m.r.r 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ بنظر شما چرا گفتگوی آزاد از بقیه تالارها تاپیک و پست و بیننده داره؟ هرکی نظر خودشو بگه.منم نظرم رو بعدا به اطلاع شما عزیزان میرسانم. 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ شما که تازه واردی از کجا میدونی؟:JC_thinking: منظورت پربیننده بود؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
m.r.r 52 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ شما که تازه واردی از کجا میدونی؟:jc_thinking: منظورت پربیننده بود؟!!!! بقولی آمارها رو همه میتونن ببینن. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ چون آزاده تخصصی نیست همه میتونند بیان توش مثلا کسی که به حیوونا علاقه نداره تالار حیات وحش نمیره ولی اینجا میاد...چون موضوع خاصی نیست 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ آره همینی که میلاد گفت... کلا تو ایران جایی که احتیاج به تخصص نباشه خیلی شلوغ میشه!! 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ چرا گفتگوی آزاد؟ پس کجا!!؟ 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ اونجا اونجا!؟؟؟:banel_smiley_52: نه نه . . همینجا! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ اونجا!؟؟؟:banel_smiley_52:نه نه . . همینجا! :icon_pf (34): تو باید میگفتی چرا اونجا؟! من خیلی میخوام جدی بحث کنم اما واقعا نمیدونم سوال ایشون دقیقا ابهامش چیه؟!!؟:JC_thinking: فقط از لحظه ای که اسپم شروع شد بگید که من زبون روزه فعل حرام انجام ندم!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ تو باید میگفتی چرا اونجا؟! من خیلی میخوام جدی بحث کنم اما واقعا نمیدونم سوال ایشون دقیقا ابهامش چیه؟!!؟:JC_thinking: فقط اط لحظه ای که اسپم شروع شد بگید که من زبون روزه فعل حرام انجام ندم!:persiana__hahaha: خو اونجا خیلی جای بدیه و نیازی به چرا نداشت!!! ابهامش مشخصه دیگه : میگه چرا همیشه گفتگوی آزاد بازدید بیشتری نسبت به سایر تالار ها داره و میلادم جواب داد! نمیخواد فسفر بسوزونی!! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ تو باید میگفتی چرا اونجا؟! من خیلی میخوام جدی بحث کنم اما واقعا نمیدونم سوال ایشون دقیقا ابهامش چیه؟!!؟:JC_thinking: فقط اط لحظه ای که اسپم شروع شد بگید که من زبون روزه فعل حرام انجام ندم!:persiana__hahaha: میخواستم فقط بخندم ولی یه چیزیم باید بنویسم گویا....شکلک خالی فعل حرامه انگار:w127: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ بنظر شما چرا گفتگوی آزاد از بقیه تالارها تاپیک و پست و بیننده داره؟هرکی نظر خودشو بگه.منم نظرم رو بعدا به اطلاع شما عزیزان میرسانم. چون بحث های توش عمومی هست و نیازی به تخصص خاصی نداره! درست گفتم؟! :w127: 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ میخواستم فقط بخندم ولی یه چیزیم باید بنویسم گویا....شکلک خالی فعل حرامه انگار:w127: من فک میکنم گفت گوی ازاد چون تخصصی نیست بازدیدش زیاده!!! آره اون که هم خودت حرام میشی هم پستت!!:persiana__hahaha: حرام اندر حرام میشه یاسی! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ چون بحث های توش عمومی هست و نیازی به تخصص خاصی نداره! درست گفتم؟! :w127: اوهوم! 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خب این که سوال نداره ! ما تو دانشگاه یه رشته رو می خونیم ( نهایت به یه چیز دیگه هم علاقه داریم ، مثلا کامپیوتر می خونیم و به معماری و دکوراسیون هم علاقه داریم ) دیگه نمی تونیم که تو همه چی اظهار فضل کنیم . ولی گفتگوی آزاد وقایع ، اتفاقات و مسائل قابل بحث دنیای اطرافمونه که ما ها هم همه صاحب نظر :دی میاییم و می خونیم و نظرمونو میگیم ( حق هم داریم ، چون نظرات دیگران رو می بینیم یا حداقل حداقلش اینه که در مورد موضوع مطرح شده یه اپسیلون فکر می کنیم ) پس خوبه ! الان یه نگاه بندازید مثلا تالار برق 10 نفر آنلاین داره مکانیک 8 نفر و معماری 9 نفر . خب اینا که تو بحث های تخصصی همدیگه نمی تونن دخالت کنن ( پس اونی که توی مکانیک هست توی معماری نیس ) ولی همه اونا توی گفتگو آزاد هستن و صاحب نظر ! ینی 27 نفر گفتگو آزاد ، پس چطوری توقع داریم گفتگو آزاد و تالارهای تخصصی به تعداد مساوی ترافیک داشته باشه ؟ 5 لینک به دیدگاه
m.r.r 52 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ يه سئوال ديگه: چرا اينقدر زمان بازديدها و پاسخ ها تو تالار گفتگوي آزاد كمتر از تالارهاي ديگه است؟ در واقع اينو مي خوام بگم كه تو تالارهاي ديگه اكثر نظرات رد و بدل شده بصورت آفلاين هستند ولي تو اين تالار خيلي اوقات نظرات آنلاين رد و بدل ميشه؟ 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ بنظر شما چرا گفتگوی آزاد از بقیه تالارها تاپیک و پست و بیننده داره؟هرکی نظر خودشو بگه.منم نظرم رو بعدا به اطلاع شما عزیزان میرسانم. به همون دلیل که سریال فاصله ها بیشتر از برنامه های علمی کانال 4 بیننده داره؟! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ به همون دلیل که سریال فاصله ها بیشتر از برنامه های علمی کانال 4 بیننده داره؟! مرسییییییییی:w16: لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ يه سئوال ديگه: چرا اينقدر زمان بازديدها و پاسخ ها تو تالار گفتگوي آزاد كمتر از تالارهاي ديگه است؟در واقع اينو مي خوام بگم كه تو تالارهاي ديگه اكثر نظرات رد و بدل شده بصورت آفلاين هستند ولي تو اين تالار خيلي اوقات نظرات آنلاين رد و بدل ميشه؟ خوب چون همه هستن و حضور افراد بیشتر باعث میشه که سریع جواب بدن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده