یلدا* 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ در قرون وسطا کشیشان بهشت را به مردم می فروختند و مردم نادان هم با پرداخت مقداری پول قسمتی از بهشت را از آن خود می کردند.فرد دانایی که از این حماقت مردم رنج میبرد دست به هر کاری زد تا مردم را از این نادانی نجات دهد اما نتوانست تا این که فکری به ذهنش رسید به کلیسا رفت و به کشیش مسئول فروش بهشت گفت: قیمت جهنم چه قدر است؟کشیش تعجب کرد پرسید جهنم؟ مرد دانا گفت بله جهنم! کشیش بدون هیچ درنگی گفت 3 سکه مرد سراسیمه مبلغ را پرداخت کرد و گفت لطفا سند جهنم را هم به من بدهید کشیش روی کاغذ پاره ای نوشت:سند جهنم مرد با خوشحالی آن را گرفت و میدان شهر رفت و فریاد زد من تمام جهنم را خریدم این هم سند آن است دیگر لازم نیست بهشت را بخرید چون من هیچ کس را داخل جهنم راه نمی دهم!! 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ اسم اون کشیش باحال هم مارتین لوتر بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تگراری بودا.... ولی چون تویی باجه.... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ کاش مارتین لوتری هم الان بود لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ اسم اون کشیش باحال هم مارتین لوتر بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
یلدا* 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ کاش مارتین لوتری هم الان بود ازش زیادهه لینک به دیدگاه
یلدا* 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ اسم اون کشیش باحال هم مارتین لوتر بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باباااااا اطلاعات عمومیی:jawdrop: لینک به دیدگاه
یلدا* 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تگراری بودا....ولی چون تویی باجه.... مرسیی:w410: 1 لینک به دیدگاه
یلدا* 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
یلدا* 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خاهج :626gdau::dancegirl2::wubpink: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده