مدت زمانت سه روز بود که الان زدیک 10 روز شده) و تاپیکت از ساعت 22 قفل میشه و میریم سراغ نفر بدی :icon_gol: لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ اه کوفتمون شد این صندلی جانی پاشو برو چند و قت دیگه دوباره بیا !! این قبول نبود! لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ اهکوفتمون شد این صندلی جانی پاشو برو چند و قت دیگه دوباره بیا !! این قبول نبود! من به شدت موافقم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ اهکوفتمون شد این صندلی جانی پاشو برو چند و قت دیگه دوباره بیا !! این قبول نبود! من به شدت موافقم ای بابا 10 صفحه شده تازه کوتتون شد:w00: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ ای بابا 10 صفحه شده تازه کوتتون شد:w00: یعنی چی هی وسطش می پرید می رفت تازه 3 صفحه اش هم پریده کلی سوال بود توش جواب ندادم:w00: ایشالا چند وقت دیگه میام خدمتتون 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی چی هی وسطش می پرید می رفتتازه 3 صفحه اش هم پریده کلی سوال بود توش جواب ندادم:w00: ایشالا چند وقت دیگه میام خدمتتون من که خوشحال میشم از دیدنت خوب خانوم خسته نباشی و با عرض معذرت که هی باشگاه دچار بحران شد ایشاالله یک بار دیگ در خدمتت باشیم به زودی پس به امید دیدارت دوباره تو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده