yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خوب من هیچ مشکلی واسم پیش نمیاد شما همینجور خشک بگید: ا سپم فقط تالار تفریح ................و قهوه خونه........هیچ جای دیگه پذیرفته نیست..........میتونید نقل قول بگیرید ببرید قهوه خونه پیستش کنین چایی بخورین هی بخندین................... اما مطمئنم واسه این تالار مشکل پیش میاد.....از ما گفتن... 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ ببین درسته که افرادی هستن که خیلی اسپم رو دوست دارن و به قول هوتن یه افتخار میدونن.... اما تا اونجایی که من میدونم و میشناسم هیچ کدوم به خودشون اجازه نمیدن بیان و تاپیکی رو با اسپم کردن به هم بریزن..... تک و توک افرادی پیدا میشه که خوب بهشون تذکر هم داده شده...در مورد اینکه استارتر نباشه پس چی؟ خوب این خیلی خیلی طبیعیه کسی نباشه بحث رو هدایت کنه بحث منحرف بشه....استارتر باید واسه تاپیکش ارزش قائل باشه تا بقیه هم تاپیک رو با ارزش بدونن..... در مورد تاپیک سارا هم من منظورم این نبود موضوع شوخیه...منظورماین بود که خیلی سخت میشد راجع بهش بحث جدی کرد.... میدونید من به این نتیجه رسیدم که مشکل تو تفاوت طرز تفکر اعضا نسبت به تالار ازاده! شما الان میگی یکی واسه خوش گذرونی میاد تالار ازاد ولی از نظر من اینطور نیست. شما ارزش تالار ازاد ودر حد تالار زنگ تفریح پایین اوردی ولی به نظر من تالار ازاد فرقی با تالارهای تخصصی نداره. تالار ازاد گفتگوهایی رو شامل میشه که تو بقیه ی تالارها جایی براش نیست و تالار جدایی بهش اختصاص داده نشده . این گفتگوهای میتونن شوخی باشن میتونن جدی باشن و در هر دو صورت هر دوشون مهمن.(که اکثرا جدین ولی خب میتونه طنزم باشه ولی هر چی هم باشه موضوع داره و صرفا تفریح نیست). تو تالارهای تخصصی هم تاپیک خوش و بش هم رشته ای ها هست تو تالار ازادم گفتگوی کلی بچه ها هست. تو تالار تخصصی هم بحث جدی هست تو تالار ازادم هست. همه ی تالارها از نظر ارزشی یک جایگاهو دارن و قانون هم برای همشون یکسانه و به نظر من این خیلی بده که با این دید به تالار ازاد نگاه بشه و همین دیده که باعث میشه بعضا این طرز فکر ایجاد بشه که اینجا فقط واسه خوش گذرونیه و میشه تو هر تاپیکی رفت و اسپم کرد. میگید وظیفه ی هدایت تاپیک به عهده ی استارتره ولی اصلا اینطور نیست! استارتر اسمش روشه استارت و شروع بحثه نه هادی اون! درسته استارتر میتونه نقش داشته باشه و بعضا وقتی چند برداشت میشه موضوع رو به اون سمتی که مد نظرش بوده هدایت کنه یا نه بذاره هر کی هر برداشتی داره بگه و با برداشتهای مختلف اشنا شه و ... ولی گاهی شاید یک موضوع اینقد که برای کاربر بیننده جذا و مهم بیاد برای استارتر نباشه که بخواد پیگیر بشه. یعنی شما میگید چون اون کاربر استارتر نبوده نباید بهش توجه کرد و میشه تو تاپیک اسپم کرد چون استارتر براش مهم نیست؟!!؟ یا اون کاربر بره عینا یه تاپیک مشابه بزنه و بگه اسپم نکنید تا موضوع جدی جلوه کنه و بتونه بحث کنه؟ اینجوری که بدتره ... هزاران هزار تاپیک مشابه ایجاد میشه ... ولی این تو قانون همه ی انجمن ها هست که همه ی کاربرا موظفن درباره ی موضوع تاپیک فقط بحث کنن. اینو موقع ثبت نامم تو قوانین امضا میکنن. پس این وظیفه ی همس که خودشونو موظف بدونن تاپیکهارو از بحث اصلی خارج نکنن. نه اینکه مدام یکی بالاسرشون باشه که بخواد گوشزد کنه و یه اقابالاسری همیشه باشه که اونها خطا نکنن!! یعنی واقعا شما اینو دوست دارید؟ یعنی ما خودمون نمیتونیم رعایت کنیم که باید حتما یکی باشه و اگه نباشه براتون طبیعیه که از موضوع دور بشه؟؟؟!! مگه ما بچه ایم؟! من بچه هایی که از بین اسپمرها میشناسم همشون اینقدر به بلوغ رسیدن و میفهمن که بتونن اختیار اینو داشته باشن که تاپیکی رو از بحث خارج نکنن و نیازی هم به بزرگتر و اقابالاسر نیست .. مگر برای نظم بیشتر فقط نه مراقب و تربیت!! و بازم میگم به نظرم تنها مشکلی که هست همین نگرش متفاوت به تالار ازاده. که یکی اونو شوخی میدونه و خب با این دید طبیعیه که برای شوخی بیاد و هر تاپیکی رو هم که جا داشته باشه برای شوخی انتخاب میکنه و برعکس یکی که جدی به این تالار نگاه میکنه ..... 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خوب من هیچ مشکلی واسم پیش نمیاد شما همینجور خشک بگید: ا اما مطمئنم واسه این تالار مشکل پیش میاد.....از ما گفتن... فعلا داریم صحبت میکنیم.............شما اگه حس میکنی مشکلی پیش میاد بگو .........اینجا هستیم برای همین کار بعد اونهمه صحبت من فقط این خط اخرش رو جدا کردی ..........کلی مقدمه داشت........ قبلا تاپیکای جالبی داشتی..............یادته اون تاپیکی رو که باعث دوستی منو و شما شد...........ولی مدتیه دیگه از تاپیکای خوبت خبری نیست شاید 2 ساعت تو قهوه خونه پست میزنی.............. میدونید خصوصیت اصلی اسپم اینه که ما حرفی بزنیم که رفیقمون خوشش بیاد بعد اون یه شکلک بذاره من خوشم بیاد بعد من یه تیکه به سومی بپرونم.............سومی بیاد یه ادا در بیاره............. بنده بیام تو تالار شما این کارو بکنم جالبه؟ شما به عنوان یه همکار مدیر اینجا الگو هستی .......... 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خب حتما به چیزایی میدونستم که این حرف و زدم..ایشون اونجا مدیر تالار آزاد بود و اختیارات تاااااااااااااااام!!!!من دیگه حس بحث ندارم هوتن..بابا انگشت درد گرفتم!!! عیسی به دین خود!!موسی به دین خود! یعنی اینجا هم قراره دو دستگی بشه؟! بچه ها میشه من یه سوال بپرسم؟! اینکه تو یه تاپیک خوش و بش نشه و به جاش جای دیگه بشه چه فرقی میکنه؟ اگه موضوع تاپیک مد نظره خب میشه لینک تاپیک رو تو همون تاپیکهای سرگرمی گذاشت تا همه ببینن و بعد شوخیهاشونو هم همونجا ادامه بدن و بحث جدی شونو اینور بیارن... ولی من واقعا نمیفهمم چرا وقتی قراره اعتدال برقرار بشه این همه موضع گیری میشه.. اینجا کسی از حقش منع نشده! هم شوخیها هنوز باقیه هم بحثهای جدی قراره جدی و مفید باقی بمونه. کسایی که شوخی رو ترجیه میدن هنوز هم تو سایت جا دارن و فرقی نکرده براشون فقط به گروه دیگه که دنبال بحث جدی بودن و قبلا جای چندانی نداشتن احترام گذاشته میشه. یعنی پذیرش تعادل و کنار اومدن باهاش اینقدر سخته که قراره به خاطر این موضوه دو دستگی تو انجمن ایجاد بشه؟ اگه اینطوره و هنوز به این حد نرسیدیم که از موضعمون کنار بکشیم تا تعادل برقرار بشه من حرفمو پس میگیرم.. همون اسپمها باشه بهتره .. نمیخوام جو چند دسته و پر از کینه که تو باشگاه بود اینجا هم ایجاد بشه. من اومدم اینجا که کنار دوستام باشم نه در مقابلشون!! هر جور میلتونه 5 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خوب قضیه ی تاپیک زدن که جداست.....ادم باید ایده ای داشته باشه تا یه بحثی رو شرو ع کنه.... هوتن جان گفتم....اگه تو تالارای دیگه کسی اسپم کنه....به راحتی پاک میشه و مشکلی پیش نمیاد....اما تالار ازاد اینطور نیست...تالاریه با کاربرای زیاد و حساسیت های زیاد..... بحث من از اول چیزیه که آرچی الان تو پست آخرش گفت..... مطمئنا اگه اینجا هم بخواد مثل تالارهای تخصصی اعمال نظر کنه به جرات میگم نصف خواننده هاشو از دست میده.....خودت که شاهد اختلافا هستی.... سر چه چیزهای کوچیکی بحث میشه...... شما الان ببینید هنوز بعد اینهمه بحث 2 نفر قانع نشدن...چه برسه به اون همه کاربر... بحث من اینه که مشکل اونقدر بزرگ نیست که بخوایم اینجوری باهاش برخورد کنیم.... اگه راه دیگه ای بود شاید قابل قبول بود.....اما با این راه و روش به نظرم چشم پوشی بشه بهتره... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خب حتما به چیزایی میدونستم که این حرف و زدم..ایشون اونجا مدیر تالار آزاد بود و اختیارات تاااااااااااااااام!!!!من دیگه حس بحث ندارم هوتن..بابا انگشت درد گرفتم!!! عیسی به دین خود!!موسی به دین خود! میدونم ..............ولی یه مدیر نمیتونه باعث خرابی یه فروم بشه..........پس مدیرای ارشد و ادمین چکاره اند..................اونها نظارت میکنن........همچنین کاربرا هم مهمن..........یعنی نقش اصلی رو کاربرا بازی میکنن اگه یه جایی رو به سقوط میره همه مقصرن.......... این خنده برا اون قرمزه است 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خوب قضیه ی تاپیک زدن که جداست.....ادم باید ایده ای داشته باشه تا یه بحثی رو شرو ع کنه.... هوتن جان گفتم....اگه تو تالارای دیگه کسی اسپم کنه....به راحتی پاک میشه و مشکلی پیش نمیاد....اما تالار ازاد اینطور نیست...تالاریه با کاربرای زیاد و حساسیت های زیاد..... بحث من از اول چیزیه که آرچی الان تو پست آخرش گفت..... مطمئنا اگه اینجا هم بخواد مثل تالارهای تخصصی اعمال نظر کنه به جرات میگم نصف خواننده هاشو از دست میده.....خودت که شاهد اختلافا هستی.... سر چه چیزهای کوچیکی بحث میشه...... شما الان ببینید هنوز بعد اینهمه بحث 2 نفر قانع نشدن...چه برسه به اون همه کاربر... بحث من اینه که مشکل اونقدر بزرگ نیست که بخوایم اینجوری باهاش برخورد کنیم.... اگه راه دیگه ای بود شاید قابل قبول بود.....اما با این راه و روش به نظرم چشم پوشی بشه بهتره... بزودی یه نظر سنجی بزرگ میذاریم راجع به موارد مطرح شده تو این تاپیک و تاپیکای مشابه...........و بعد در اونجا هم بحث میکنیم................نتیجه اون نظر سنجی با تمام قدرت اعمال میشه ..................هرکس هم نخواست به قانون و عقیده جمع احترام بذاره خودش خودشو حذف میکنه......... امروز روز صحبت و گفتگو و استدلاله فردا اما روز نظر سنجی و اعمال اونه ...........بحث قانع شدن دو نفر نیست.................ساید این دونفری که شما میگی اصلا هیچوقت قانع نشدن مهم اینه که موافق و مخالف صحبتهاشونو بگن...............و در اینده مرجعی باشه برای کسایی که میپرسن چرا.................اینجا بحث راجع به چرایی انچه هست که فردا اجرا میشه 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ بزودی یه نظر سنجی بزرگ میذاریم راجع به موارد مطرح شده تو این تاپیک و تاپیکای مشابه...........و بعد در اونجا هم بحث میکنیم................نتیجه اون نظر سنجی با تمام قدرت اعمال میشه ..................هرکس هم نخواست به قانون و عقیده جمع احترام بذاره خودش خودشو حذف میکنه.........امروز روز صحبت و گفتگو و استدلاله فردا اما روز نظر سنجی و اعمال اونه ...........بحث قانع شدن دو نفر نیست.................ساید این دونفری که شما میگی اصلا هیچوقت قانع نشدن مهم اینه که موافق و مخالف صحبتهاشونو بگن...............و در اینده مرجعی باشه برای کسایی که میپرسن چرا.................اینجا بحث راجع به چرایی انچه هست که فردا اجرا میشه من همه جوابها را میخونم. احساس میکنم اینجا همه موارد مطرح میشود جز اون موردی که باید مطرح شود. آنهم تصور هر کاربری از سهم خویش در این تالار هست. احساس میکنم عده ای از دوستان در گذشته خود با بقیه و با تالار مشکلاتی داشته اند که نمیخواهند فراموش کنند. یک عده ای هم که شاید دوست نداشته باشند اینقدر اسپم بزنند ولی دارند از اسپم زیاد طرفداری میکنند. دوستانی هم هستند که واقعیت ها را میگویند اما بقیه توجه نمیکنند. در چنین شرایطی اگر نظر سنجی هم گذاشته شود دارای ارزش نیست چون هیچکس قانع نشده و همه دارند حرف و منطق خودشون را طرح میکنند. من تصور میکنم که طرح این مطالب میتونه در همین آینده بسیار نزدیک به بالا رفتن سطح تالار کمک کنه. همه ایرانی های مقیم خارج هم همینطوری هستند. هر کسی حرف خودش را میزند و خود را محق میداند , به همین دلیل طی سی سال گذشته نتوانسته اند حتی یک اعلامیه به اتفاق هم تصویب کنند. م هر جا که باشیم همینیم. خودمون را برتر از دیگران تصور میکنیم. 5 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خب حتما به چیزایی میدونستم که این حرف و زدم..ایشون اونجا مدیر تالار آزاد بود و اختیارات تاااااااااااااااام!!!!من دیگه حس بحث ندارم هوتن..بابا انگشت درد گرفتم!!! عیسی به دین خود!!موسی به دین خود! ندا جون یادمه تو اون مدتی که من مدیر گفت و گوی آزاد بودم تو هم اونجا مدیر بودی ، اختیار تام داشتم جدا ً :girl_yes2: ؟! چه خوب واقعاً :girl_in_dreams: پ.ن : من فقط یه سری نظراتم رو اعلام کردم تا حضور بیشتر کاربران موافق سکوت می کنم :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ خوب قضیه ی تاپیک زدن که جداست.....ادم باید ایده ای داشته باشه تا یه بحثی رو شرو ع کنه.... هوتن جان گفتم....اگه تو تالارای دیگه کسی اسپم کنه....به راحتی پاک میشه و مشکلی پیش نمیاد....اما تالار ازاد اینطور نیست...تالاریه با کاربرای زیاد و حساسیت های زیاد..... بحث من از اول چیزیه که آرچی الان تو پست آخرش گفت..... مطمئنا اگه اینجا هم بخواد مثل تالارهای تخصصی اعمال نظر کنه به جرات میگم نصف خواننده هاشو از دست میده.....خودت که شاهد اختلافا هستی.... سر چه چیزهای کوچیکی بحث میشه...... شما الان ببینید هنوز بعد اینهمه بحث 2 نفر قانع نشدن...چه برسه به اون همه کاربر... بحث من اینه که مشکل اونقدر بزرگ نیست که بخوایم اینجوری باهاش برخورد کنیم.... اگه راه دیگه ای بود شاید قابل قبول بود.....اما با این راه و روش به نظرم چشم پوشی بشه بهتره... ببخشید متین جان ولی بحث اخر من تاسف برانگیز بود! یعنی اگه بخواد به این اخر که من گفتم (و شما اول گفتی) برسه باید تاسف خورد به حال همه ی اعضا! در ثانی با چشم پوشی هیچی درست نمیشه فقط خودمونو گول میزنیم و میذاریم مشکل بزرگتر بشه اینم الان درست میگید مشکل نیست ولی داره کم کم میشه برای کم شدن بازدید تالار هم نگران نباشید. این موضوع چیزی نیست که باعث کم شدن بازدید بشه. یکی که برای اسپم به تالار میاد و صحبتهاش سودی برای کسی نداره خب پس بود و نبودش فرقی نداره برای تالار. و تازه برعکس حضورش باعث میشه یه سری کاربر اهل بحث هم دلسرد بشن ولی کسی از اسپمر ها که تو بحثها هم منطقی حضور داشتن و دارن باز هم میان و اینبار همون بحثهای منطقیشون به جا میمونه نه اسپم پس بازم فرفی نداره ضمن اینکه هدف شلوغ شدن و بیشتر شدن تعداد بازدید کننده ها نیست بلکه بالابردن کیفیت تالاره این نظر من بود حالا هر جور میلتونه 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ تالار گفتگوی آزاد شبیه چیست؟ این بحث من هر چند شبیه اون یکی دو تا موضوع مشابه دوستان در همین رابطه است . اما یک فرق کوچک دارد. آنهم تشبیه من هست که اگر بدقت نقد شود تشبیه بسیار دقیقی است. به نظر من تالار گفتگوی آزاد شبیه یک ارکستر سمفونی بزرگ است که همه اعضای ارکستر دارای ساز های مختلف و نت ها و دستورات مختلف هستند. اما وقتی که میخواهند قطعه ای را اجرا کنند باید قواعدی را رعایت کنند تا نوای موسیقی را که مینوازند گوشنواز و لذت بخش باشه. هر کسی میتونه ساز خودش را بزنه اما باید دقت بکنه که هماهنگ باشه و سازش را در زمان خودش بزنه و به اندازه هم بزنه. همچنانکه اعضای ارکستر باهم کار میکنند ولی کاری به کار هم ندارند اعضای تالار هم باید حرفشان را بزنند و سعی کنند تا این حرف با موضوع هماهنگ باشه و نباید در اراده و ایده و عقیده دیگر اعضاء دخالت کنند. مگر اینکه آن عقیده را نقد کنند تا خود صاحب ان عقیده متوجه بشه و راجع به ان فکر بکنه. تالار گفتگوی آزاد = یک ارکستر سمفونی بزرگ حالا منتظر نظرات شما هستم. البته توضیحات من ناقص بود که امیدوارم شما انرا تکمیل کنید تا اون قطعه موسیقی مورد نظر کامل اجرا بشود و روح نواز و دلنشین هم از کار در بیاید. در مورد اسپم هم باید عرض کنم که اسپم مثل در اوردن یک صدای ناجور و تعریف نشده از ساز در زمان اجرای سمفونی هست که به کل اجرا صدمه میزند و ممکن است باعث قطع اجرا شود و یا اینکه اعصاب تماشاگران و اعضای ارکستر را بهم بریزد. خب رفیق از اول این تاپیک شروع کنیم دیگه اولا تشبیه شما علیرغم خوشایند بودن نمیتونه کامل باشه گفتگوی ازاد یک سمفونی هماهنگ نیست بلکه باید خروجیش این باشه من نه کم پست زدم تو تالار گفتگوی ازاد نه کم تاپیک ولی گفتگو حکما لازم نیست بین عقیده های موافق باشه تا همنوایی یکدست بین صداهاشون باشه بحث با اندیشه های متفاوت برای رسیدن به یک نتیجه فکری اونایی که از قبل منو میشناسن اسپم کردن منم دیدن ما یک جمع محدودی بودیم که با توجه به موضوع تاپیک هم سوژه بحث رو جلو میبردیم هم حرف خودمون رو لابلای مطالب میگفتیم میشه فرق قائل شد بین حرف از سر هیچ زدن وحرفهایی متفاوت گفتن واین نمیتونه حتما صدای گوشخراش تلقی بشه وقتی یک استارتر تاپیکی مطلبی رو میزاره پشت اون مطلبش دنبال رسیدن به یک نتیجه هست ودور کردن بحث از مسیرش چه با پست جدی وچه با اسپم نا خوشاینده این بستگی بخود دوستان داره که دنبال چی هستن؟ نمیشه کسی رو مجبور کرد حتما منظور یک شخص رو بگیره ودراین موارد لازم هم نیست برای ابراز محبتش یه پست بی مفهوم بزنه که مسیر تاپیک رو عوض کنه به نظر خودم بهتره اگه قراره از تالار ازاد نتیجه ای گرفته بشه که شخصا حضورم درهرتاپیکی فقط با این قصد هست بهتره به اندیشه هرکدوم از دوستان احترام بزاریم واگه صرفا تفریح وخنده صرف میخوایم بریم تالار زنگ تفریح حالا با خوندن بقیه پستها مطلب رو ادامه میدم ممنون 9 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ خب رفیق از اول این تاپیک شروع کنیم دیگهاولا تشبیه شما علیرغم خوشایند بودن نمیتونه کامل باشه گفتگوی ازاد یک سمفونی هماهنگ نیست بلکه باید خروجیش این باشه من نه کم پست زدم تو تالار گفتگوی ازاد نه کم تاپیک ولی گفتگو حکما لازم نیست بین عقیده های موافق باشه تا همنوایی یکدست بین صداهاشون باشه بحث با اندیشه های متفاوت برای رسیدن به یک نتیجه فکری اونایی که از قبل منو میشناسن اسپم کردن منم دیدن ما یک جمع محدودی بودیم که با توجه به موضوع تاپیک هم سوژه بحث رو جلو میبردیم هم حرف خودمون رو لابلای مطالب میگفتیم میشه فرق قائل شد بین حرف از سر هیچ زدن وحرفهایی متفاوت گفتن واین نمیتونه حتما صدای گوشخراش تلقی بشه وقتی یک استارتر تاپیکی مطلبی رو میزاره پشت اون مطلبش دنبال رسیدن به یک نتیجه هست ودور کردن بحث از مسیرش چه با پست جدی وچه با اسپم نا خوشاینده این بستگی بخود دوستان داره که دنبال چی هستن؟ نمیشه کسی رو مجبور کرد حتما منظور یک شخص رو بگیره ودراین موارد لازم هم نیست برای ابراز محبتش یه پست بی مفهوم بزنه که مسیر تاپیک رو عوض کنه به نظر خودم بهتره اگه قراره از تالار ازاد نتیجه ای گرفته بشه که شخصا حضورم درهرتاپیکی فقط با این قصد هست بهتره به اندیشه هرکدوم از دوستان احترام بزاریم واگه صرفا تفریح وخنده صرف میخوایم بریم تالار زنگ تفریح حالا با خوندن بقیه پستها مطلب رو ادامه میدم ممنون با تشکر از جواب متین و بجای شما. نظر من این بود که مخالفان حرف و دلائل خودشان را بیان کنند و موافقان هم همینطور . اگر هر یک از طرفین با رعایت احترام حرفشان را بزنند یعنی سمفونی داره درست اجرا میشه. پیشنهاد من اینه که امتیاز دهی و تشکر تو تالار گفتگو حذف بشه. در این صورت یک عده از کاربرا دیگر تاپیک نخواهند زد. سئوال من هم اینه که آیا این رویه ای که شما گفتید تا بحال اجرا شده یا نه ؟ و اگر اجرا شده تا چه حد موفق بوده؟ و پیشنهاد شما برای رسیدن به غایت این هدف چی هست؟ سهم هر یک از ما برای این هدف چقدره؟ و ایا هستند کسانی که هیچ رقم راضی نمیشوند و همکاری نمیکنند؟ یک جمله هم بگم. با وجود خصوصیت بارز ما ایرانی ها جای تشکرش باقیست که این عده هنوز میتونن اینجا جمع بشوند و به هر شکل با هم باشند. این کار این جمعیت کمی تعجب اور هست و جای شکرش باقی. 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ ........................................................ من دیگه حس بحث ندارم هوتن..بابا انگشت درد گرفتم!!! عیسی به دین خود!!موسی به دین خود! زود نباید واسه ی نتیجه گیری از یه بحث مهم خسته شد راستش دوست عزیز من برخی از پست های تو رو خوندم این جور نشون میده که باید تاپیک های تالار ازاد ازا د ازاد باشند هر کی هر تاپیکی دلش خواست بزنه و هرکی هر نوع پستی اعم از شکلک و غیره خواست ارسال کنه اگه غیر از اینه عیسی و موسی نباید باشه اکثرا باید بدونن اسپم خوب نیست . برای سنجش اسپم هم زیاد تخصص لازم نیست پست های کاملا شوخی در تاپیک های جدی ارسال شکلک به تنهایی در تاپیک های جدی یا یه جمله ی شوخی درانها همراه با شکلک یا پست های منحرف کننده ی بحث یا موارد خارج از موضوع همهش اسپم حساب میشه و اینا رو همه میدونن کسی که بخواد ادامه بده اسپمر حساب میشه و این یه وظیفه ی است برای همه ی دلسوزان سایت که به هر نحوی که میدونن جلوش رو بگیرن بعضی پست های شوخی البته در مسیر بحث مم کنه حتی بحث را جذاب تر کنه درصورتی که بقیه و استارتر و نیز مدیران ان شوخی را درمسیر درستش راهنمایی کنند میبینیم عیسی و موسی همه باید با هم همکاری کنند :icon_gol: خوب من هیچ مشکلی واسم پیش نمیاد شما همینجور خشک بگید: اما مطمئنم واسه این تالار مشکل پیش میاد.....از ما گفتن... وقتی تالاری از محتوا خالی بشه و این بی خاصیت شدنش به واسطه اسپم بارون تالار بشه در اینده به خودی خود نگرانی شما به وقوع خواهد پیوست اما الان این شانس هست که نجاتش داد ..... مطمئنا اگه اینجا هم بخواد مثل تالارهای تخصصی اعمال نظر کنه به جرات میگم نصف خواننده هاشو از دست میده.....خودت که شاهد اختلافا هستی.... سر چه چیزهای کوچیکی بحث میشه...... شما الان ببینید هنوز بعد اینهمه بحث 2 نفر قانع نشدن...چه برسه به اون همه کاربر...... البته در نوشته بالایی کمی نوشتم اما اضافه میکنم اولاوارد نشدن در بحث ها نشان ان نیست که انها که در بحث شرکت نمیکنن و موافق اسپم هستند دیگه اینکه اگه استارتر ها در همون اول پست استارت بگن هدفشون از این تاپیک چیه انوقت اصلا مشکلی نیست اوکی من تاپیک میزنم یه خط شعر طنز رو میتونم بنویسم و بخوام در مورد ان بحث جدی داشته باشیم یا شوخی و برعکس یه خط شعر جدی هم میشه در موردش با طنز حرف زد مهم اینه که استارتر هدفش فقط و فقط ارسال تاپیک نباشه یعنی نخواد به هر قیمتی تاپیکش بالا بمونه همون جا بنویسه تا معلوم بشه چی به چیه .. وقتی من یه غزل 15 بیتی استارت کنم یعنی فقط کپی پیستش کنم هیچی در موردش توضیح ندم سایت رو ترکنم 3روز بعدش بیام ببینم یا پست نخورده این یعنی واقعا خیلی زحمت کشیدم !!!! اگر یه تعدادی پست های مختلف و عجیب غریب و اسپم وشکلک خورده بود که دیگه خیلی خوشحال میشم و رستگار شده ام ! ندا جون یادمه تو اون مدتی که من مدیر گفت و گوی آزاد بودم تو هم اونجا مدیر بودی ، اختیار تام داشتم جدا ً :girl_yes2: ؟! چه خوب واقعاً :girl_in_dreams: پ.ن : من فقط یه سری نظراتم رو اعلام کردم تا حضور بیشتر کاربران موافق سکوت می کنم :flowerysmile: مونا جان مطئمن باش تعداد افراد مخالف با اسپم زیاده و زیاد تر هم خواهند شد لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ ..................................................... سهم هر یک از ما برای این هدف چقدره؟ و ایا هستند کسانی که هیچ رقم راضی نمیشوند و همکاری نمیکنند؟ .................. ........................ QUOTE] البته تعدادی همیشه خواهند بود هیچگاه هیچ هدف درستی که همراه با منطق و مقرارات پی گیری بشه نیز بی مخالف نخواهد بود همه چیز به خود ما ربط داره لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ خوب خبر خوب اینه که بالاخره قوانین تالار نوشته شد روی اون مشورت شد و به تایید رسید والان در تالار موجوده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده