Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ سلام و هزاران سلام بر تمام دوستان گل تالار معماری تصمیم گرفتیم در روزی خاص و ساعتی خاص دور هم جمع بشیم و نظرات شما دوستان در مورد چند مسئله مهم بپرسیم.که این نظرات می تواند باعث پویایی، طراوت و تکامل تالار بسیار خوبمان شود. مواردی که در این جلسه بررسی می شود: 1. روند کلی تالار معماری را چطور ارزیابی می کنی 2. بررسی نرم افزار های معماری و چگونگی آموزش آنها 3. نظر شما در مورد روند آموزش و کرکسیون در 3 تاپیک زیر: 1. کرکسیون راندو 2. پروژه اجرایی 3. آموزش کروکی حتما شرکت کنید...:w00: دسته گل تک تکتون درد نکنه پنجشنبه 26/6/1389 ساعت21 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ سلام ابرام جانمن هستم :icon_gol:... ممنون که حظور داری لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چشم....حتما حضور به هم میرسانیم!!! 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ منم حضورمو اعلام میکنم :icon_gol:من نیز هم هستم! :icon_gol:چشم....حتما حضور به هم میرسانیم!!! :icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من پایَوَم...... .............قربونت عزیزم لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خب جلسه رو شروع کنیم دیگه ابراهیم جان اول پذیرایی از جمع حاضر 6 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام ابراهیم جان منم که طبق معمول هستم 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ منم هستم :girl_yes2: قلبونت عزیزم ... لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام ابراهیم جانمنم که طبق معمول هستم شما آقایی و فعال ... لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خب جلسه رو شروع کنیم دیگه ابراهیم جان اول پذیرایی از جمع حاضر :icon_pf (34)::icon_pf (34):جلسه که هفته دیگه هست . تاریخشو ببین لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خب جلسه رو شروع کنیم دیگه ابراهیم جان اول پذیرایی از جمع حاضر از اینا هم می دن تو جلسه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ باشه فقط بازم قبلش ياد آوري كنيد :wubpink::wubpink: 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام و هزاران سلام بر تمام دوستان گل تالار معماری تصمیم گرفتیم در روزی خاص و ساعتی خاص دور هم جمع بشیم و نظرات شما دوستان در مورد چند مسئله مهم بپرسیم.که این نظرات می تواند باعث پویایی، طراوت و تکامل تالار بسیار خوبمان شود. مواردی که در این جلسه بررسی می شود: 1. روند کلی تالار معماری را چطور ارزیابی می کنی 2. بررسی نرم افزار های معماری و چگونگی آموزش آنها 3. نظر شما در مورد روند آموزش و کرکسیون در 3 تاپیک زیر: 1. کرکسیون راندو 2. پروژه اجرایی 3. آموزش کروکی حتما شرکت کنید...:w00: دسته گل تک تکتون درد نکنه پنجشنبه 26/6/1389 ساعت21 فقط بگین من کجا باس بشینم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ فقط بگین من کجا باس بشینم صندلیت تو عکس نیفتاده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده