3pide 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ برای اینکه بفهمی چقدر ذهنت سالمه، به تصویر زیر نگاه کن و بگو چی می بینی؟ ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لابد 2 نفر رو در حال عشـقـبازی دیدی؟!!! متفکر جالبه بدونی که تحقیقات نشون داده که بچه ها به هیچ عنوان اون 2 نفر رو که تو دیدی پیدا نمی کنن چون اونا هیچ تجربه مشابهی رو نداشتن. بچه ها در عکس بالا 9 دلفین کوچیک و بزرگ رو دیدن. پس اینجا بهت ثابت شد که خیلی هم ذهن سالمی نداری زبان اما اگر در 6 ثانیه نتونستی دلفین هارو تشخیص بدی خیلی ذهنت منحرفه نیشخند... 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من 7 تا ميبينم:banel_smiley_52: من منحرفم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من 7 تا ميبينم:banel_smiley_52:من منحرفم اسمتو عوض کن پس!!!!:w00: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اسمتو عوض کن پس!!!!:w00: چي بزارم؟ خانوم منحرف؟ يا ستي منحرف؟ 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ منم چیزی ندیدم!!! کلا ذهنم پاکه پاکه!!! 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ عکسش باز نمیشه !!!!!!!!!!!!!!! یه لینک دیگه از این عکس پیدا کردم ببینید 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ هر چند اینجا چیزی نمیبینم....ولی خوب قبلا دیدم...همن چیز منحرفه رو...:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده