رفتن به مطلب

يك سوال

shaden.

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حسادت.دهن بینی.فضولی.

البته یه وقتایی فکر میکنم به جای فکر کردن به صفت های بدِ ایرانی ها وقت بذارم صفت های خوبشونو پیدا کنم.

از حق نميشه گذشت صفت خوب هم زياد دارن مثل مهمون نوازي :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

در ایران هیچکس وظیفه خودش را نمیداند که چیه و همیشه تو کار ها و مواردی خودش را درگیر میکند که نباید بکند.

از صفت بد ایرانی ها :

به مکه میرن ولی نمیدونن برای چی.

همیشه دهنشون میچرخه و مدام صحبت میکنند.

در امور دیگران بیخودی کنجکاوند.

سرشون بکار خودشون نیست.

در عزاداریها و مراسم ها کارهایی میکنند که نیاز آن کار نیست.

فقط با حاشیه ها کار دارند.

شعار های خوب زیاد دارند ولی کمتر عمل میکنند.

خلاصه اینکه من تا به حال ندیدم حتی دو نفر ایرانی بتونند حتی در یک مورد جزئی هم توافق جدی داشته باشند.

همه ایرانی ها زبان هستند و دوست ندارند گوش باشند.

همیشه بیشتر از آنی که هستند خودشان را نشان میدهندو اهل غلو هستند.

به حق خودشان قانع نیستند.

پا تو کفش دیگران کردن را عیب نمیدانند.

• Like 12
لینک به دیدگاه

خلاصه اینکه من تا به حال ندیدم حتی دو نفر ایرانی بتونند حتی در یک مورد جزئی هم توافق جدی داشته باشند.

من و شما اولین دو نفر ایرانی هستیم که در همه ی این موارد با هم موافقیم.:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من و شما اولین دو نفر ایرانی هستیم که در همه ی این موارد با هم موافقیم.:icon_gol:

بخاطر اینه که سهم ما از موضوع مشخص نشده . اگر قرار باشد درجه بندی صورت گیرد و مثلا شما رئیس باشی و من معاون و یا بر عکس , آنوقت میبینی که چی میشه.

در موارد عادی همه ما دیگران را تایید میکنیم . ولی اگر همان شخص دارای کرسی شد ما نظرمون عوض میشه و باهاش مخالف میشیم .

• Like 7
لینک به دیدگاه
بخاطر اینه که سهم ما از موضوع مشخص نشده . اگر قرار باشد درجه بندی صورت گیرد و مثلا شما رئیس باشی و من معاون و یا بر عکس , آنوقت میبینی که چی میشه.

در موارد عادی همه ما دیگران را تایید میکنیم . ولی اگر همان شخص دارای کرسی شد ما نظرمون عوض میشه و باهاش مخالف میشیم .

چقدر دل پري داري از ايرانيها :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چقدر دل پري داري از ايرانيها :ws52:
من دارم رفتار ایرانی ها را با رفتار بقیه ملت ها مقایسه میکنم این استنباط ها به ذهنم میرسه. باید باشی و ببینی .

برای دیدن اقوام مدت کوتاهی تو سوئد بودم. اونجا فهمیدم که اسلام واقعی چیه و مسلمانان واقعی به کی میگن. ایکاش باشی و ببینی.

• Like 2
لینک به دیدگاه
از همه بد ترش دوروغگوییشونه
این را همه دنیا فهمیده اند. باید چاره ای برایش بشود. میگویند ایرانی ها دروغگو و پشت گوش انداز هستند. خیلی از مردم دنیا هم تصور میکنند ایرانی ها مثل عرب ها هستند.
  • Like 3
لینک به دیدگاه

فضولی و غیبت که رو شاخشه!

ولی مشکلی که خود من رو خیلی آزار میده و تو همین انجمن هم متاسفانه دیدم این هستش که هیچوقت عادت نداریم مشکلاتمون رو با صحبت کردن حل و فصل کنیم و همیشه کار رو به جر و بحث بی مورد و بعدش دعوا و قهر و.... میکشونیم

من خودم شخصا دارم تلاش میکنم تا این مورد رو تو خودم اصلاح کنم :w16:

مرسی... :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
بیش از همه تعارفی بودن و غرق کردن خودشون در رو در وایسی ها

من با این مشکل داااارم

:w00:

میری مهمونی طرف یههههه عالمهههههه غذا درست کرده همه چی تدارک دیده بعد روت نمیشه بخوری

یا یه ظرفی یه اپسیلون اون ورتره روت نمیش بگی که اون رو می خوای :hanghead:

اقوام ما اینطوریه . آدم راحت نیس . :hanghead: کلی تعارف به هم دیگه . خب گشنمونه تعارف چی آخه :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
در ایران هیچکس وظیفه خودش را نمیداند که چیه و همیشه تو کار ها و مواردی خودش را درگیر میکند که نباید بکند.

از صفت بد ایرانی ها :

به مکه میرن ولی نمیدونن برای چی.

همیشه دهنشون میچرخه و مدام صحبت میکنند.

در امور دیگران بیخودی کنجکاوند.

سرشون بکار خودشون نیست.

در عزاداریها و مراسم ها کارهایی میکنند که نیاز آن کار نیست.

فقط با حاشیه ها کار دارند.

شعار های خوب زیاد دارند ولی کمتر عمل میکنند.

همه ایرانی ها زبان هستند و دوست ندارند گوش باشند.

همیشه بیشتر از آنی که هستند خودشان را نشان میدهندو اهل غلو هستند.

به حق خودشان قانع نیستند.

پا تو کفش دیگران کردن را عیب نمیدانند.

من با شما موافقم ولي بايد پاچه خواري ايرانيها رو هم به اون اضافه كرد

• Like 1
لینک به دیدگاه

راستی خارجیا برای هم وطن هاشون جک میسازن!!؟ :ws52:

مثلا بگن یه روز یه نیویورکیه فلان کار کرد و بعد هر هر بخندن!! یا یه آمریکایی از لهجه ی انگلیسیا ایراد بگیره!!!؟ :ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
راستی خارجیا برای هم وطن هاشون جک میسازن!!؟ :ws52:

مثلا بگن یه روز یه نیویورکیه فلان کار کرد و بعد هر هر بخندن!! یا یه آمریکایی از لهجه ی انگلیسیا ایراد بگیره!!!؟ :ws52:

آره....ولی نه به اندازه ما....:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...