yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اسپم !استارتر همیشه هست ؟ شاید بیاد 2000 تا تاپیک و شروع کنه برای همیشه بره اما تاپیک مفیدش ادامه دار باشه !!!! من یا 4 نفر مثل من 4 بار تذکر بدن ایا خسته نمی شن ؟ نمی گن بی خیال مهم نیست اصلاً !؟ این موضوع باید یه قانون بشه از نظر من ! ما که نگفتیم تذکر داده بشه......من میگم خودت بیا بحث و ادامه بده....مطمئن باش بقیه هم بات همراهی میکنن.. 2 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ این هدفیه که یک سری دنبالشن..... همه به دنبال مطالب آموزنده نیستن اینجا......خیلیا حوصله شون از زندگی سر رفته خودشونو با اینجا سرگرم میکنن..... میشه حول موضوع اصلی حرف زد شوخی کرد.... بدون اینکه مشکلی پیش بیاد .... الن هم فکر میکنم در انجمن همه همین رویه رو دارن....به جز در موارد خیلی محدود که قابل چشم پوشیه... شما همه صحبت های من رو نخوندید ! من گفتم ما 3 نوع کاربر داریم ! 1. کسی که فقط برای سرگرمی وارد سایت می شه 2.کسی که برای بار علمی وارد سایت می شه 3.کسی که برای هر دو وارد سایت میشه پس باید کاری کرد هر 3 گروه رضایت داشته باشن تا هم کاربر جذب بشه و هم کاربر فراری نشه ! 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اکثر کاربرا از اینکه مطالب یه تاپیک از اول تا آخرش بخواد بدون حتی کوچکترین شوخی پیش بره،خوششون نمیاد! باید از دید کل جمع پیش رفت! به نظرم اینکه بخوای خواسته ی خودت رو به همه تحمیل کنی،اصلا درست نیست! در ضمن خوب نیست تا چیزی پیش نیومده و مشکلی نیست،مدام موج منفی بدی که وای! به اونجا نرسیم! اون طوری نشه؟! بد نشه! کاربرهای اینجا تا جایی که من می شناسمشون خوشبختانه همه فهمیده و مهربون هستن. 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اسپم !استارتر همیشه هست ؟ شاید بیاد 2000 تا تاپیک و شروع کنه برای همیشه بره اما تاپیک مفیدش ادامه دار باشه !!!! من یا 4 نفر مثل من 4 بار تذکر بدن ایا خسته نمی شن ؟ نمی گن بی خیال مهم نیست اصلاً !؟ این موضوع باید یه قانون بشه از نظر من ! نتیجه این دیدگاهت توی تالار ازاد فرهیختگان چی بود؟!؟؟! بازدید بالا؟!؟کیفیت بحث ها؟!؟!بی غلاقه نشدن کاربرا؟!!؟ ببین الان من 100 تا فروم بهت نشون میدم که تو همشون تاپیکهایی با این عنوان ه داریم : ایا باکره بودن برای شما مهمه؟!؟! روابط جنسی قبل از ازدواج! با کسی که در گذشته رابطه جنسی داشته ازدواج میکنید؟؟ شاخصه های یک ازدواج موفق چیست!؟؟!؟! و الی ماشاءالله ... . پس از این قسم تاپیک های به اصطلاح شما مهم ریخته تو نت!! و میشه تو این فروم تو اون فروم رفت و تپ تپ نظر داد! کپی پیست هم که در ش بحثی نیست..با اینهمه کپی پیست جدید و با موضوع متنوع مورد استقبال قرار گرفته و هیچ اسپمی توش نشده!! میمونه تاپیک هایی که افراد خودشون نوشته ان یا دیدگاهی از خودش و مطرح کردن یا دغدغه ی ذهنیش و بازگو کردن که تا همین الان من ندیدم حتی یه نفر به قصد شوخی توی این تاپیک ها اسپم کنه! ایدئولوژی فساد : حول و حوش 30 صفه است دریغ از یه پست بی ارتباط! روزهای یک تابستان / آیا به ایرانی بودنتون افتخار میکنید؟ / بزرگترین سوالی که ذهنتون و مشغول کرده ؟ تازه اینا تاپیک هایی بود که من توشون عضو بودم.کلی دیگه هم هست که ممکنه تک و توک اسپم داشته باشه اما مسیرش و حفظ کرده. 5 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ما که نگفتیم تذکر داده بشه......من میگم خودت بیا بحث و ادامه بده....مطمئن باش بقیه هم بات همراهی میکنن.. من دیرو تو یکی از همین تاپیک های تالار گفت و گوی آزاد در مورد یه نظر نگاه کردن بود ، چندین بار خواستم بحث رو عوض کنم و بچه ها رو وادار کنم بجای اسپم راجع به موضوع جرف بزنن ، حتی گزارش هم دادم تا شاید مدیرا بیان باعث بشن بحث صحیح ادامه پیدا کنه اما نشد و کاربرا کار خودشون و کردن و به اسپم کردنشون ادامه دادن منم پشیمون شدم و دیگه به تاپیک سر نزدم ! این یعنی فرار کاربر ، من اینچام چون دوستام اینجان، همین دو روز که عضو شدم تعداد دوستام و پیام های پروفایلم و نگاه کنید تقریباً خیلیاشون و از نزدیک می شناسم ، واسه همین اینجام ، وگرنه اکه یه کاربر بودم که از طریق سرچ عضو شده بودم مطمئن باشید دیگه سر نمی زدم ، چون نیازم و براورده نکرد دیروز ! 3 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من تنها ایده و نظرم رو گفتم منتظر می مونم شاید تعداد همراهانم در این عقیده بیشتر بشه ! به هر حال ما تابع جمع هستیم ! 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من دیرو تو یکی از همین تاپیک های تالار گفت و گوی آزاد در مورد یه نظر نگاه کردن بود ، چندین بار خواستم بحث رو عوض کنم و بچه ها رو وادار کنم بجای اسپم راجع به موضوع جرف بزنن ، حتی گزارش هم دادم تا شاید مدیرا بیان باعث بشن بحث صحیح ادامه پیدا کنه اما نشد و کاربرا کار خودشون و کردن و به اسپم کردنشون ادامه دادن منم پشیمون شدم و دیگه به تاپیک سر نزدم ! این یعنی فرار کاربر ، من اینچام چون دوستام اینجان، همین دو روز که عضو شدم تعداد دوستام و پیام های پروفایلم و نگاه کنید تقریباً خیلیاشون و از نزدیک می شناسم ، واسه همین اینجام ، وگرنه اکه یه کاربر بودم که از طریق سرچ عضو شده بودم مطمئن باشید دیگه سر نمی زدم ، چون نیازم و براورده نکرد دیروز ! من هم مث تو یا نمیرم اینحور تاپیک ها یا اگه اسپم نبود وپست زدم وبعدش اسپم شروع شد دیگه پست نمیزنم من تنها ایده و نظرم رو گفتم منتظر می مونم شاید تعداد همراهانم در این عقیده بیشتر بشه ! به هر حال ما تابع جمع هستیم ! ما همه اگه ضد اسپم باشیم خودمون جمع میشیم نه تابع جمع بهترین روش هم همینه عدم شرکت در تاپیک های اینحوری و وقت رو تلف نکردن راستی اون یکی تاپیک هم پست زدی هنوز نخوندم بیبنم چی هست این رنگ ابی فونتت هم از قبل مال منه همه ی پست هام این رنگیه لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ دقیقا و نیز به نظر من شرکت در بحث های جدی که پر از اسپم میشه بخصوص وقتی استارتر خود این رو میخواد وقت تلف کردنه , با دیدن اسپم های اولیه دیگه دلیلی برای ارسال پستی که ارزشی با ارسال اسپم براش قائل نمیشن وجود نداره دقیقا .. متاسفانه اینو کسایی که تو اسپمها هستن متوجه نمیشن ولی واقعا پیش میاد من خودم بارها شده چند صفحه اول تاپیکی رو خوندم و خواستم نظر بدم ولی به احترام نظرات و پستای بقیه خواستم اول اونها رو بخونم که نکنه قبلا یکی گفته باشه و بحث شده باشه و تکراری نشه و ... ولی وقت به صفحات بعد رسیدم با خوندن 10-15 صفحه دیدم اینقدر از موضوع خارج شده که حتی اگه من نظرم بدم دیگه کسی نمیاد بخونه و جوابمو بده و پستم بین اسپمها گم و هم ارزش اونها جلوه میکنه و اهمیتی دیگه نداره .. واسه همین رغبت و اشتیاقم واسه شرکت تو بحث از بین رفته .. کسی که اسپم میکنه براش زیاد فرقی نداره یکی پستشو بخونه یا جواب بده و اصلا سرش وقت نمیذاره و سریعا یه پست میزنه و میره ولی یکی که واسه همون یه پستش وقت گذاشته، سرچ کرده .. صحبت کرده، فکر کرده و .... قطعا خیلی براش مهمه که دیرگان از کنار پستش بی توجه نگذرن و جواب بگیره .. ولی وقتی تاپیکی پر اسپم باشه هیچ کس دیگه ای که دنبال بحث جدیه نمیاد تا اخر اون اسپمهارو بخونه شاید یه پست مفید توش باشه که نیاز به جواب داشته باشه! نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه .. توی اون یکی یه پست زدم برو بخون .. اماالان این 2شکلک نقل قول تو وپست من دیگه اسپم نیست چون اصل حرفمون رو زدیم وشکلک خالی نفرستادیم به نظر من شکلک نمیتونه به تنهایی اسپم شمرده بشه.. این دیگه میشه زیاده روی یه پست خیلی جدی شاید نیاز باشه دوباره اپدیت بشه و بالا بیاد تا دوباره دیده شه .. شاید یه نفر اون پست اینقدر براش مفید بوده باشه که بخواد بیشتر تشکر کنه.. شاید یه جا اعلام موافقت با پست باشه خب اینها بحث خارج از موضوع تاپیک نیست و در تایید اونه پس نمیشه اونهارو اسپم شمرد .. این به کسی اسیب نمیرسونه و حقی رو از کسی ضایع نمیکنه و کسی رو اذیت نمیکنه بنابراین حقی هم ایجاد نمیکنه که کسی بخواد جلوشو بگیره. ندا جون من که دیگه فرهیختگان نمی رم اما شما خودت برو یه سرچی بکن تو تعداد پست هائی که زدم تو اون فروم ، اگه بیشتر از 5 درصد پست های من اسپم بوده بیا هر چی دلت می خواد بهم بگو! بیشترین اسپم من مربوط به 1 ماه اول عضویتم بوده ! حتی تو باشگاه مهندسان ! البته اقتضای سن و شرایط هم هست ، گاهاً حتی آدم دلش نمی خواد وارد یه تاپیک جدی هم بشه! البته الانم اسپم دوست دارم ، اسپم شیرینه ، من نگفتم کامل ممنوع بشه یه شرایط جدی جکم فرما بشه تو انجمن ، می گم اسپم رو محدود کنیم به تالار های تفریح و تاپیک های خاص ! نه تند نمی رم ، من اینجا به عنوان یه کاربر ساده ام ، برام هم همچین فرق نمی کنه که چطور باشه یا نباشه ، سودی که نمی برم ، سودم فقط رضایتم از بودن و فعالیم تو این فروم هستش ! من اینجا فقط واسه این عضو شدم که دوستانم اینجا هستن ، همین ! مدیر یه کاربره ! درسته ، تو همین تاپیک پستی ازت دیدم که نوشته بودی باید برای انتصاب مدیر شرایط گذاشت ، داشتن 500 تا پست ، داشتن فلان مقدار امتیاز و داشتن تجربه !!!! پس با یه کاربر عادی باید فرق داشته باشه ! غیر اینه ؟ مدیر باید بتونه نظم بده ، مدیر باید بتونه تغییر ایجاد کنه ، مدیر باید بتونه هدف اصلی رو جلو ببره ! خودت می گی علم آموزی هدفه ، اما اسپم داره جلوگیری می کنه از اجرای این هدف چون کسی مه با این هدف وارد می شه با دیدن 15 صفحه اسپم اشتیاقشو از دست می ده این و مطمئنم ! بر خلاف بقیه صحبتهات با این یکی که مشخص کردم مخالفم به نظرم بازم تو صحبت شما تعریف اسپم فراموش شده .. اینکه یکی نخواد وارد یه تاپیک جدی بره بحث جداس تا اینکه وسط یه تاپیک جدی بیا د وبحث بقیه رو بهم بریزه. اونی که نمیخواد وارد بحث جدی بشه میره تو تاپیک شوخی و صحبت و خنده که همه هم میرن حتی اونهایی که بحث جدی میکنن. ولی تفاوتش اینه که جاش مشخصه ..، هر کی بخواد شوخی کنه میره اونجا، همه میدونن واسه شوخی میرن اونجا نه واسه بحث جدی، و این برای کسی ناراحتی ایجاد نمیکنه و کسی هم نمیتونه اون یکیو منع کنه از این کار یا خرده بگیره یا بی ارزش و بی اهمیت جلوه بده. هر چیزی جای خودش باشه مشکلی نداره . ولی یکی که تو یه تاپیک جدی وارد میشه قطعا میخواد بحث جدی کنه نه شوخی! اسپم (با تعریف اصلی که همون بحث خارج از موضوعه) به اعتقاد من توهین به کاربراییه که اونجا بحث جدی کردن یا علاقه دارن بکنن. میدونید یه جوری اینو به بیننده القا میکنه که تاپیک و بحث اونقد جدی نیست که بخوای جدی بحث کنی .. و این واسه کسی که برای بحث کاملا جدی وارد میشه توهین امیزه و شخص رو دفع میکنه. 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ شما که خودت یه روزی در عرصه اسپم پیشکسوت بودی..میشه از تجاربت و اینکه چی شد که به راه راست منحرف شدی برامون بگی!!!!حس نمیکنی داری زیادی تند میری؟؟؟!؟ مثال هات اصلا صدق نمیکنه..مدیر هم در درجه اول یه کاربره.!! اهداف!!!به نظرت کاربر وسیله رسیدن به اهدافه؟؟؟ من فک میکنم هدف کاربرا و مدیرا ایجاد یک جو صمیمیه که میشه در کنارش علم آموزی هم کرد.. ندا جان فکر نمیکنم الان بحث شخص مطرح باشه .. یعنی هدف اصلا این نیست که اسپمرها تحقیر بشن یا کی برتر و دیگری پست تر جلوه کنه ... فقط میخوایم قانونی باشه که به حق همه احترام بذاره و برای همه ی اعضا ارزش قائل باشه نه فقط عده ای که دنبال بحث جدین یا عده ای که دنبال شوخی و تفریحن یا .... هدف فقط همینه پس بهتره بحث شخصی نشه و شخص خاصی نقد نشه که بشه نتیجه گرفت . منومونی جان خیلی خوبه که به فکر بچه ها هستی و میخوای از هر تاپیکی که زده میشه نهایت استفاده رو بکنن.... اما این رویه ای که شما پیش گرفتی به نظرم به جایی نمیرسه...چون خیلی خیلی داری تند میری...الان انجمن اونقدر وضعش خراب نشده که بخوای یه همچین موجی درست کنی....واین جز ایجاد تنش بین کاربرا چیزی نداره... در مورد تاالرهای تخصصی که بچه ها خیلی رعایت میکنن....اگه هم نکنن مدیرا خیلی راحت پست اسپم رو پاک میکنن و کاربری هم اعتراض نمیکنه.... در مورد تالار گفت و گوی آزاد هم خیلی راحت میشه بحثی که منحرف شدهر و با دادن یه پست برش گردوند به مسیر اصلی.... دیگه فکر نمیکنم احتیاج به گروه یا هر چیز خاص دیگه داشته باشه.... ببخشید متین جان ولی منم با مونمونی موافقم .. اینجا به کسی توهین نشد که میگید تند میره .. و قرار نیست بذاری وضع کاملا خراب شه بعدا به فکر بیفتی.. اینجا خیلی کاربر خوب داره که حضورشون تو بحثهای جدی و سوادشون واقعا میتونه کمک کننده باشه برای همه .. ولی اکثرا چون این اسپمها رو میبینن رغبتی برای حضور پیدا نمیکنن چون میدونن چه وقت بذارن و پست مفید بزنن چه نه اخرش به اسپم میرسه و بحث اصلی فراموش میشه .. شما اگه الان به فکر نیفتی که این رویه عوض بشه اونهایی که دلسرد شدن رو از دست میدی و دیگه با تغییر رویه هم نمیتونی برشون گردونی چون تصوری که از اینجا براشون ایجاد شده به سختی تغییر میکنه و اکثرا غیر ممکنه. این صحبتها موج بدی نیست متین جان .. فقط یه تلنگره و اظهار نظر... همونطور که شما نظر میدی بقیه نظر مخالفی میدن... از این بحثها نترسید اینکه همیشه همه چی اروم و ساکت باشه معنی خوبی نمیده بلکه بیشتر باید از اون ترسید چون یک باره انفجار رخ میده! مونا جون توی 3000 - 4000 تا پست قسمت اعم اش میشه اسپم بماند که کپی پیست های فاقد ارزش محتوایی هم نوعی از اسپم تلقی میشن.فرق مدیر با سایر کاربرا هیچی نیس!تو که خودت بهتر میدونی!! شاید بنیادی ترین فرق اشون توی قدمتشون باشه و تعداد پست ها!!!که علت اینکه باید کاربر قدیمی باشن یا تعداد پست هاشون زیاد باشه اینه که مطمئن باشیم به اندازه کافی به اینجا سر میزنن وگرنه هیچ توفیر دیگه ای نداره! ببین مونا جون سایت های کاملا علمی همیشه تالار گفت گوی ازاد خالی و بی سکنه دارن اما به جاش مطالب علمیشون کپی پیست نیست و کاربر و مدیر هدف واحد یعنی تولید محتوای جدید دارن! مثال میزنم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در برابر این سایت ها سایت های کاملا فان هم هست.مثال میزنم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب ما بین این دو تا ایم پس باید در یک بالانس باشیم وگرنه کاربر و از دست میدیم!!! درسته بالانس ولی ندا جان اگه از دید مخالف خودت به سایت نگاه کنی میبینی اینجا همون تعادل رو نداره .. جا واسه شوخی و خنده و خوش گذرونی هست و کاربرا هم، هم اونجان و هم میان تو تاپیک جدی حال همدیگرو میپرسن.. !! و به جاش تاپیک جدی زیادی پیدا نمیکنی که از دو صفحه ی بعدش جدی ادامه پیدا کرده باشه و جدی تموم شده باشه !! خب این یعنی وزنه به سمت اسپم تمایل داره و عدم تعادل رو میرسونه ... غیر از اینه؟ نطر خودم رو میگم .نه همونجایی که اسپم شروع شده استارتر یا اونایی که بحث براششون جذابه یا افراد دلسوزی مثل مونمونی بیان تذکر بدن.به همین راحتی.خیلی دوستانه . سمن جان اگه یکی بعد مثلا 5 ساعت تاپیکو ببینه چی؟ اون موقع تمام اسمپها شده شوخی ها شده و صفحات زیادی الکی پر شده اخرش دیگه همه خسته شدن گذاشتن رفتن !! اینجا یکی که تازه تاپیکو دیده و داره پستارو میخونه چی بیاد بگه؟ جز این نیست که وقتشو باید بذاره واسه گذروندن صفحاتی که اسپمه؟ که نکنه پست مفیدی توش باشه یا شاید بحث از همون صفحه دوباره جدی شده باشه؟! میدونید شما از دید خودتون که همون لحظه تو جریان صحبتها هستید میبینید.. ولی این موضوع واسه کسی که اون لحظه نبوده و بعدا میبینه اصلا خوشایند نیست و همون دلسردی و عدم رقبت تو شرکت تو بحث رو پیش میاره و بینهایت خسته کننده میشه. این هدفیه که یک سری دنبالشن..... همه به دنبال مطالب آموزنده نیستن اینجا......خیلیا حوصله شون از زندگی سر رفته خودشونو با اینجا سرگرم میکنن..... میشه حول موضوع اصلی حرف زد شوخی کرد.... بدون اینکه مشکلی پیش بیاد .... الن هم فکر میکنم در انجمن همه همین رویه رو دارن....به جز در موارد خیلی محدود که قابل چشم پوشیه... خب اونها هم منع نمیشن! حتی گاهی همه با هم باهاشون همراه میشن ولی خب تو جای خودش.. کسی نمیگه کل تاپیکهای تفریح حذف بشه یا تاپیکها گفتگو و ... فقط میگن تو تاپیک جدی اسپم نباشه .. اگه شوخی ای هست خیلی کم و درجهت موضوع تاپیک باشه نه درباره زندگی شخصی یه نفر یا موضوعی مربوط به تاپیک دیگه یا بحث شخصی دیگه و طوری که چند برابر پستهای مرتبط شوخی و اسپم باشه!! اگه تو تاپیکها این نسبت اندازه گیری بشه و رعایت بشه دیگه مشکلی نیست .. اکثر کاربرا از اینکه مطالب یه تاپیک از اول تا آخرش بخواد بدون حتی کوچکترین شوخی پیش بره،خوششون نمیاد!باید از دید کل جمع پیش رفت! به نظرم اینکه بخوای خواسته ی خودت رو به همه تحمیل کنی،اصلا درست نیست! در ضمن خوب نیست تا چیزی پیش نیومده و مشکلی نیست،مدام موج منفی بدی که وای! به اونجا نرسیم! اون طوری نشه؟! بد نشه! کاربرهای اینجا تا جایی که من می شناسمشون خوشبختانه همه فهمیده و مهربون هستن. شوخی با اسپم فرق داره سارا جان شوخی در رابطه با موضوع تاپیک و مثلا به یه قسمتش تیکه ای بندازن یا چیزی بگن فرق داره با اینکه بیان و خارج از موضوع تاپیک حال همدیگرو بپرسن یا درباره زندگی خصوصی یکی حرف بزنن ( که خب شاید یکی ندونه) یا درباره یه خاطره که قبلا با هم داشتن و .... 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ببینید بچه ها من کسی رو منع نمیکنم .. به نظر من اسمپها اگه حتی تا 1/4 از کل تعداد پستهای تاپیک رو (بسته به تعداد پستها داره) دربر بگیره مشکلی نداره ولی بیشتر از اون و مخصوصا بیشتر از نصف پستها قطعا توهین به بقیه س ... مثل اینه که چند نفر نشستن تو یه اتاق داره بحث جدی میکنن بعد دو سه نفر دیگه بی توجه به بحث اونها و صرفا برای خوش گذرونی خودشون بپرن تو اتاف و شروع کنن مسخره بازی وشلوغ کردن و .... و بحث اونهارو هم خراب کنن. خب این توهین به اونهاس در حالی که از جانب اونها توهینی به اینها نشده بود و تو اتاق خودشون بودن .. میدونید چی میگم؟ 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ شوخی با اسپم فرق داره سارا جان شوخی در رابطه با موضوع تاپیک و مثلا به یه قسمتش تیکه ای بندازن یا چیزی بگن فرق داره با اینکه بیان و خارج از موضوع تاپیک حال همدیگرو بپرسن یا درباره زندگی خصوصی یکی حرف بزنن ( که خب شاید یکی ندونه) یا درباره یه خاطره که قبلا با هم داشتن و .... می دونم عزیــزم من اکثر تاپیک های تالار رو می خونم.تاپیکی رو ندیدم که به طور کل از بحث خارج شده باشه و توش فقط اسپم باشه... 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ببینید بچه ها من کسی رو منع نمیکنم .. به نظر من اسمپها اگه حتی تا 1/4 از کل تعداد پستهای تاپیک رو (بسته به تعداد پستها داره) دربر بگیره مشکلی نداره ولی بیشتر از اون و مخصوصا بیشتر از نصف پستها قطعا توهین به بقیه س ... مثل اینه که چند نفر نشستن تو یه اتاق داره بحث جدی میکنن بعد دو سه نفر دیگه بی توجه به بحث اونها و صرفا برای خوش گذرونی خودشون بپرن تو اتاف و شروع کنن مسخره بازی وشلوغ کردن و .... و بحث اونهارو هم خراب کنن. خب این توهین به اونهاس در حالی که از جانب اونها توهینی به اینها نشده بود و تو اتاق خودشون بودن .. میدونید چی میگم؟ این حرف خیلی درسته که بچه ها تو تاپیک ها اسپم نکنید...اما.... ببینید....مثلا تاپیک داستان دو دوست که ندا زده بود..... برید نگاه کنید....چه قدر قشنگ پیگیر تاپیکش بود و به تک تک نظرات نگاه میکرد و جواب میداد.....یه دونه اسپم توش پیدا نمیکنید.... خود استارتر اگه پیگیر تاپیکش باشه همه چیز خیلی خوب پیش میره...کسی که میخواد اسپم کنه اصن خجالت میکشه.... اما یه سری تاپیک ها هستن که خود استارترم انگار واسه شوخی و خنده نوشته....مثلا همین تاپیک در خواستگاری کل بدن زن رو باید دید..... نظر های داده هم در حد خود مطلب بوده.....یعنی خود استارتر انتظار بحث جدی نداشته.....خواسته یه مطلبی رو فقط بگه....حالا ما بیایم گیر بدیم بیاین بحث جدی کنیم؟!!! خلاصه اینکه به نظرم مشکلی نیست و همه ی این ها عادیه و طبیعیه... 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ این حرف خیلی درسته که بچه ها تو تاپیک ها اسپم نکنید...اما.... ببینید....مثلا تاپیک داستان دو دوست که ندا زده بود..... برید نگاه کنید....چه قدر قشنگ پیگیر تاپیکش بود و به تک تک نظرات نگاه میکرد و جواب میداد.....یه دونه اسپم توش پیدا نمیکنید.... خود استارتر اگه پیگیر تاپیکش باشه همه چیز خیلی خوب پیش میره...کسی که میخواد اسپم کنه اصن خجالت میکشه.... اما یه سری تاپیک ها هستن که خود استارترم انگار واسه شوخی و خنده نوشته....مثلا همین تاپیک در خواستگاری کل بدن زن رو باید دید..... نظر های داده هم در حد خود مطلب بوده.....یعنی خود استارتر انتظار بحث جدی نداشته.....خواسته یه مطلبی رو فقط بگه....حالا ما بیایم گیر بدیم بیاین بحث جدی کنیم؟!!! خلاصه اینکه به نظرم مشکلی نیست و همه ی این ها عادیه و طبیعیه... یعنی هر جا استارتر نباشه یا اصلا به نت دسترسی نداشته باشه همه مجازن تاپیکو اسپم بارون کنن؟ ما یه سری تاپیک ها هستن که خود استارترم انگار واسه شوخی و خنده نوشته....مثلا همین تاپیک در خواستگاری کل بدن زن رو باید دید..... نظر های داده هم در حد خود مطلب بوده.....یعنی خود استارتر انتظار بحث جدی نداشته.....خواسته یه مطلبی رو فقط بگه....حالا ما بیایم گیر بدیم بیاین بحث جدی کنیم؟!!! به نظر شما این تاپیک واسه شوخی زده شده بود؟؟ شاید نظر شما این باشه ولی این موضوع واقعت داشت! تو رساله ذکر شده .. در ثانی یعنی هر تاپیکی که حس میکنید استارتر انتظار بحث نداشته یعنی باید رفت و اسپم بارونش کرد؟ پس بقیه چی میشن؟ شاید اون استارت زده ولی دو نفر دیگه وسط بحث مشتاق بشن و بخوان جدیتر بحث کنن .. یعنی چون خود استارتر تو بحث نبوده باید به دید یه تاپیک بی ارزش و شوخی بهش نگاه کرد و از بحث خارجش کرد؟ ببخشید متین جان ولی به نظرم این دید درستی نیست اینکه هر چی از نظر شما یا چند نفر دیگه شوخی بیاد توش بحثهای بیربط به تاپیک بشه.. پس بقیه چی میشن؟ وقتی واسه این بحثها و خوش و بش ها تاپیک هست.. چرا باید تو اینجاها باشه؟! 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ می دونم عزیــزممن اکثر تاپیک های تالار رو می خونم.تاپیکی رو ندیدم که به طور کل از بحث خارج شده باشه و توش فقط اسپم باشه... نمیدونم ولی منم خودم اکثر تاپیکهارو که خوندم دیدم بیشتر از دوبرابر تعداد پستهای مرتبط با تاپیک، اسپم شده توش و وقتی تاپیکو میخونم برام بینهایت خسته کننده میشه و هیچ وقت هم از بحثها به نتیجه نرسیدم و یا اینقدر بیهوده شده که بستم صفحه رو یا نه راندوم یه صفحه و صفحه ی اخرو میزنم ببینم هنوزم بحث تاپیک هست؟ که هیچ وقت اینطوری نبوده و به همون اسپمها ختم شده و دیگه بحثی پشتش نبوده! که خب طبیعی هم هست که نباشه! شاید یکی خوشش میاد حرفا و صحبتهای روزمره ی بقیه رو بخونه و براش مهم نباشه ولی خب یکی که نخواد اون چی؟ میاد تو یه تاپک انتظار بحث و نتیجه گیری داره ولی با شوخی ادامه پیدا کرده! تاپیکهای شوخی هم که خب طبیعیه توش شوخی و ... باشه .. یعنی واقعا باید کل سایت شوخی باشه؟! 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی هر جا استارتر نباشه یا اصلا به نت دسترسی نداشته باشه همه مجازن تاپیکو اسپم بارون کنن؟ به نظر شما این تاپیک واسه شوخی زده شده بود؟؟ شاید نظر شما این باشه ولی این موضوع واقعت داشت! تو رساله ذکر شده .. در ثانی یعنی هر تاپیکی که حس میکنید استارتر انتظار بحث نداشته یعنی باید رفت و اسپم بارونش کرد؟ پس بقیه چی میشن؟ شاید اون استارت زده ولی دو نفر دیگه وسط بحث مشتاق بشن و بخوان جدیتر بحث کنن .. یعنی چون خود استارتر تو بحث نبوده باید به دید یه تاپیک بی ارزش و شوخی بهش نگاه کرد و از بحث خارجش کرد؟ ببخشید متین جان ولی به نظرم این دید درستی نیست اینکه هر چی از نظر شما یا چند نفر دیگه شوخی بیاد توش بحثهای بیربط به تاپیک بشه.. پس بقیه چی میشن؟ وقتی واسه این بحثها و خوش و بش ها تاپیک هست.. چرا باید تو اینجاها باشه؟! حرف های شما همش درسته دلیلی نداره در بخش شوخی وسرگرمی نباشه ( منظورم تاپیک خاصی نیست ) لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خوب من فکر میکنم قرار نیست ویرانی اتفاق بیافته.... من میگم احیانا اگه دیدیم تاپیکی داره منحرف میشه.... خود استارتر یا هر کسی که نظری داره بیاد بگه...مهم هم نیست که بین اسپم هاست...اینجوری خود بحث برمیگرده....من خودم همیشه این کارو کردم....همیشه هم نتیجه داشته....خیلی از کاربرا فقط واسه خوش و بش و شوخی میان اینجا...گاهی هم یه نظر میدن... ما نمیخوایم اون ها رو هم از دست بدیم... متاسفانه نت من ظهر قطع شد و نتونستم ادامه بدم این حرف شما بهیچ عنوان پذیرفته نیست...................اگه قبول ندارید به بنده اجازه میدین تو تاپیک تشخیص فیلم شما بیا با یه دوستی بشینی 6 صفحه اسپم کنیم و شکلک بذاریم؟ همونطور که اونجا پسندیده نیست اینجا هم تو تاپیکی که یه بحث جدی اجتماعی میشه پسندیده نیست البته کاربرا ضمن پست دادن راجع به موضوع مربوطه میتونن حرفای شوخی شون رو هم بزنن تا جو دوستانه تر شه ولی اگه کسی حرفی نداره راجع به موضوع نباید با یه پست همراه با شکلک یه صحبت خارج از موضوع قضیه رو بی ارزش کنه 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ هوتن جان قبول کن که تالارای تخصصی فرق داره با تالار آزاد....کسی واسه خوش گذرونی اونورا نمیاد.... توضیح هم دادم....خیلی وقتا اونجا اسپم هم میشه..... خوب طبیعتا پاک میشه و مشکلی هم پیش نمیاد... اما تالار آزاد به نظرم فرق داره..... اینکه یه تاپیک بزنیم فقط واسه اسپم...خوب میبینید که داریم....اما... عرض کردم .... اینکه یه تاپیک مسیر اصلیشو طی کنه مد نظرشماست....خوب این مسیر رو کی تعیین میکنه...مسلما این وظیفه به عهده استارتر تاپیکه..... حالا اگه استارتر تاپیکی زدو رهاش کرد دیگه مشکل از کاربر نیست....همونطور که بازم گفتم اینجوری برداشت میشه که تاپیک چندان مهم نبوده.... حالا یه سری تاپیک هم داریم که بدون اینکه استارتری باشه قشنگ پیش میره....مثل تاپیک های وافن که دیگه الان متاسفانه ازش خبری نیست و اصلا مطالبش جایی برای اسپم نداشتن.... منظور من از اسپم به شوخی کشیده شدن موضوع تاپیکه.....وگرنه من خودم به شخصه خیلی کم دیدم یکی واقعا بیاد یه چیز کاملا بی ربط بگه یا یه شکلک الکی بذاره!! دیدم اما خیلی کم... 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی هر جا استارتر نباشه یا اصلا به نت دسترسی نداشته باشه همه مجازن تاپیکو اسپم بارون کنن؟ به نظر شما این تاپیک واسه شوخی زده شده بود؟؟ شاید نظر شما این باشه ولی این موضوع واقعت داشت! تو رساله ذکر شده .. در ثانی یعنی هر تاپیکی که حس میکنید استارتر انتظار بحث نداشته یعنی باید رفت و اسپم بارونش کرد؟ پس بقیه چی میشن؟ شاید اون استارت زده ولی دو نفر دیگه وسط بحث مشتاق بشن و بخوان جدیتر بحث کنن .. یعنی چون خود استارتر تو بحث نبوده باید به دید یه تاپیک بی ارزش و شوخی بهش نگاه کرد و از بحث خارجش کرد؟ ببخشید متین جان ولی به نظرم این دید درستی نیست اینکه هر چی از نظر شما یا چند نفر دیگه شوخی بیاد توش بحثهای بیربط به تاپیک بشه.. پس بقیه چی میشن؟ وقتی واسه این بحثها و خوش و بش ها تاپیک هست.. چرا باید تو اینجاها باشه؟! ببین درسته که افرادی هستن که خیلی اسپم رو دوست دارن و به قول هوتن یه افتخار میدونن.... اما تا اونجایی که من میدونم و میشناسم هیچ کدوم به خودشون اجازه نمیدن بیان و تاپیکی رو با اسپم کردن به هم بریزن..... تک و توک افرادی پیدا میشه که خوب بهشون تذکر هم داده شده... در مورد اینکه استارتر نباشه پس چی؟ خوب این خیلی خیلی طبیعیه کسی نباشه بحث رو هدایت کنه بحث منحرف بشه....استارتر باید واسه تاپیکش ارزش قائل باشه تا بقیه هم تاپیک رو با ارزش بدونن..... در مورد تاپیک سارا هم من منظورم این نبود موضوع شوخیه...منظورماین بود که خیلی سخت میشد راجع بهش بحث جدی کرد.... 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ نطر خودم رو میگم .نه همونجایی که اسپم شروع شده استارتر یا اونایی که بحث براششون جذابه یا افراد دلسوزی مثل مونمونی بیان تذکر بدن.به همین راحتی.خیلی دوستانه . شاید استارتر اون موقع حضور نداشته باشه.........اینکه نمیشه مثل پسبون بشینه بالای سر تاپیکش.......... این هدفیه که یک سری دنبالشن..... همه به دنبال مطالب آموزنده نیستن اینجا......خیلیا حوصله شون از زندگی سر رفته خودشونو با اینجا سرگرم میکنن..... میشه حول موضوع اصلی حرف زد شوخی کرد.... بدون اینکه مشکلی پیش بیاد .... الن هم فکر میکنم در انجمن همه همین رویه رو دارن....به جز در موارد خیلی محدود که قابل چشم پوشیه... خوب تالار سرگرمی هست.............طرف میتونه تو موضوعی که میتونه نظر بده ...........باید بیاد تو همه تاپیکا یکی یه شکلک بذاره یعنی من اومدم؟؟؟ اکثر کاربرا از اینکه مطالب یه تاپیک از اول تا آخرش بخواد بدون حتی کوچکترین شوخی پیش بره،خوششون نمیاد!باید از دید کل جمع پیش رفت! به نظرم اینکه بخوای خواسته ی خودت رو به همه تحمیل کنی،اصلا درست نیست! در ضمن خوب نیست تا چیزی پیش نیومده و مشکلی نیست،مدام موج منفی بدی که وای! به اونجا نرسیم! اون طوری نشه؟! بد نشه! کاربرهای اینجا تا جایی که من می شناسمشون خوشبختانه همه فهمیده و مهربون هستن. خواهرم یه مشکلی هست که اینجا اینهمه بحث شده ...............قرار اینجا بحثای خوب و مفید اجتماعی .........سیاسی اقتصادی بشه..............چرا این بحثها وقتی مطرح میشه به فنا میره توسط کسانی که ارزش برای نوشته دوستشون قائل نیستن نتیجه این دیدگاهت توی تالار ازاد فرهیختگان چی بود؟!؟؟!بازدید بالا؟!؟کیفیت بحث ها؟!؟!بی غلاقه نشدن کاربرا؟!!؟ ببین الان من 100 تا فروم بهت نشون میدم که تو همشون تاپیکهایی با این عنوان ه داریم : ایا باکره بودن برای شما مهمه؟!؟! روابط جنسی قبل از ازدواج! با کسی که در گذشته رابطه جنسی داشته ازدواج میکنید؟؟ شاخصه های یک ازدواج موفق چیست!؟؟!؟! و الی ماشاءالله ... . پس از این قسم تاپیک های به اصطلاح شما مهم ریخته تو نت!! و میشه تو این فروم تو اون فروم رفت و تپ تپ نظر داد! کپی پیست هم که در ش بحثی نیست..با اینهمه کپی پیست جدید و با موضوع متنوع مورد استقبال قرار گرفته و هیچ اسپمی توش نشده!! میمونه تاپیک هایی که افراد خودشون نوشته ان یا دیدگاهی از خودش و مطرح کردن یا دغدغه ی ذهنیش و بازگو کردن که تا همین الان من ندیدم حتی یه نفر به قصد شوخی توی این تاپیک ها اسپم کنه! ایدئولوژی فساد : حول و حوش 30 صفه است دریغ از یه پست بی ارتباط! روزهای یک تابستان / آیا به ایرانی بودنتون افتخار میکنید؟ / بزرگترین سوالی که ذهنتون و مشغول کرده ؟ تازه اینا تاپیک هایی بود که من توشون عضو بودم.کلی دیگه هم هست که ممکنه تک و توک اسپم داشته باشه اما مسیرش و حفظ کرده. یعنی میفرمایین مشکلات فرهیختگان بدلیل دیدگاه و عملکرد یه نفر بوده؟............کس دیگه ای نبوده؟..................خیر بی انصافی نکنیم تو بحثهامون................اصلا عملکرد ایشونو تو فرهیختگان مگه ما میدونیم چی بوده که راحت کل تقصیر رو گردن ایشون میندازی؟؟؟ مونا الان اینجا فقط یه کاربره ....................و داره نظر میده......... اما درسته ما تاپیکهایی داریم که بدون اسپم هستن ..............یه نمونه خدمتتون عرض کنم همون ایده ئولوژی فساد ...................دومین پستش مال منه...............اگه دومین پستش یه شکلک بود هم ادامه پیدا میکرد؟؟........ همونجا هم خیلی ها اسپم کردن من هم مث تو یا نمیرم اینحور تاپیک ها یا اگه اسپم نبود وپست زدم وبعدش اسپم شروع شد دیگه پست نمیزنم ما همه اگه ضد اسپم باشیم خودمون جمع میشیم نه تابع جمع بهترین روش هم همینه عدم شرکت در تاپیک های اینحوری و وقت رو تلف نکردن راستی اون یکی تاپیک هم پست زدی هنوز نخوندم بیبنم چی هست این رنگ ابی فونتت هم از قبل مال منه همه ی پست هام این رنگیه دکتر جان شما اگه جایی پستی زدی و بعدش اسپم شد حداقل اعتراضتو بکن.......زیاد خوش بحال اسپم کننده ها نشه می دونم عزیــزممن اکثر تاپیک های تالار رو می خونم.تاپیکی رو ندیدم که به طور کل از بحث خارج شده باشه و توش فقط اسپم باشه... پس ما اینجا جمع شدیم برا تفریح داریم صحبت میکنیم؟ هوتن جان قبول کن که تالارای تخصصی فرق داره با تالار آزاد....کسی واسه خوش گذرونی اونورا نمیاد.... توضیح هم دادم....خیلی وقتا اونجا اسپم هم میشه..... خوب طبیعتا پاک میشه و مشکلی هم پیش نمیاد... اما تالار آزاد به نظرم فرق داره..... اینکه یه تاپیک بزنیم فقط واسه اسپم...خوب میبینید که داریم....اما... عرض کردم .... اینکه یه تاپیک مسیر اصلیشو طی کنه مد نظرشماست....خوب این مسیر رو کی تعیین میکنه...مسلما این وظیفه به عهده استارتر تاپیکه..... حالا اگه استارتر تاپیکی زدو رهاش کرد دیگه مشکل از کاربر نیست....همونطور که بازم گفتم اینجوری برداشت میشه که تاپیک چندان مهم نبوده.... حالا یه سری تاپیک هم داریم که بدون اینکه استارتری باشه قشنگ پیش میره....مثل تاپیک های وافن که دیگه الان متاسفانه ازش خبری نیست و اصلا مطالبش جایی برای اسپم نداشتن.... منظور من از اسپم به شوخی کشیده شدن موضوع تاپیکه.....وگرنه من خودم به شخصه خیلی کم دیدم یکی واقعا بیاد یه چیز کاملا بی ربط بگه یا یه شکلک الکی بذاره!! دیدم اما خیلی کم... هیچ فرقی نداره ...............این ما هستیم که این دید رو پیدا کردیم...............این ما هستیم که به موضوعات جدی فکر نمیکنیم................این ما هستیم که حتما وقتی یه دوستمون یه پستی میده باید بدویم بریم زیرش یه شکلکی چیزی بذاریم این ما هستیم که اگه الان یه تازه وارد بیاد بهترین تاپیک رو بزنه چون مال دوستمون یا خودمون نیست حتی واردش هم نمیشیم....... اسپم فقط تالار تفریح ................و قهوه خونه........هیچ جای دیگه پذیرفته نیست..........میتونید نقل قول بگیرید ببرید قهوه خونه پیستش کنین چایی بخورین هی بخندین................... 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی میفرمایین مشکلات فرهیختگان بدلیل دیدگاه و عملکرد یه نفر بوده؟............کس دیگه ای نبوده؟..................خیر بی انصافی نکنیم تو بحثهامون................اصلا عملکرد ایشونو تو فرهیختگان مگه ما میدونیم چی بوده که راحت کل تقصیر رو گردن ایشون میندازی؟؟؟ مونا الان اینجا فقط یه کاربره ....................و داره نظر میده......... اما درسته ما تاپیکهایی داریم که بدون اسپم هستن ..............یه نمونه خدمتتون عرض کنم همون ایده ئولوژی فساد ...................دومین پستش مال منه...............اگه دومین پستش یه شکلک بود هم ادامه پیدا میکرد؟؟........ همونجا هم خیلی ها اسپم کردن خب حتما به چیزایی میدونستم که این حرف و زدم..ایشون اونجا مدیر تالار آزاد بود و اختیارات تاااااااااااااااام!!!! من دیگه حس بحث ندارم هوتن..بابا انگشت درد گرفتم!!! عیسی به دین خود!!موسی به دین خود! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده