رفتن به مطلب

چرا اینقدر بی اهمیت شدیم؟

pari daryayi

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 49
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من راه دوری نرفتم..... تو طبیعت نرفتم..... تو خیابون نرفتم..... اصلا از خونه بیرون نزدم که این صحنه هایی که تو میگی رو ببینم....

من تنها تو اتاقم نشستم و همه این صحنه هارو از پشت صفه مانیتور تو یه فضای مجازی که مثه همون طبیعته مثه همون خیابون و اجتماع دیدم........

من دیدم..... فهمیدم...... خودمو تغییر دادم...... ولی افسوس که یک دست صدا نداره.......

• Like 5
لینک به دیدگاه

بنظر من گاهي اوقات براي جا انداختن فرهنگ خاصي بايد متوسل به زور شد.برداشت بد نكنين منظورم مثل قوانين راهنمائي و رانندگي بنظرتون اگه پليسا كسي رو جريمه نكنن و در عوض نصيحت كنن،عزيز چراغ قرمزو رد نكن كار بديه ...خوب،آفرين.اونقت من و شما گوش به اين حرفا ميديم.اگه هم آره در اقليتين.مثلا تا چند سال پيش پليس تو جاده ها براي نبستن كمربند جريمه اي در نظر نمي گرفت.از وقتي كه جريمه ها شروع شد و همچنين يه نكته يادم رفت بگم برنامه هائي كه تو رسانه ها پخش ميشد كمك زيادي كرد كه الان اكثر مردم لا اقل تو جاده اين مورد رو رعايت ميكنن.پس اول آموزش خصوصا از سطوح پائين دوم كارهاي تبليغاتي و تشويق مردم از طريق برنامه هاي فرهنگي در آخر برخورد قانوني و جريمه.

• Like 6
لینک به دیدگاه

من خیلی وقت است که حتی یک پوست تخمه هم در خیابان نمی اندازم.

با وجودیکه مدرسه و صدا و سیمای میلی و..... هیچ آموزشی به ایرانیها در این رابطه نمیدهند.

خودمان باید هوای خودمان را داشته باشیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
بنظر من گاهي اوقات براي جا انداختن فرهنگ خاصي بايد متوسل به زور شد.برداشت بد نكنين منظورم مثل قوانين راهنمائي و رانندگي بنظرتون اگه پليسا كسي رو جريمه نكنن و در عوض نصيحت كنن،عزيز چراغ قرمزو رد نكن كار بديه ...خوب،آفرين.اونقت من و شما گوش به اين حرفا ميديم.اگه هم آره در اقليتين.مثلا تا چند سال پيش پليس تو جاده ها براي نبستن كمربند جريمه اي در نظر نمي گرفت.از وقتي كه جريمه ها شروع شد و همچنين يه نكته يادم رفت بگم برنامه هائي كه تو رسانه ها پخش ميشد كمك زيادي كرد كه الان اكثر مردم لا اقل تو جاده اين مورد رو رعايت ميكنن.پس اول آموزش خصوصا از سطوح پائين دوم كارهاي تبليغاتي و تشويق مردم از طريق برنامه هاي فرهنگي در آخر برخورد قانوني و جريمه.

میشه اینجوری گفت که قوانین باید از قدرت پشتیبانی خوبی برخوردار باشن.یه بنده خدایی میگفت میل به دور زدن قانون تو همه جوامع هست اما تو کشورهای پیشرفته مردم میدونن که در صورت عدم رعایت قوانین مجازات سختی در برابرشونه..................:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

طرف هوا گرمه خوار مادر اح م د ی نژاد رو میاره پایین....(فقط دوست داریم همه موضوعات رو بچسبونیم به سیاست):4chsmu1:

اینو صد در صد تایید می کنم:a030:

نمونه اش زیاده

• Like 2
لینک به دیدگاه

می دونین اشکال کار ما کجاست؟

اینجا که همیشه دنبال یه کسی می گردیم تا همه تقصیر ها و کوتاهی ها و کم کاریها رو بندازیم گردن اون

هیچ وقت نمی خوایم قبول کنیم که مسئولیت یک سری از کار ها با ماست

نه با کس دیگه

هر وقت تونستیم خودمون رو درست کنیم می تونیم جامعه مون رو هم درست کنیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه بخوایم هی گیر بدیم چرا اون اونجوریه این اینجوریه فایده نداره!!

باید از خودمون شرو کنیم....انصافا من همیشه همون مسائلی رو که گفتیو رعایت میکنم و همین قضیه رو اعضای خانوادم اثر گذاشته اونام رعایت میکنن!109.gif

همینطوری کم کم پیش میرهو مردم فرهنگشون میره بالا!

باید همچیو از نو فرهنگ سازی کنیم! :ws31:

• Like 3
لینک به دیدگاه

واقعا مصبیبته

اخه میدونی همه دوس دارن یکی دنباشون باشه اشغالاشونو جوع کنه بعد تازه وقتی میخوان کار گر بگیرن برا جمع اوری اشغالای ملت همین ملت زورش میاد مالیاتشو بده تا حداقل رفتگر بریزو به پاششو جمع کنه:w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

من این عکس رو امروز دیدم

و فکر کردم شاید بیربط به موضوع تاپیک نباشه ...

البته شاید بگید این لاکپشته تو اقیانوس زندگی میکرده و مسئولیتش گردن ما ایرانی های متمدن نیست .

girl_cray.gif

ht34fue3ljsp3r97i0n1.jpg

فکر میکنید این لاکپشت چرا اینطوری شده ؟!

لاک پشت بیچاره در زمانی که کوچک بوده وارد یک حلقه‌ی پلاستیکی شده که در اقیانوس شناور بوده و دیگر نتوانسته از آن خارج بشود. در نتیجه این شکلی رشد کرده و دیگر توانایی‌اش در قایم شدن توی لاکش رو از دست داده و نه می‌تواند شکار کند و نه دفاع. این تازه یک نمونه است از قربانی‌های بی‌زبان زباله‌های ما!

حالا خودتون فکر کنید چی بر سر محیط زیست این حیون ها میاد تو ایران !!!

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...