شقایق31 40377 ارسال شده در 4 آذر، 2010 از همه بد ترش دوروغگوییشونه قبول دارم منم متنفرم البته چاپلوسم هستن ولی خوب و بد همه جای دنیا هست 3
parie parpar 74 ارسال شده در 4 آذر، 2010 ساراجون دروغ وتظاهر و چند رویی رو که سیستم حاکم یادمون میده.چون فکرمیکنیم اگه اهل رنگ وریا نباشیم اموراتمون نمیگذره. یه اخلاق اعصاب خرد کن دیگه هم که داریم اینه که نمیتونیم اختلاف سلیقه و تفاوت فکری همدیگه رو در نظر بگیریم.همیشه فقط خودمون راست میگیم فقط خودمون درست فکر میکنیم.غیر از ما هیچ کس! 4
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2010 ساراجون دروغ وتظاهر و چند رویی رو که سیستم حاکم یادمون میده.چون فکرمیکنیم اگه اهل رنگ وریا نباشیم اموراتمون نمیگذره.یه اخلاق اعصاب خرد کن دیگه هم که داریم اینه که نمیتونیم اختلاف سلیقه و تفاوت فکری همدیگه رو در نظر بگیریم.همیشه فقط خودمون راست میگیم فقط خودمون درست فکر میکنیم.غیر از ما هیچ کس! ولي تا جايي كه ميدونم اخلاق ايرانيها از سالهاي خيلي دور همين بوده چاپلوسي فضولي زيراب زني و........ خيلي چيزاي ديگه با خون ايرانيها عجين شده 3
DCBA 8191 ارسال شده در 4 آذر، 2010 دخالت دخالت دخالت.... دخالت و کنجکاوی تو زندگی دیگران که منجر به بدگویی و غیبت میشه!!!!! 4
archi&tini 251 ارسال شده در 4 آذر، 2010 دخالت دخالت دخالت....دخالت و کنجکاوی تو زندگی دیگران که منجر به بدگویی و غیبت میشه!!!!! موافقم باهات........... 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 4 آذر، 2010 اینکه همیشه حقه بازی و دروغ رو به راست گویی و راه درست ترجیح می دن. چشم و هم چشمی. کلاس الکی گذاشتن. ادعای فضل در همه ی موارد و همه ی علوم. 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 آذر، 2010 كدوم خصوصيت اخلاقي;فرهنگي يا اجتماعي ايراني ها بيشتر آزارتون ميده؟ اینکه حرف حرف خودشونه اینکه فک میکنن همه چیز میدونن اینکه مرداشون خیلی خودخواهن اینکه دو رو ان اینکه فضول ان ................... البته خصوصیات خوبم خیلی دارن 3
سیندخت 18786 ارسال شده در 4 آذر، 2010 دورویی:icon_pf (34): دورویی:icon_pf (34): دورویی:icon_pf (34): همه صفات دیگه هم ریشش همینه. 4
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 4 آذر، 2010 این خصلت که حتی واسه چیزایی هم که یه ذره سررشته ندارن نظریه می دن! 1
mIn 2294 ارسال شده در 4 آذر، 2010 قبول دارم منم متنفرم البته چاپلوسم هستنولی خوب و بد همه جای دنیا هست این درسته شقی . و واقعا همینه ! ینی اینقدر ما بدیم ؟ کلی خصوصیت نوشته شد . اگه اینا هست و ما میدونیم و حتی میاییم اینجا میگیم پس چرا رعایت نمی کنیم ؟ من رعایت نکنم تو رعایت نکنی کی رعایت کنه ؟ اگه اوضاع اینهمه خرابه و هیچ جا اینطوری نیس !! چرا درستش نمی کنیم پس ؟!؟ 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 آذر، 2010 این درسته شقی . و واقعا همینه ! ینی اینقدر ما بدیم ؟ کلی خصوصیت نوشته شد . اگه اینا هست و ما میدونیم و حتی میاییم اینجا میگیم پس چرا رعایت نمی کنیم ؟ من رعایت نکنم تو رعایت نکنی کی رعایت کنه ؟ اگه اوضاع اینهمه خرابه و هیچ جا اینطوری نیس !! چرا درستش نمی کنیم پس ؟!؟ خوب من گفتم هم خوب هست هم بد تو چرا فکر کردی که ما بدیم چرا این فکر و نکردی که شاید ما خوبیم من خودم بشخصه سعی میکنم اصلاح کنم اخلاقای بدم و البته اگه اثر کنه 3
VINA 31339 ارسال شده در 5 آذر، 2010 چابلوسي و دروغ تو همه جاي دنيا هست اگه بخايم بگيم دو رويي و دروغ ، بايد به انگليس رتبه 1 بديم اگه ميخايم بگيم از خود متشكر ، المانيا در صدرن و هزار چيه ديگه همه جا همينا هست حتي تو متمدن ترين كشورا 3
mIn 2294 ارسال شده در 5 آذر، 2010 خوب من گفتم هم خوب هست هم بد تو چرا فکر کردی که ما بدیم چرا این فکر و نکردی که شاید ما خوبیم من خودم بشخصه سعی میکنم اصلاح کنم اخلاقای بدم و البته اگه اثر کنه به قول سمن همینههههههههههههه شقی اونا کلی بود ها چند خط پایین تر نوشتم که جدا باشه ما هم می خواهیم سعی کنیم که سعی کنیم 3
سمندون 19437 ارسال شده در 5 آذر، 2010 به قول سمن همینههههههههههههه سمن همه جاااااااااااااا هستتتتتتت 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2010 خوب ايرانيها تو همه چي تكميلن از همه كشور ها جمع كردن تمام خصوصياتو با هم دارن 2
Astraea 25351 ارسال شده در 5 آذر، 2010 -بی توجهی به ایران و اینکه مدام ازش بد بگن!!!! خودمم گاهی اینجوری میشما!!!:icon_pf (34): -دروغگویی -دوبه هم زنی -فقط به فکر خودشون و منافع خودشونن!!! -متحد نیستن!!!:w00: 2
ارسال های توصیه شده