zx1 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ مجسمه 4 متری کوروش کبیر (پادشاه هخامنشی) در لباس بابلی با دوبال و ریش کوتاه فارسی در پارک المپیک سیدنی! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ بازم اگه خارج از ایران یاد بزرگانمون باشن...اینجا که............:ws44: 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ چند وقت پيش مصاحبه اي نگاه ميكردم كه يكي از اين كارشناسان موزه ميگفت خدا كنه تمام آثار باستاني ما به موزه هاي معروف برده بشه چون خارجيها ارزش اونها رو بيشتر ميدونن . چند نفر ايراني در سال به تماشاي موزه ميرن؟ 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چند وقت پيش مصاحبه اي نگاه ميكردم كه يكي از اين كارشناسان موزه ميگفت خدا كنه تمام آثار باستاني ما به موزه هاي معروف برده بشه چون خارجيها ارزش اونها رو بيشتر ميدونن . چند نفر ايراني در سال به تماشاي موزه ميرن؟ موزه رشت كه فقط لباس محلي داره اونم همه جديده 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ موزه رشت كه فقط لباس محلي داره اونم همه جديده تو موزه تهرانش چیزی پیدا نمیشه تو میگی رشت:jawdrop::jawdrop::jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ موزه رشت كه فقط لباس محلي داره اونم همه جديده موزه كاشف السلطنه لاهيجان يه گردگيري حسابي ميخواد روي وسايلاش يه عالمه خاك بود. تازه من چيز قديمي توش نديدم تا چن سال پيش اكثرشونو تو خونمون داشتيم 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ احترام گذاشتن برات سخته؟؟؟ لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ واااااااااااااا پست من کجا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ولی ما یه موزه داریم اینخده باحاله توش که میری حالو هوای زمان قبل انقلاب رو داره. هر لحظه آدم هس میکنه آقا شاهه از پله ها میاد پایین. 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ احترام گذاشتن برات سخته؟؟؟ با من بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ هرگز اشتباه نکن .... اگر اشتباه کردي ... تکرار نکن اگر تکرار کردي ... اعتراف نکن اگر اعتراف کردي ... التماس نکن اگر التماس کردي ... ديگر زندگي نکن :ws28::ws28: :ws47: 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ هرگز اشتباه نکن .... اگر اشتباه کردي ... تکرار نکن اگر تکرار کردي ... اعتراف نکن اگر اعتراف کردي ... التماس نکن اگر التماس کردي ... ديگر زندگي نکن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ تو موزه تهرانش چیزی پیدا نمیشه تو میگی رشت:jawdrop::jawdrop::jawdrop: وقتي خودم رشتيم چرا بايد تهرانو بگم:w00: هرگز اشتباه نکن ....اگر اشتباه کردي ... تکرار نکن اگر تکرار کردي ... اعتراف نکن اگر اعتراف کردي ... التماس نکن اگر التماس کردي ... ديگر زندگي نکن 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ چند وقت پيش مصاحبه اي نگاه ميكردم كه يكي از اين كارشناسان موزه ميگفت خدا كنه تمام آثار باستاني ما به موزه هاي معروف برده بشه چون خارجيها ارزش اونها رو بيشتر ميدونن . چند نفر ايراني در سال به تماشاي موزه ميرن؟ شهر ما که موزه نداره:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده