Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ برای شروع کار عکس موردنظرتون رو در فتوشاپ باز کنید.من از این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استفاده کردم.کار دوم اینه که ابزار Polygonal Lasso Tool رو انتخاب کنید و مانند شکل زیر دندان ها رو انتخاب کنید: کلید های Ctrl+J رو بزنید.بعد از این کار مسیر زیر رو برید و تنظیمات رو مانند شکل های زیر قرار دهید. Image > Adjustments > Levels حالا تصویرتون باید مانند شکل زیر باشه: خوب حالا ابزار Eraser Tool رو انتخاب کنید و دور لب ها رو پاک کنید. دیگه داریم به آخر آموزش می رسیم.در این مرحله باید مسیر زیر رو برید: Image > Adjustments > Hue/Saturation حالا یه کم بهتر شد. خوب برای آخرین کار Dodge Tool رو انتخاب کنید و با (Brush: 45px, Range: Midtones, Exposure: 25%) روی دندانها بکشید. 8 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ چی باهال ماله من که سفیده خودش....... 2 لینک به دیدگاه
SH.D 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ ممنون از مطلبتون در قسمت selective color میشه این کار را انجام داد با طی کردن مراحل کمتر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده