رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام خدمت همه دوستان.

امیدوارم که حال همه خوب باشه.

هدف این تاپیک، باز کردن این موضوعه که "تحصیلات تکمیلی، با چه هدفی؟"

خود من به این دلیل که کاستی ها و کم کاریهای خودم در دوره کارشناسی رو جبران کنم و اینکه برای دکترا به خارج از کشور برم قصد دارم کارشناسی ارشد بخونم!!!

خوب این هدف من بود!!!

آخه در دوره کارشناسی من عاشق شدم .. اونم از نوع خطرناکش (که البته به ازدواج ختم خواهد شد) ...خیلی ضربه خوردم.. .. به همین دلیل خیلی از فرصتهای خوب تحصیلیم رو از دست دادم. 3-4 ترم طول کشید تا تونستم خودم رو جمع و جور کنم.... ولی خوب.... دیگه گذشته ها گذشته... به همین دلیل به فکر آینده هستم.

ولی ادامه تحصیل برای خیلی ها متفاوت تر و البته هدفمند تر از اینه!

به هر حال سوال اینه که "تحصیلات تکمیلی، با چه هدفی؟"

خوب... از همه دوستان دعوت میکنم که هر چند کوتاه، ولی نظر خود را اعلام کنند.

مرسی بابت توجه شما.

• Like 15
لینک به دیدگاه

خب فعلا که قصد ندارم ادامه بدم

اگرم ادامه بدم دریک رشته دیگه وبنا به نیازهای شغلیم ادامه میدم

تو ایران متاسفانه فرقی بین لیسانس وکارشناس ارشد تو رشته های فنی نیست!

• Like 12
لینک به دیدگاه

ممنون از تاپیک خوبت.

به نظر من ادامه تحصیل برای فردی خوبه که واقعا هدف داشته باشه.

مثلا بگه: من دکترا می گیرم تا استاد دانشگاه شم یا سطح کاریم بره بالاتر و....

نه اینکه حالا بریم ارشد ببینیم چی می شه...حالا خدا بزرگه... همه دارن می خونن ما هم بخونیم!

من به شخصه تا ارشد می خونم و شاید هم دکترا( احتمالش خیلی خیلی کمه). چون دکترا خوندن به نظر من فقط یه مدرکه برای افرادی که کار خاص دارن.

بیشتر باید توضیح بدم؟ :ws52:

• Like 9
لینک به دیدگاه
ممنون از تاپیک خوبت.

به نظر من ادامه تحصیل برای فردی خوبه که واقعا هدف داشته باشه.

مثلا بگه: من دکترا می گیرم تا استاد دانشگاه شم یا سطح کاریم بره بالاتر و....

نه اینکه حالا بریم ارشد ببینیم چی می شه...حالا خدا بزرگه... همه دارن می خونن ما هم بخونیم!

من به شخصه تا ارشد می خونم و شاید هم دکترا( احتمالش خیلی خیلی کمه). چون دکترا خوندن به نظر من فقط یه مدرکه برای افرادی که کار خاص دارن.

بیشتر باید توضیح بدم؟ :ws52:

مرسی مهناز خانم

آره.. بیشتر توضیح بدید :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

خوب اینجا محل گفت و گو گروه مکانیکه!!! یعنی منم میتونم نظر بدم؟!؟! :JC_thinking:

حالا یه بار نظر میدم اگه سالم موندم بازم این ورا میام!!! :banel_smiley_52:

خوب....من خودم به شخصه فوق العاده رشته مو دوست دارم.... والان نه به خاطر رفع تکلیف بلکه با عشق کارامو انجام میدم و درسمو میخونم......(البته اینم بگما یه چن تایی از درسارو با گریه میخونم و فقط برا پاس کردن امتحان میدم.....:banel_smiley_4:)

یکی از استادامون میگفت تو مقطع دکترا بیشتر بحث پژوهش و ارائه نظریه هست......و خیلیها به خاطرهمین دنبالش نمیرن....

من بیشتر دوست دارم از نظر فهم ارضا بشم......تا اینکه دنبال این باشم که حالا تا کارشناسی خوندم مگه چی گیرم اومده که به ارشدش فک کنم.....اگه احساس کنم کارشناسی ارضام نمیکنه که از الان فک میکنم همین طوره......به امید خدا دنبالشو برا ارشد و حتی دکترا هم میگیرم....... :ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام به همگی

اول از همه طاعات و عباداتتون قبول حق باشه

دوم اینکه بله قلمرو مکانیکه اما مهمون نواز ترین بخش انجمنه...به عنوان عضو هیئت علمی گروه مکانیک و به نمایندگی عرض میکنم ، خیلی هم خوشحال میشیم وقتی از سایر رشته ها مخاطب و علاقمند به شرکت در مباحث مشاهده میکنیم.:w16:

با توجه به اوضاع کشور ( نه جنبه سیاسی) که حداقل از باب صنعتی تقریبا دچار سرطان شده و صرفا نفس میکشه ، و همچنین بازار کار و حمایتهای کارفرمایان(!)، شاهد خروج روزافزون تحصیلکرده ها از وطن هستیم.

متاسفانه به صراحت میگم بیش از 90 درصدش بی هدف و فرار از موقعییت فعلی است.

این هدف چیزی نیست که یک شبه تصمیمش گرفته بشه . چیزی نیست که بسادگی بادی اونو بلرزونه.

ما ایرانی هستیم. این حرف منو زمانی متوجه میشین که تو یه کشور جا بیفتین. ما خیلی بزرگیم.اما قدرشو نمیدونیم.

تو کشور های پیشرفته و مدرن هست که متوجه میشین فقط ظاهره و باطنی ندارند.خیلی ها با هر دید و امید به کشورهای مختلف مهاجرت میکنن.خیلی ها میسوزند.خیلی ها برمیگردند و خیلی ها ماندگار میشن.

اما چیزی که مهمه اینه که این تحمل ها، اهداف،دوری ها، غم ها ، اشک ها و سختی ها بخاطر حرف اطرافیان و اجبار ذهنی نباشه.

شدیدا معتقدم کسی که هدف داشته باشه هر جای کره خاکی و حتی در ایران باشه موفقه.

راحت بگم.کسی که در ایران بجایی نرسیده یا آینده خودشو در خارج میبینه وقتی اینجا بیاد اگه درجا نزنه حتما پس رفت میکنه...

عینا همین مساله در ایران هم صادقه

متاسفانه ادامه تحصیل با توجه به کیفیت دانشگاه های ما سودی که نداره (البیه بجز اضافه حقوق و کلاسش که خود همین 2 مورد انگیزه پوچ بسیاریه!) اغلب سبب بالا رفتن ادعا و توقع بیجای متخصصین شده و غرور کاذبی رو بدنبال داره.

بنده در زندگی خودم ارزشمند ترین اساتید فن رو که دیدم همگی لیسانس بودن!

بهتره هرکس 2 چیز رو مد نظر داشته باشه قبل از ادامه تحصیل

الف - اینکه عاشق علم و تخصص باشه و تحصیلات پایه اونو ارضا نکنه

ب- از سطحی که قراره بهش برسه در اینده استفاده کنه ...وگرنه وقتش رو تلف کرده

بهرحال در پایان عرض میکنم ادامه تحصیل کار ارزشمند و قابل تحسینیه بشرطی هدف،علاقه،انگیزه و اراده و توکل بخدا اونو همراهی کنه.

با آرزوی موفقیت برای هرکسی که آرزوی موفقیت داره...

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه
سلام به همگی

اول از همه طاعات و عباداتتون قبول حق باشه

دوم اینکه بله قلمرو مکانیکه اما مهمون نواز ترین بخش انجمنه...به عنوان عضو هیئت علمی گروه مکانیک و به نمایندگی عرض میکنم ، خیلی هم خوشحال میشیم وقتی از سایر رشته ها مخاطب و علاقمند به شرکت در مباحث مشاهده میکنیم.:w16:

با توجه به اوضاع کشور ( نه جنبه سیاسی) که حداقل از باب صنعتی تقریبا دچار سرطان شده و صرفا نفس میکشه ، و همچنین بازار کار و حمایتهای کارفرمایان(!)، شاهد خروج روزافزون تحصیلکرده ها از وطن هستیم.

متاسفانه به صراحت میگم بیش از 90 درصدش بی هدف و فرار از موقعییت فعلی است.

این هدف چیزی نیست که یک شبه تصمیمش گرفته بشه . چیزی نیست که بسادگی بادی اونو بلرزونه.

ما ایرانی هستیم. این حرف منو زمانی متوجه میشین که تو یه کشور جا بیفتین. ما خیلی بزرگیم.اما قدرشو نمیدونیم.

تو کشور های پیشرفته و مدرن هست که متوجه میشین فقط ظاهره و باطنی ندارند.خیلی ها با هر دید و امید به کشورهای مختلف مهاجرت میکنن.خیلی ها میسوزند.خیلی ها برمیگردند و خیلی ها ماندگار میشن.

اما چیزی که مهمه اینه که این تحمل ها، اهداف،دوری ها، غم ها ، اشک ها و سختی ها بخاطر حرف اطرافیان و اجبار ذهنی نباشه.

شدیدا معتقدم کسی که هدف داشته باشه هر جای کره خاکی و حتی در ایران باشه موفقه.

راحت بگم.کسی که در ایران بجایی نرسیده یا آینده خودشو در خارج میبینه وقتی اینجا بیاد اگه درجا نزنه حتما پس رفت میکنه...

عینا همین مساله در ایران هم صادقه

متاسفانه ادامه تحصیل با توجه به کیفیت دانشگاه های ما سودی که نداره (البیه بجز اضافه حقوق و کلاسش که خود همین 2 مورد انگیزه پوچ بسیاریه!) اغلب سبب بالا رفتن ادعا و توقع بیجای متخصصین شده و غرور کاذبی رو بدنبال داره.

بنده در زندگی خودم ارزشمند ترین اساتید فن رو که دیدم همگی لیسانس بودن!

بهتره هرکس 2 چیز رو مد نظر داشته باشه قبل از ادامه تحصیل

الف - اینکه عاشق علم و تخصص باشه و تحصیلات پایه اونو ارضا نکنه

ب- از سطحی که قراره بهش برسه در اینده استفاده کنه ...وگرنه وقتش رو تلف کرده

بهرحال در پایان عرض میکنم ادامه تحصیل کار ارزشمند و قابل تحسینیه بشرطی هدف،علاقه،انگیزه و اراده و توکل بخدا اونو همراهی کنه.

با آرزوی موفقیت برای هرکسی که آرزوی موفقیت داره...

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

باز هم مثل همیشه ، شیوا و با متانت نوشتی!!

مرسی :wubpink:

دقیقا با نظراتت موافقم.. هدف خیلی مهمه...

مثلا هدف من کاره ... هدفف خیلی ها کاره..

تا یکی 2 ماه دیگه قراره در یک شرکت ساختمانی در بخش تاسیساتش مشغول به کار بشم...

یعنی اینکه تا اینجا رو به هدفم رسیدم..

ولی همون خاطرات بد کارشناسی خیلی اذیتم میکنن

• Like 7
لینک به دیدگاه
خوب اینجا محل گفت و گو گروه مکانیکه!!! یعنی منم میتونم نظر بدم؟!؟! :jc_thinking:

حالا یه بار نظر میدم اگه سالم موندم بازم این ورا میام!!! :banel_smiley_52:

خوب....من خودم به شخصه فوق العاده رشته مو دوست دارم.... والان نه به خاطر رفع تکلیف بلکه با عشق کارامو انجام میدم و درسمو میخونم......(البته اینم بگما یه چن تایی از درسارو با گریه میخونم و فقط برا پاس کردن امتحان میدم.....:banel_smiley_4:)

یکی از استادامون میگفت تو مقطع دکترا بیشتر بحث پژوهش و ارائه نظریه هست......و خیلیها به خاطرهمین دنبالش نمیرن....

من بیشتر دوست دارم از نظر فهم ارضا بشم......تا اینکه دنبال این باشم که حالا تا کارشناسی خوندم مگه چی گیرم اومده که به ارشدش فک کنم.....اگه احساس کنم کارشناسی ارضام نمیکنه که از الان فک میکنم همین طوره......به امید خدا دنبالشو برا ارشد و حتی دکترا هم میگیرم....... :ws37:

مرسی بابت اظهار نظرت..

واقعا ممنون که شرکت کردید...

اینجا ما پذیرای افکار همه هستیم...

خیلی هم خوشحال میشیم که همه (نه فقط مکانیکیا) در اینجا حضور داشته باشن...

مخصوصا شما که این همه علاقمند هستید به رشتتون باید در این گونه تاپیک ها شرکت کنید..

مرسی

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب فعلا که قصد ندارم ادامه بدم

اگرم ادامه بدم دریک رشته دیگه وبنا به نیازهای شغلیم ادامه میدم

تو ایران متاسفانه فرقی بین لیسانس وکارشناس ارشد تو رشته های فنی نیست!

:a030::a030::a030::a030:

واقعا فقط اگر بخوای پی اچ دی بگیر ارزش ادامه داره

• Like 5
لینک به دیدگاه

برا اینکه بتونم از ایران برم....:ws37:

خیلی سختی کشیدم....تو تصمیمگیری برا کنکور و رشته و دانشگاه اشتباه کردم...میتونستم بهتر قبول شم اما از فرصتم استفاده نکردم و یه جورایی مسیر زندگیمو تغییر دادم. اوایل داشتم دیونه میشدم اما حالا هم از شرایطم راضیم به شرط اینکه فوق رو بخونم و برم...

• Like 7
لینک به دیدگاه

استادمون میگفت اگه عاقل باشید همینجا میمونید ....حتی برای ادامه تحصیل هم اگه رفتین اونور باید برگردید اینور

چرا که اونجا مدرنیزه هستش .....رقابت غوغا میکنه .....موقعیت شغلی به راحتی به دست نمیاد باید بیشاز از همه تلاش کنید تا شرایط بهتری داشته باشید

ولی ایران تموم این معادلاتو داغون کرده ....جنگل مولاست ....رقابت یا نیست یا خیلی کمه ....همینجا بمونیدو حالشو ببرید ...ما هم گفتیم چشم:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه

خیلی بحث جالبیه .

اما تا حالا به این فکر کردین . که علم بدست بیارید. نه اینکه درس بخونید . ( می دونم خیلی رویایی که علم رو به خاطر علاقه بخونی . می دونم که شرایط زندگی چه فشار هایی به ادم می یاره . اما ... ادامه تحصیل .

میل به بیشتر دانستن . و البته طوری که بتونی از اون علم پول دربیاری . .

من نظرم اینکه که هدف ادامه تحصیل می تونه : میل به بیشتر دانستن باشه . و کتاب ها رو درس ندونیم . بلکه دانش بدونیم .

دوستان کسی فکر نکنه که ......

اینها رو به خودم هم روزی چندین بار می گم .

پاینده و پیروز باشید .:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
استادمون میگفت اگه عاقل باشید همینجا میمونید ....حتی برای ادامه تحصیل هم اگه رفتین اونور باید برگردید اینور

چرا که اونجا مدرنیزه هستش .....رقابت غوغا میکنه .....موقعیت شغلی به راحتی به دست نمیاد باید بیشاز از همه تلاش کنید تا شرایط بهتری داشته باشید

ولی ایران تموم این معادلاتو داغون کرده ....جنگل مولاست ....رقابت یا نیست یا خیلی کمه ....همینجا بمونیدو حالشو ببرید ...ما هم گفتیم چشم:ws3:

اتفاقا استادای ما میگن اگه عاقل باشین میرین!!!!!!:ws52:

جو یونی ما برا همه رفتنه...اکثرا هم اگه براشون پیش بیاد میرن!!!!:w16:

هرکی هم رفته راضی بوده!!!:w16:

مرسی ستاره خانم از اظهار نظر شما...

خوب این هم یه هدفه دیگه.. رفتن به جای دیگه..

:a030:

:ws37:

هدف والایی ام هست!!!!!:ws28:

خیلی بحث جالبیه .

اما تا حالا به این فکر کردین . که علم بدست بیارید. نه اینکه درس بخونید . ( می دونم خیلی رویایی که علم رو به خاطر علاقه بخونی . می دونم که شرایط زندگی چه فشار هایی به ادم می یاره . اما ... ادامه تحصیل .

میل به بیشتر دانستن . و البته طوری که بتونی از اون علم پول دربیاری . .

من نظرم اینکه که هدف ادامه تحصیل می تونه : میل به بیشتر دانستن باشه . و کتاب ها رو درس ندونیم . بلکه دانش بدونیم .

دوستان کسی فکر نکنه که ......

اینها رو به خودم هم روزی چندین بار می گم .

پاینده و پیروز باشید .:icon_gol:

بله...به اینم فکر کردم اما میگن زیاد دنبال این هدف نباش...

• Like 5
لینک به دیدگاه

من هم برای شغل اگه بتونم ادامه تحصیل می دم و هم علاقه و انتخاب رشته هم از روی علاقه ام انتخاب می کنم.

الویت اولم علاقه است.

• Like 8
لینک به دیدگاه

مرسی خیلی بحث جالبیه این موضوعیه که خیلی ذهنه من رو مشغول کرده

من دوره کارشناسی ام رو هفت ترمه تموم کردم(ورودی 85) به این امید که برم سر کار یا اینکه ادامه تحصیل بدم :jawdrop:وقتی که هفت ترمه تموم شد با اینکه خیلی تلاش کرده بودم ولی یهو احساس کردم اشتباه کردم میتونستم واحد کمتر بردارم تا در حینش برای ارشد هم بخونم اما به این نتیجه رسیدم که ارشد حداقل 2 سال زمان میبره(تا یه دانشگاه دولتی خوب قبول شی) معلوم هم نیست بعد از این که از دانشگاه فارغ التحصیل بشی چه شرایطی باشه پس بهتره تا اونجا که میتونی تلاش کنی که بری سر کار چون تو این دوره کار داشتن از هر چیزی با ارزش تره

خوشبختانه من کار پیدا کردم تو کارخونه ی بزرگ مسئول تضمین کیفیت شدم الان از کارم راضی هستم و توصیه ام اینه که اگه بخوای ارشد بخونی اول اینکه باید عاشق درس خوندن باشی فقط درس رو برای اینکه سطح و level علمی ات بره بالا بخونی یعنی تو اون عرصه حرفی برای گفتن داشته باشی نظریه بدی ولی اگه بخوای درس بخونی تا بری سر کار اشتباه محضه :ws46:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من واسه رسیدن به هدفم درس میخونم

علاقه ای که به رشتم دارم باعث ایجاد انگیزه شده هدفم فهمیدنه هدفم داشتن اطلاعاته

هرچند ایران چیزی واسه یاد دادن نداره حتی واسه تحقیقات اینترنتی هم محدود کردن دانشجو رو

پس ترجیحا اونور انتخاب مناسب تریه

نظر همه دوستان هم محترم و با ارزش بود

خوشحالم که برخلاف نظر دوستانی که در دانشگاه دارم و به همین لیسانس بسنده کردن اینجا دوستانی دارم که برای دانش بیشتر تلاش میکنن

همگی موفق باشین:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من واسه رسیدن به هدفم درس میخونم

علاقه ای که به رشتم دارم باعث ایجاد انگیزه شده هدفم فهمیدنه هدفم داشتن اطلاعاته

هرچند ایران چیزی واسه یاد دادن نداره حتی واسه تحقیقات اینترنتی هم محدود کردن دانشجو رو

پس ترجیحا اونور انتخاب مناسب تریه

نظر همه دوستان هم محترم و با ارزش بود

خوشحالم که برخلاف نظر دوستانی که در دانشگاه دارم و به همین لیسانس بسنده کردن اینجا دوستانی دارم که برای دانش بیشتر تلاش میکنن

همگی موفق باشین:icon_gol:

بهترین کار رو می کنی ..آفرین فقط رو هدفت فکر کن ...حرفهای بقیه مهم نیستند ولی از تجربه هاشون استفاده بکن ....

برای سلامتی من یه کف مرتب ......

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان نظرات جالبي دادن و دلايل خوبي هم ذکر کردند که نيازي به بيان مجددشون نيست

اما من به شخصه معتقدم اگه کسي علاقه خيلي زيادي به ادامه تحصيل داره و ميبينه که توانشو داره که تا دکترا بره بهتره تمام وقت به ارشد بچسبه .حالا هرجايي...

ولي اگه هدفش از تحصيل کسب در آمده بهتره بعد از ليسانس بره سرکار و ضمن کار جهت افزايش حقوق و مزايا و بهتر شدن سمت به صورت مجازي يا از دانشگاه آزاد فوق ليسانس بگيره .

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...