رفتن به مطلب

حل مسئله!

spow

ارسال های توصیه شده

شاید بزرگ ترین اشتباه در حل مشکلات زاویه دید ما به اونا باشه. عموما همه مسائل و مشکلاتی که سر راهمون قرار می گیره رو از بالا و به صورت یه چیز خیلی بزرگ می بینیم.

بعد از اون جایی که اون رو خیلی پیچیده و بزرگ می بینیم، یرای حلش هم می خوایم که راه حل های بزرگ و پیچیده رو انتخاب کنیم. یعنی می خوایم از همون اول قدم های بزرگ برداریم و یه شبه حلش کنیم، غافل از این که اکثر اوقات هم نمی تونیم. به قول معروف سنگ بزرگ علامت نزدنه.

بهترین کار برای حلشون اینه که اونا رو به قسمتای کوچیک کوچیک تقسیم کنیم. و توی هر بازه زمانی فقط وقت و فکر خودمون رو معطوف به همون قسمت کوچیکی که مشغولش هستیم بکنیم. از اون اول کار نتیجه و آخرش رو پیش بینی نکنیم و زود قضاوت نکنیم. با کوچکترین شکستی جا نزنیم.

و این که اعتقاد داشته باشیم و با تمام وجود باور کنیم که هیچ کاری این قدر سخت نیست که از عهده انجامش بر نیایم.

همه چیز به باور هستش. اگه این حرفا رو باور کنیم برامون کارساز می شه وگرنه فقط در حد چند تا شعار توی این تاپیک باقی می مونه.

دست از طلب ندارم تا کام من برآید.................یا تن رسد به جانان یا جان ز تن در آید

.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پیچیدن یا تو فکر وذهنیت ما پیچیده هستن؟

ما ذهنمونو از حل مسئله منحرف نمیکنیم؟

پیچیدن...باورکن...!بعضی از مشکلا رو فقط باید پذیرفت... هیچ راهی ندارن...من به این رسیدم....!

• Like 3
لینک به دیدگاه
پیچیدن...باورکن...!بعضی از مشکلا رو فقط باید پذیرفت... هیچ راهی ندارن...من به این رسیدم....!

فقط باید پذیرفت؟

یعنی فکر میکنی حلشون محال ممکنه؟

زهرا از تو بعیده

هرمشکلی یه راهکاری داره برا خودش

شاید بشه با این کنار اومد که زمان بیشتر وتوجه کمتری نیاز داره تا اسونتر بشه حلش کرد ولی اینکه فقط باید پذیرفت وراهی نداره هیچوقت

هیچوقت!

• Like 2
لینک به دیدگاه
فقط باید پذیرفت؟

زهرا از تو بعیده

شاید بشه با این کنار اومد که زمان بیشتر وتوجه کمتری نیاز داره تا اسونتر بشه حلش کرد ولی اینکه فقط باید پذیرفت وراهی نداره هیچوقت

هیچوقت!

آره...!من 4 سال تمام درگیر موضوعی بودم که تمام زندگیمو به هم ریخته بود...

خیلی سعی کردم که بتونم درستش کنم....نشد...!

آره...هرمشکلی یه راهکاری داره و یکی از این راهکاراهم قبول کردن شرایطه...!

و این که خودتو گول بزنی که به صلاحم نبود...شاید راه درستی نبود...شاید...

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من مشکلات جزئی از زندگیه باید باشه تا بشه معنیه زندگی رو فهمید........

یه سوال؟

به این اعتقاد دارین که زمان همه چی رو حل می کنه؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...
به نظر من مشکلات جزئی از زندگیه باید باشه تا بشه معنیه زندگی رو فهمید........

یه سوال؟

به این اعتقاد دارین که زمان همه چی رو حل می کنه؟!

من بهش اعتقاد دارم

خیلی چیزا تو زمان فکر میکردم داغونم میکنه اما الان اصلا بهش فکر نمیکنم گاهی یه افرادی یادم میارن میگن تو همون مینایی

میگم زمان ادما رو تغییر میده و مشکلاتو کمرنگ میکنه:a030:

لینک به دیدگاه
فقط باید پذیرفت؟

زهرا از تو بعیده

هیچوقت!

نمیشه

مثلا طرف ورشکست شده چجوری میخواد حلش کنه:banel_smiley_4:ورشکستگیه دیگه

باید از اول دورباره شروع کنه

یا طرف شکست عشقی خورده باید فراموشش کنه دیگه چجوری میخواد حلش کنه

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...