Bahram Sh مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2010 سلام و هزاران سلام بر تمام دوستان گل تالار معماری تصمیم گرفتیم در روزی خاص و ساعتی خاص دور هم جمع بشیم و نظرات شما دوستان در مورد چند مسئله مهم بپرسیم.که این نظرات می تواند باعث پویایی، طراوت و تکامل تالار بسیار خوبمان شود. مواردی که در این جلسه بررسی می شود: 1. روند کلی تالار معماری را چطور ارزیابی می کنی 2. بررسی نرم افزار های معماری و چگونگی آموزش آنها 3. نظر شما در مورد روند آموزش و کرکسیون در 3 تاپیک زیر: 1. کرکسیون راندو 2. پروژه اجرایی 3. آموزش کروکی حتما شرکت کنید...:w00: دسته گل تک تکتون درد نکنه پنجشنبه 26/6/1389 ساعت21
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2010 منم حضورمو اعلام میکنم :icon_gol:من نیز هم هستم! :icon_gol:چشم....حتما حضور به هم میرسانیم!!! :icon_gol::icon_gol::icon_gol:
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 خب جلسه رو شروع کنیم دیگه ابراهیم جان اول پذیرایی از جمع حاضر :icon_pf (34)::icon_pf (34):جلسه که هفته دیگه هست . تاریخشو ببین
سـارا 20071 ارسال شده در 3 آذر، 2010 خب جلسه رو شروع کنیم دیگه ابراهیم جان اول پذیرایی از جمع حاضر از اینا هم می دن تو جلسه؟؟ 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 3 آذر، 2010 سلام و هزاران سلام بر تمام دوستان گل تالار معماری تصمیم گرفتیم در روزی خاص و ساعتی خاص دور هم جمع بشیم و نظرات شما دوستان در مورد چند مسئله مهم بپرسیم.که این نظرات می تواند باعث پویایی، طراوت و تکامل تالار بسیار خوبمان شود. مواردی که در این جلسه بررسی می شود: 1. روند کلی تالار معماری را چطور ارزیابی می کنی 2. بررسی نرم افزار های معماری و چگونگی آموزش آنها 3. نظر شما در مورد روند آموزش و کرکسیون در 3 تاپیک زیر: 1. کرکسیون راندو 2. پروژه اجرایی 3. آموزش کروکی حتما شرکت کنید...:w00: دسته گل تک تکتون درد نکنه پنجشنبه 26/6/1389 ساعت21 فقط بگین من کجا باس بشینم 4
ارسال های توصیه شده