pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ اینهاش... خوشگله نه؟؟ ولی جدی فردا ازش عکس میگیرم میزارم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ اینهاش... خوشگله نه؟؟ ولی جدی فردا ازش عکس میگیرم میزارم آره خيلي مخصوصا اون عينكش خيلي بهش مياد باشه يادت نره هااااااا 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ من دلم حیوون خونگی می خواددد می خوام یه قورباغه بخرم ،یا یه دونه از این مار کوچولو ها.......... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ من دلم حیوون خونگی می خوادددمی خوام یه قورباغه بخرم ،یا یه دونه از این مار کوچولو ها.......... واييييييييي من از جفتشون ميترسم :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ آره خيلي مخصوصا اون عينكش خيلي بهش مياد باشه يادت نره هااااااا باشه حتما من دلم حیوون خونگی می خوادددمی خوام یه قورباغه بخرم ،یا یه دونه از این مار کوچولو ها.......... چه روحیه لطیفی داری تو دختر... 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ اينم عكس جوجه خروسه پيانيسته ! 2 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ سلام مجدد ایول عجب حیوونایی ممنون از اینکه اومدین پیانست تو هم زود تر عکسشو بزار دل هم رو آب کردی... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ سلام مجدد ایول عجب حیوونایی ممنون از اینکه اومدین پیانست تو هم زود تر عکسشو بزار دل هم رو آب کردی... هيچكس ديگه اي نيست عكس بذاره ! با همين چند تا مسابقه رو شروع كنيم ؟! 2 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ نه یه مقدار دیگه صبر میکنیم.... از این ستون تا امن ستمن فرجه... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها شرمنده دیگه کیفیت دوربینم پایین بود و لاکی جون هم همکاری نمیکرد لج کرده بود... اینم از لاکی جون من... 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ عکس اولی رو شرکت بدید لطفا... 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من 6 تا گربه داشتم مادرم جز یدونه همشونو سر به نیست کرد یدونشون هم خودش 2 ماه غیب شده الان دیگه هیچ حیوون خونگی ندارم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها شرمنده دیگه کیفیت دوربینم پایین بود و لاکی جون هم همکاری نمیکرد لج کرده بود... اینم از لاکی جون من... چه نازه ياد لاكپشت هاي خودم افتادم...دو تا بودن نمي دونم چشون شد يهو در فاصله سه روز هر دوشون مردن :ws54: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ چه نازه ياد لاكپشت هاي خودم افتادم...دو تا بودن نمي دونم چشون شد يهو در فاصله سه روز هر دوشون مردن :ws54: خب اینا خیلی رسیدگی میخواد باید خوب بخورن تا بزرگ بشن راستش واسه خودمم سخته که بهش برسم نمیدونم چجوری زنده مونده تاحالا... 3 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ آخ جون...عجب تاپیک توپی... میسی از استارتر این تاپیک... من عاجق حیوونام... تا حالا هم کلی حیوون داشتم.. ولی از همشون عکس ندالم.. ولی هموناییکه دارم رو میذارم... 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ این قناری خوشگلمه...اسمش جوجوء 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ خوش به حالتون مامان من نمیزاره هیچ حیوونی رو بیارم خونه دست خودم بود الان باغ وحش تو خونه راه انداخته بودم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده