Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من دوسش دارم حالا اگه وقت شد به یه دوربین قوی ازش عکس پرسونالی میندازم... زودتر يه عكس خوب و خوشكل ازش بنداز كه ديگه مسابقه رو شروع كنيم 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ اینم اردکم.. اااااااااااااااا این اردکو با این بو و گند کاریاش تو خونه نگه میداری؟ اااااااااااااااااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ اااااااااااااااااین اردکو با این بو و گند کاریاش تو خونه نگه میداری؟ اااااااااااااااااااااااااااااااا فقط دو هفته تونستم نگهش دارم... واسه خودش جای مخصوص داشت... دیگه دم به دقیقه که مثافت کاری نداشت ...:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ اینم از عشق زیاده...انگاری حیوونا هم منو دوج دالن... جونم برات بگه عمر زیادی داری.تو آینده نزدیک درگیر یه مسئله عشقی میشی که شکست میخوری.از یه درد کهنه رنج میبری.با یه مرد کچل و پولدار که شکمش قد یه بشکس ازدواج میکنی... دیگه بقیشو انگشتات جلوشو گرفته.همینا معلومه 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ ملینا جوجوت خیلی نازه اما به پای گوجوبو من نمیرسه!!!! 3 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۹ وووووووووووای عکسای اون 3تا سگا ماله پست اول چقد شیرین بودن!!!:pichak:منم مامانم به شدت از حیوون خونگی بدش میاد چن وخ پیش داشتیم یه کاسکو می گرفتیم الا بلا نزاشت!!! مرسی عزیزم نظر لطفته می خوای یه دونشو بدم تو... لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ سلام به دوستداران حیوانات :shad: ممنون از تایپیک خیلی خیلی خوبتون :flowerysmile: اینم سگه من فیدل فیدل عاشق جاهای بلنده 4 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ ای جااااااااااااااااااااان...قبون موهای خوشگلش...دلم میخواد بوس بوسش تنم...چه جیجلیه ه ه ه ه... 2 لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ از این گربه خوشم آمد هرچند خودم سگ دارم ولی چون الان عکسش رو ندارم این گربه رو فرستادم 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ کی عکس گوجوبو منو پاک کرده و دلیلش اسپم بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!:w00::167::w00::167: ایشششششششششششش حالا این اعتراضم پاک میشه!!! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ چرا مینای من این شکلی شده حیبونکییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ این اسمش یوری هست : این اسمش روح هست : 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ این دخملوئه.تازه چندوقتیه خدا بهش بچه داده: اینم دختر گل من: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده