رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دوستان نظرات جالبي دادن و دلايل خوبي هم ذکر کردند که نيازي به بيان مجددشون نيست

اما من به شخصه معتقدم اگه کسي علاقه خيلي زيادي به ادامه تحصيل داره و ميبينه که توانشو داره که تا دکترا بره بهتره تمام وقت به ارشد بچسبه .حالا هرجايي...

ولي اگه هدفش از تحصيل کسب در آمده بهتره بعد از ليسانس بره سرکار و ضمن کار جهت افزايش حقوق و مزايا و بهتر شدن سمت به صورت مجازي يا از دانشگاه آزاد فوق ليسانس بگيره .

در این که ارشد فقط به درد ادامه تحصیل میخوره شکی نیست....

یعنی اینکه لیسانس برای کار خیلی خیلی بهتره.....

همین که وارد کارشناسی ارشد شدیم میفهمیم که یه مسیر خیلی جدید و نو روبروی آدمه....

اینو من نمی فهمیدم تا اینکه ارشد قبول شدم..

الان دارم اینو حس میکنم که یه مسیر به سوی اهدافی بلندتره....

دوستانی که ارشد هستن حتما میفهمن چی میگم...

• Like 4
لینک به دیدگاه
در این که ارشد فقط به درد ادامه تحصیل میخوره شکی نیست....

یعنی اینکه لیسانس برای کار خیلی خیلی بهتره.....

همین که وارد کارشناسی ارشد شدیم میفهمیم که یه مسیر خیلی جدید و نو روبروی آدمه....

اینو من نمی فهمیدم تا اینکه ارشد قبول شدم..

الان دارم اینو حس میکنم که یه مسیر به سوی اهدافی بلندتره....

دوستانی که ارشد هستن حتما میفهمن چی میگم...

حرفاتون تا حدودی درسته اما به نظر من بستگی به گرایش و رشته هم داره

مثلا تو رشته من به نظرم کسی که بیوتکنولوزی میخونه باید تا دکترا شم بره تا حرفی برای گفتن داشته باشه

اما گرایش طراحی فرایند با مدرک ارشد هم میشه یه کار خوب پیدا کرد :w16:

منم اگه خدا بخواد از اول مهر سر کلاس ارشد میشینم , برای من کار مهم هست اما درس خوندنم دوس داره و الانم نمیتونم در مورد ادامه تحصیل چیزی بگم

چون وقتی کارشناسی میخوندم به ادامه تحصیل فکر نمیکردم :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...

به نظر من بیشتر یاد بگیریم تا اینکه 4تا کتاب رو پاس کنیم... و اخرشم همش یادمون بره

البته واقعا اینجا فرقی بین کارشناسی و ارشد نیست زیاد....... هست به ما هم بگید

• Like 3
لینک به دیدگاه

من ودوستم اومدیم تواین انجمن عضو شیم که یکی مارو راهنمایی کنه!!!!!!من که اول راه تحصبلم دارم کم کم از درس خوندن زده میشم یه ترم از بیکاری نمیدونم چیکار کنم ویه ترم هم از سنگینیه درس ها نمیدونم چیکار کنم..نه میدونم آینده باید چیکار کنم .نه میدونم رو کدوم درس زوم شم...شما نمیتونین کمکم کنین؟؟؟؟؟؟من مکانیک صنعت نفت میخونم امسال بعد از 15 سال دوباره مکانیک گرفته

لینک به دیدگاه

من هدفم اینه که جبران کارشناسی رو بکنم چون وقتم زیاده هم می تونم کار کنم همراهش نرم افزار یاد بگیرم و مشکلاتم رو تو درسام حل کنم :w16::ws2::a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
xxep5tvr3eua7avpbvkm.jpg

استعداد تحصیلی چیه؟

یعنی شما چقدر از علوم مکانیک درک دارین.

فقط فرمول و نکته حفظ کردین،یا کاملا مفهوم ها براتون مجسم شده.

مثلا یک سوال اینست:

مقاومت تسلیم یک ماده چگونه به دست میاد و آیا یک مقدار ثابتی است؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
استادمون میگفت اگه عاقل باشید همینجا میمونید ....حتی برای ادامه تحصیل هم اگه رفتین اونور باید برگردید اینور

چرا که اونجا مدرنیزه هستش .....رقابت غوغا میکنه .....موقعیت شغلی به راحتی به دست نمیاد باید بیشاز از همه تلاش کنید تا شرایط بهتری داشته باشید

ولی ایران تموم این معادلاتو داغون کرده ....جنگل مولاست ....رقابت یا نیست یا خیلی کمه ....همینجا بمونیدو حالشو ببرید ...ما هم گفتیم چشم:ws3:

این رو خوب اومدی ... به نظر من بری ارشد رو اونور بخونی بیایی ایران سالاری کنی برا خودت چون شما یک چیز هایی اونور می بینی تو ایران شاید اصلا نبینی

• Like 1
لینک به دیدگاه

باسلام و عرض ادب به دوستان و هم رشته اي هاي عزيز . من حدود 14 ساله كه كارشناسي رو گرفتم و الان به فكر كارشناسي ارشد افتادم . به خاطر اينكه متوجه شدم براي كارشناسي يك حدي وجود داره و براي شكستن اين حصار و وسيعتر شدن افق ديدم لازم است ( و نه كافي ) كه با برگشت به محيط دانشگاه و ارتباط با منابع موجود در آن تغييري مثبت در آن ايجاد گردد.

به نظر اينجانب بعد از هر مقطعي بايد چند سالي تجربه كسب كردد و بعد به فكر ارتقاي پايه علمي باشيم. البته اين حالت ايدهآل است و به خاطر شرايط كاري موجو شايد داشتن مدرك بالاتر دسترسي به كار بهتر را فراهم كنه و داراي كلاس بالاتري باشه و حقيقتا در كار فقط و فقط تخصص مهم است. يعني تسلط و به كاربستن آنچه كه ميدانيم ويا از دانشگاه كسب كرديم. ا

اگر استقبال شد بعدا بيشتر مينويسم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
باسلام و عرض ادب به دوستان و هم رشته اي هاي عزيز . من حدود 14 ساله كه كارشناسي رو گرفتم و الان به فكر كارشناسي ارشد افتادم . به خاطر اينكه متوجه شدم براي كارشناسي يك حدي وجود داره و براي شكستن اين حصار و وسيعتر شدن افق ديدم لازم است ( و نه كافي ) كه با برگشت به محيط دانشگاه و ارتباط با منابع موجود در آن تغييري مثبت در آن ايجاد گردد.

به نظر اينجانب بعد از هر مقطعي بايد چند سالي تجربه كسب كردد و بعد به فكر ارتقاي پايه علمي باشيم. البته اين حالت ايدهآل است و به خاطر شرايط كاري موجو شايد داشتن مدرك بالاتر دسترسي به كار بهتر را فراهم كنه و داراي كلاس بالاتري باشه و حقيقتا در كار فقط و فقط تخصص مهم است. يعني تسلط و به كاربستن آنچه كه ميدانيم ويا از دانشگاه كسب كرديم. ا

:a030:استقبال شد:ws3:لطفا بیشتر بنویسید:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ما همیشه از افرادی مثل شما استقبال می کنیم....امیدواریم دوستان دست به دست هم بدن تا این بحث و گفت وگو بیشتر و مفیدتر انجام بشه....:a030:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...
  • اضافه کردن...