shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ آخییییییییییخیلی ام مونده تا مهر! یاد کلاس اول خودم افتادم! من خودم هرسال اول مهر همين حسو دارم كاش هيچ وقت تموم نميشد يادش به خير 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تو یونی ما یه دختره اولا که اومده بود سیبیل داشتناکس وسطای ترم 2 سیبیلشو زد با کلی آرایش آقا وقتی اومد تو کلاس کلاس یه دفه منفجر شد یه بارم من با شیش جیب شکاری رفتم سر کلاس کلی به من خندیدن خوب نیست به دیگران بخندیم،اونم زندگیه خودشو داشته،هر کسی تغییر میکنه 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خوب نیست به دیگران بخندیم،اونم زندگیه خودشو داشته،هر کسی تغییر میکنه نه بابا ما که اونجور آدم نیستیم. آخه خودشم از خنده ما خندش گرفته بود . بچه های گروه ما همه ریلکس هستن. با جنبه.شوخ.... ولی تغییرات خیلی خیلی محسوس بودش 4 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تابستون خیلی زود تموم شد:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ نفهمیدم چه جوری گذشت این تابستون 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ واسه من که تابستون و غیر تابستون نداره....کلا بیکارم..!!:4chsmu1: یه ماه امتحانم از 20 واحد 10 تاش پاس میشه دیگه بالاخره....خدا بزرگه:mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ واسه من که تابستون و غیر تابستون نداره....کلا بیکارم..!!:4chsmu1: یه ماه امتحانم از 20 واحد 10 تاش پاس میشه دیگه بالاخره....خدا بزرگه:mornincoffee: همین کارارو میکنین دیگه بجز استامینوفن چیز دیگه ساخت خودمون نداریم 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ همین کارارو میکنین دیگه بجز استامینوفن چیز دیگه ساخت خودمون نداریم در کاری که به تو مربوط نمیشه دخالت نکن....:w00: همین استامینوفن دوای همه درداست 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من فقط توو این تابستون داشتم غصه میخوردم! الانم بی صبرانه منتظر شروع انتخاب واحد و کلاس ها هستم تا برنامه هامو عملی کنم! در مورد احترام به دانشجوهای مکانیکم فکر میکنم . . .! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ در کاری که به تو مربوط نمیشه دخالت نکن....:w00: همین استامینوفن دوای همه درداست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک دقیقه پیش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودافظ.... حرف میزنی بعد پا میشی میری؟ واستا جواب بده دیگه برو همون استامینوفنو درست کن(با گچ):brodkavelarg: :w00: لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ فک نکنم هیچکی مثل من 10 روز زودتر از مهر بره مکتبخانه...:ws44: من که برناممو ریخته ام....:icon_pf (34): لوازم التحریر هم میخوام برم بخرم.... 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ فک نکنم هیچکی مثل من 10 روز زودتر از مهر بره مکتبخانه...:ws44:من که برناممو ریخته ام....:icon_pf (34): لوازم التحریر هم میخوام برم بخرم.... این صنعتی اصفهان چرا انقد لوس بازی در میاره!!! 20 شهریور!!!!!؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ این صنعتی اصفهان چرا انقد لوس بازی در میاره!!! 20 شهریور!!!!!؟ :icon_pf (34): دست روی دلم نذار که خونه....:ws44: خیلی نامردن....ما همیشه یونیمون زودتر شروع میشه،دیرتر تموم میشه،فرجه امتحان نداره،هرروزم که میریم خداروشکر....:w00: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ دست روی دلم نذار که خونه....:ws44:خیلی نامردن....ما همیشه یونیمون زودتر شروع میشه،دیرتر تموم میشه،فرجه امتحان نداره،هرروزم که میریم خداروشکر....:w00: چه قد شبیه مال ماست!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ دست روی دلم نذار که خونه....:ws44:خیلی نامردن....ما همیشه یونیمون زودتر شروع میشه،دیرتر تموم میشه،فرجه امتحان نداره،هرروزم که میریم خداروشکر....:w00: عوضش یه مهندس واقعی تحویل میدن! ما چی!!؟ انتخاب واحدمون که 29 شهریوره و تا حذف و اضافه و . . . حدود 8-9 مهر کلاسا عین آدم شروع میشه! دیگه بماند که دپارتمانمون چند تا درس اصلیمونو که تو خیلی از دانشگاه های خوب ایران تدریس میشه رو حذف کرده . . .! در واقع ما نمیدونم الان قراره یه مهندس فرآیند بار بیایم یا یه مهندس مکانیک سیالات و نفت!!!! خدا رو شکر کن که داری توو یه دانشگاه درست و حسابی و مجهز درس میخونی . . . 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ عوضش یه مهندس واقعی تحویل میدن! ما چی!!؟ انتخاب واحدمون که 29 شهریوره و تا حذف و اضافه و . . . حدود 8-9 مهر کلاسا عین آدم شروع میشه! دیگه بماند که دپارتمانمون چند تا درس اصلیمونو که تو خیلی از دانشگاه های خوب ایران تدریس میشه رو حذف کرده . . .! در واقع ما نمیدونم الان قراره یه مهندس فرآیند بار بیایم یا یه مهندس مکانیک سیالات و نفت!!!! خدا رو شکر کن که داری توو یه دانشگاه درست و حسابی و مجهز درس میخونی . . . خوشبحالتون....مرسی لطف داری!!!! ناشکر نباش!!!!!!!!!!!!!!!:w00:رشتت فوق العاده است... یونیای ایران همینه دیگه...سروته یه کرباسه...اینجا فقط پوست میکننن...:w00: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی زیبا بود. توصیه های خوبی که کمتر کسی بهش عمل میکنه.مگه اینکه اول بلا سرش بیاد بعد یادش بیاد که یک نفر اینها را به من گفته بود. خلاصه اینکه عالی بود ولی کم بود. شامل حال خیلی ها نشده. اگه ممکنه بیشترش کنید. فكور 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ دست روی دلم نذار که خونه....:ws44:خیلی نامردن....ما همیشه یونیمون زودتر شروع میشه،دیرتر تموم میشه،فرجه امتحان نداره،هرروزم که میریم خداروشکر....:w00: ما 27 شروع كلاساست:ws44: 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ این فکر کنم در باره ی همه رشته هاس..!:icon_pf (34): یه چیز دیگه هم به جدید الورودها : از بچه های ترم بالایی آدرس نپرسید...:persiana__hahaha: این یه توصیه جدی هست..... مخصوصا اصلا از بچه های مکانیک.اصلا آدرس نپرسید....... ترم یک که بودم.ازشون پرسیدم سمعی بصری کجاست......... آدرسی بهم دادن که سر از کارگاههای مکانیک درآوردم.... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ این یه توصیه جدی هست.....مخصوصا اصلا از بچه های مکانیک.اصلا آدرس نپرسید....... ترم یک که بودم.ازشون پرسیدوم سمعی بصری کجاست......... آدرسی بهم دادن که سر از کارگاههای مکانیک درآوردم.... ما كه دانشكدمون با مكانيك يعني صنايع و مكانيك بچه هاي مكانيك خيلي باحالن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده