shaden. 18583 ارسال شده در 1 آذر، 2010 آخییییییییییخیلی ام مونده تا مهر! یاد کلاس اول خودم افتادم! من خودم هرسال اول مهر همين حسو دارم كاش هيچ وقت تموم نميشد يادش به خير 2
fargol_2408 3453 ارسال شده در 1 آذر، 2010 تو یونی ما یه دختره اولا که اومده بود سیبیل داشتناکس وسطای ترم 2 سیبیلشو زد با کلی آرایش آقا وقتی اومد تو کلاس کلاس یه دفه منفجر شد یه بارم من با شیش جیب شکاری رفتم سر کلاس کلی به من خندیدن خوب نیست به دیگران بخندیم،اونم زندگیه خودشو داشته،هر کسی تغییر میکنه 4
armin.eleman 5393 ارسال شده در 1 آذر، 2010 خوب نیست به دیگران بخندیم،اونم زندگیه خودشو داشته،هر کسی تغییر میکنه نه بابا ما که اونجور آدم نیستیم. آخه خودشم از خنده ما خندش گرفته بود . بچه های گروه ما همه ریلکس هستن. با جنبه.شوخ.... ولی تغییرات خیلی خیلی محسوس بودش 4
yasi * m 5032 ارسال شده در 1 آذر، 2010 واسه من که تابستون و غیر تابستون نداره....کلا بیکارم..!!:4chsmu1: یه ماه امتحانم از 20 واحد 10 تاش پاس میشه دیگه بالاخره....خدا بزرگه:mornincoffee: 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 1 آذر، 2010 واسه من که تابستون و غیر تابستون نداره....کلا بیکارم..!!:4chsmu1: یه ماه امتحانم از 20 واحد 10 تاش پاس میشه دیگه بالاخره....خدا بزرگه:mornincoffee: همین کارارو میکنین دیگه بجز استامینوفن چیز دیگه ساخت خودمون نداریم 3
yasi * m 5032 ارسال شده در 1 آذر، 2010 همین کارارو میکنین دیگه بجز استامینوفن چیز دیگه ساخت خودمون نداریم در کاری که به تو مربوط نمیشه دخالت نکن....:w00: همین استامینوفن دوای همه درداست 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 1 آذر، 2010 من فقط توو این تابستون داشتم غصه میخوردم! الانم بی صبرانه منتظر شروع انتخاب واحد و کلاس ها هستم تا برنامه هامو عملی کنم! در مورد احترام به دانشجوهای مکانیکم فکر میکنم . . .! 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 1 آذر، 2010 در کاری که به تو مربوط نمیشه دخالت نکن....:w00: همین استامینوفن دوای همه درداست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک دقیقه پیش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودافظ.... حرف میزنی بعد پا میشی میری؟ واستا جواب بده دیگه برو همون استامینوفنو درست کن(با گچ):brodkavelarg: :w00:
Astraea 25351 ارسال شده در 1 آذر، 2010 فک نکنم هیچکی مثل من 10 روز زودتر از مهر بره مکتبخانه...:ws44: من که برناممو ریخته ام....:icon_pf (34): لوازم التحریر هم میخوام برم بخرم.... 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 1 آذر، 2010 فک نکنم هیچکی مثل من 10 روز زودتر از مهر بره مکتبخانه...:ws44:من که برناممو ریخته ام....:icon_pf (34): لوازم التحریر هم میخوام برم بخرم.... این صنعتی اصفهان چرا انقد لوس بازی در میاره!!! 20 شهریور!!!!!؟ :icon_pf (34): 1
Astraea 25351 ارسال شده در 1 آذر، 2010 این صنعتی اصفهان چرا انقد لوس بازی در میاره!!! 20 شهریور!!!!!؟ :icon_pf (34): دست روی دلم نذار که خونه....:ws44: خیلی نامردن....ما همیشه یونیمون زودتر شروع میشه،دیرتر تموم میشه،فرجه امتحان نداره،هرروزم که میریم خداروشکر....:w00: 2
yasi * m 5032 ارسال شده در 1 آذر، 2010 دست روی دلم نذار که خونه....:ws44:خیلی نامردن....ما همیشه یونیمون زودتر شروع میشه،دیرتر تموم میشه،فرجه امتحان نداره،هرروزم که میریم خداروشکر....:w00: چه قد شبیه مال ماست!!:icon_pf (34): 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 1 آذر، 2010 دست روی دلم نذار که خونه....:ws44:خیلی نامردن....ما همیشه یونیمون زودتر شروع میشه،دیرتر تموم میشه،فرجه امتحان نداره،هرروزم که میریم خداروشکر....:w00: عوضش یه مهندس واقعی تحویل میدن! ما چی!!؟ انتخاب واحدمون که 29 شهریوره و تا حذف و اضافه و . . . حدود 8-9 مهر کلاسا عین آدم شروع میشه! دیگه بماند که دپارتمانمون چند تا درس اصلیمونو که تو خیلی از دانشگاه های خوب ایران تدریس میشه رو حذف کرده . . .! در واقع ما نمیدونم الان قراره یه مهندس فرآیند بار بیایم یا یه مهندس مکانیک سیالات و نفت!!!! خدا رو شکر کن که داری توو یه دانشگاه درست و حسابی و مجهز درس میخونی . . . 2
Astraea 25351 ارسال شده در 1 آذر، 2010 عوضش یه مهندس واقعی تحویل میدن! ما چی!!؟ انتخاب واحدمون که 29 شهریوره و تا حذف و اضافه و . . . حدود 8-9 مهر کلاسا عین آدم شروع میشه! دیگه بماند که دپارتمانمون چند تا درس اصلیمونو که تو خیلی از دانشگاه های خوب ایران تدریس میشه رو حذف کرده . . .! در واقع ما نمیدونم الان قراره یه مهندس فرآیند بار بیایم یا یه مهندس مکانیک سیالات و نفت!!!! خدا رو شکر کن که داری توو یه دانشگاه درست و حسابی و مجهز درس میخونی . . . خوشبحالتون....مرسی لطف داری!!!! ناشکر نباش!!!!!!!!!!!!!!!:w00:رشتت فوق العاده است... یونیای ایران همینه دیگه...سروته یه کرباسه...اینجا فقط پوست میکننن...:w00: 1
VINA 31339 ارسال شده در 1 آذر، 2010 خیلی زیبا بود. توصیه های خوبی که کمتر کسی بهش عمل میکنه.مگه اینکه اول بلا سرش بیاد بعد یادش بیاد که یک نفر اینها را به من گفته بود. خلاصه اینکه عالی بود ولی کم بود. شامل حال خیلی ها نشده. اگه ممکنه بیشترش کنید. فكور 1
VINA 31339 ارسال شده در 1 آذر، 2010 دست روی دلم نذار که خونه....:ws44:خیلی نامردن....ما همیشه یونیمون زودتر شروع میشه،دیرتر تموم میشه،فرجه امتحان نداره،هرروزم که میریم خداروشکر....:w00: ما 27 شروع كلاساست:ws44: 1
from_hell 10964 ارسال شده در 1 آذر، 2010 این فکر کنم در باره ی همه رشته هاس..!:icon_pf (34): یه چیز دیگه هم به جدید الورودها : از بچه های ترم بالایی آدرس نپرسید...:persiana__hahaha: این یه توصیه جدی هست..... مخصوصا اصلا از بچه های مکانیک.اصلا آدرس نپرسید....... ترم یک که بودم.ازشون پرسیدم سمعی بصری کجاست......... آدرسی بهم دادن که سر از کارگاههای مکانیک درآوردم.... 1
VINA 31339 ارسال شده در 1 آذر، 2010 این یه توصیه جدی هست.....مخصوصا اصلا از بچه های مکانیک.اصلا آدرس نپرسید....... ترم یک که بودم.ازشون پرسیدوم سمعی بصری کجاست......... آدرسی بهم دادن که سر از کارگاههای مکانیک درآوردم.... ما كه دانشكدمون با مكانيك يعني صنايع و مكانيك بچه هاي مكانيك خيلي باحالن 1
ارسال های توصیه شده