مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ واقعاً بحث عالیه ، اما چیزی که برام جالب تره ، اسپم بعضی از مدیراست ! همچنین اینکه با اسپم موافقن بعضیاشون ! واقعاً می خوام بدونم هدف از ایجاد این فروم چی بوده از اول ! تا جائی که متوجه شدم 1 سالی از آغاز به کار این انجمن گذشته ، اما قوانین اصلی برای این تالار نوشته نشده ! گفت و گوی آزاد تو بیشتر فروم ها پر بازدید کننده ترین تالارهاست و بیشتر فعالیت ها تو گفت و گوی آزاده ! وقتی قانون نداشته باشیم پطور می تونیم با اسپم مبارزه کنیم ؟ پطور می خوایم فرهنگ جدا کردن خوش و بش و بحث اصولی کردن و یاد بدیم ؟ وقتی مدیران این فروم خودشون اسپم می کنن و از این کار احساس رضایت می کنن جطور می شه به کاربر گفت که نکن این کار رو !؟ اینا واقعاً برام عجیبه ! 2 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ همیشه اول باس قانون نوشته بشه ! ما وقتی به بچه نگیم کبریت خطر داره ، چطور می تونیم اون و از کبریت دور نگه داریم ؟! کاربر هم باس بدونه اسپم بده ، اصلاً اسپم مضره ، برای فروم ضرر داره ، برای اهدافی که بخاطرش پول خرج شده و اینجا تاسیس شده ضرر داره ! وقتی پدر خونواده دست بکنه تو بینیش بچه یاد می گیره ، می شه بهش گفت من اینکار و می کنم تو نکن ؟؟؟؟ وقتی مدیرا بیان اسپم کنن چطور از کاربر بخوایم اسپم نکنه ؟ پ.ن :ببخشید از مثال ها ، قصدم این بود که خیلی ساده بیان کنم نظرم رو ! 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ واقعاً بحث عالیه ، اما چیزی که برام جالب تره ، اسپم بعضی از مدیراست !همچنین اینکه با اسپم موافقن بعضیاشون ! واقعاً می خوام بدونم هدف از ایجاد این فروم چی بوده از اول ! تا جائی که متوجه شدم 1 سالی از آغاز به کار این انجمن گذشته ، اما قوانین اصلی برای این تالار نوشته نشده ! گفت و گوی آزاد تو بیشتر فروم ها پر بازدید کننده ترین تالارهاست و بیشتر فعالیت ها تو گفت و گوی آزاده ! وقتی قانون نداشته باشیم پطور می تونیم با اسپم مبارزه کنیم ؟ پطور می خوایم فرهنگ جدا کردن خوش و بش و بحث اصولی کردن و یاد بدیم ؟ وقتی مدیران این فروم خودشون اسپم می کنن و از این کار احساس رضایت می کنن جطور می شه به کاربر گفت که نکن این کار رو !؟ اینا واقعاً برام عجیبه ! همیشه اول باس قانون نوشته بشه ! ما وقتی به بچه نگیم کبریت خطر داره ، چطور می تونیم اون و از کبریت دور نگه داریم ؟! کاربر هم باس بدونه اسپم بده ، اصلاً اسپم مضره ، برای فروم ضرر داره ، برای اهدافی که بخاطرش پول خرج شده و اینجا تاسیس شده ضرر داره ! وقتی پدر خونواده دست بکنه تو بینیش بچه یاد می گیره ، می شه بهش گفت من اینکار و می کنم تو نکن ؟؟؟؟ وقتی مدیرا بیان اسپم کنن چطور از کاربر بخوایم اسپم نکنه ؟ پ.ن :ببخشید از مثال ها ، قصدم این بود که خیلی ساده بیان کنم نظرم رو ! شما که خودت یه روزی در عرصه اسپم پیشکسوت بودی..میشه از تجاربت و اینکه چی شد که به راه راست منحرف شدی برامون بگی!!!! حس نمیکنی داری زیادی تند میری؟؟؟!؟ مثال هات اصلا صدق نمیکنه..مدیر هم در درجه اول یه کاربره.!! اهداف!!!به نظرت کاربر وسیله رسیدن به اهدافه؟؟؟ من فک میکنم هدف کاربرا و مدیرا ایجاد یک جو صمیمیه که میشه در کنارش علم آموزی هم کرد.. 3 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ شما که خودت یه روزی در عرصه اسپم پیشکسوت بودی..میشه از تجاربت و اینکه چی شد که به راه راست منحرف شدی برامون بگی!!!!حس نمیکنی داری زیادی تند میری؟؟؟!؟ مثال هات اصلا صدق نمیکنه..مدیر هم در درجه اول یه کاربره.!! اهداف!!!به نظرت کاربر وسیله رسیدن به اهدافه؟؟؟ من فک میکنم هدف کاربرا و مدیرا ایجاد یک جو صمیمیه که میشه در کنارش علم آموزی هم کرد.. ندا جون من که دیگه فرهیختگان نمی رم اما شما خودت برو یه سرچی بکن تو تعداد پست هائی که زدم تو اون فروم ، اگه بیشتر از 5 درصد پست های من اسپم بوده بیا هر چی دلت می خواد بهم بگو! بیشترین اسپم من مربوط به 1 ماه اول عضویتم بوده ! حتی تو باشگاه مهندسان ! البته اقتضای سن و شرایط هم هست ، گاهاً حتی آدم دلش نمی خواد وارد یه تاپیک جدی هم بشه! البته الانم اسپم دوست دارم ، اسپم شیرینه ، من نگفتم کامل ممنوع بشه یه شرایط جدی جکم فرما بشه تو انجمن ، می گم اسپم رو محدود کنیم به تالار های تفریح و تاپیک های خاص ! نه تند نمی رم ، من اینجا به عنوان یه کاربر ساده ام ، برام هم همچین فرق نمی کنه که چطور باشه یا نباشه ، سودی که نمی برم ، سودم فقط رضایتم از بودن و فعالیم تو این فروم هستش ! من اینجا فقط واسه این عضو شدم که دوستانم اینجا هستن ، همین ! مدیر یه کاربره ! درسته ، تو همین تاپیک پستی ازت دیدم که نوشته بودی باید برای انتصاب مدیر شرایط گذاشت ، داشتن 500 تا پست ، داشتن فلان مقدار امتیاز و داشتن تجربه !!!! پس با یه کاربر عادی باید فرق داشته باشه ! غیر اینه ؟ مدیر باید بتونه نظم بده ، مدیر باید بتونه تغییر ایجاد کنه ، مدیر باید بتونه هدف اصلی رو جلو ببره ! خودت می گی علم آموزی هدفه ، اما اسپم داره جلوگیری می کنه از اجرای این هدف چون کسی مه با این هدف وارد می شه با دیدن 15 صفحه اسپم اشتیاقشو از دست می ده این و مطمئنم ! 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ همیشه اول باس قانون نوشته بشه ! ما وقتی به بچه نگیم کبریت خطر داره ، چطور می تونیم اون و از کبریت دور نگه داریم ؟! کاربر هم باس بدونه اسپم بده ، اصلاً اسپم مضره ، برای فروم ضرر داره ، برای اهدافی که بخاطرش پول خرج شده و اینجا تاسیس شده ضرر داره ! وقتی پدر خونواده دست بکنه تو بینیش بچه یاد می گیره ، می شه بهش گفت من اینکار و می کنم تو نکن ؟؟؟؟ وقتی مدیرا بیان اسپم کنن چطور از کاربر بخوایم اسپم نکنه ؟ پ.ن :ببخشید از مثال ها ، قصدم این بود که خیلی ساده بیان کنم نظرم رو ! البته اینکه قوانین خاص این تالار نوشته نشده یه ضعفه...........و الان نوشته شده و بعد از مشورت و تایید ادمین گذاشته میشه.......... 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ منومونی جان خیلی خوبه که به فکر بچه ها هستی و میخوای از هر تاپیکی که زده میشه نهایت استفاده رو بکنن.... اما این رویه ای که شما پیش گرفتی به نظرم به جایی نمیرسه...چون خیلی خیلی داری تند میری... الان انجمن اونقدر وضعش خراب نشده که بخوای یه همچین موجی درست کنی....واین جز ایجاد تنش بین کاربرا چیزی نداره... در مورد تاالرهای تخصصی که بچه ها خیلی رعایت میکنن....اگه هم نکنن مدیرا خیلی راحت پست اسپم رو پاک میکنن و کاربری هم اعتراض نمیکنه.... در مورد تالار گفت و گوی آزاد هم خیلی راحت میشه بحثی که منحرف شدهر و با دادن یه پست برش گردوند به مسیر اصلی.... دیگه فکر نمیکنم احتیاج به گروه یا هر چیز خاص دیگه داشته باشه.... 5 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ندا جون من که دیگه فرهیختگان نمی رم اما شما خودت برو یه سرچی بکن تو تعداد پست هائی که زدم تو اون فروم ، اگه بیشتر از 5 درصد پست های من اسپم بوده بیا هر چی دلت می خواد بهم بگو! بیشترین اسپم من مربوط به 1 ماه اول عضویتم بوده ! حتی تو باشگاه مهندسان ! البته اقتضای سن و شرایط هم هست ، گاهاً حتی آدم دلش نمی خواد وارد یه تاپیک جدی هم بشه! البته الانم اسپم دوست دارم ، اسپم شیرینه ، من نگفتم کامل ممنوع بشه یه شرایط جدی جکم فرما بشه تو انجمن ، می گم اسپم رو محدود کنیم به تالار های تفریح و تاپیک های خاص ! نه تند نمی رم ، من اینجا به عنوان یه کاربر ساده ام ، برام هم همچین فرق نمی کنه که چطور باشه یا نباشه ، سودی که نمی برم ، سودم فقط رضایتم از بودن و فعالیم تو این فروم هستش ! من اینجا فقط واسه این عضو شدم که دوستانم اینجا هستن ، همین ! مدیر یه کاربره ! درسته ، تو همین تاپیک پستی ازت دیدم که نوشته بودی باید برای انتصاب مدیر شرایط گذاشت ، داشتن 500 تا پست ، داشتن فلان مقدار امتیاز و داشتن تجربه !!!! پس با یه کاربر عادی باید فرق داشته باشه ! غیر اینه ؟ مدیر باید بتونه نظم بده ، مدیر باید بتونه تغییر ایجاد کنه ، مدیر باید بتونه هدف اصلی رو جلو ببره ! خودت می گی علم آموزی هدفه ، اما اسپم داره جلوگیری می کنه از اجرای این هدف چون کسی مه با این هدف وارد می شه با دیدن 15 صفحه اسپم اشتیاقشو از دست می ده این و مطمئنم ! مونا جون توی 3000 - 4000 تا پست قسمت اعم اش میشه اسپم بماند که کپی پیست های فاقد ارزش محتوایی هم نوعی از اسپم تلقی میشن. فرق مدیر با سایر کاربرا هیچی نیس!تو که خودت بهتر میدونی!! شاید بنیادی ترین فرق اشون توی قدمتشون باشه و تعداد پست ها!!!که علت اینکه باید کاربر قدیمی باشن یا تعداد پست هاشون زیاد باشه اینه که مطمئن باشیم به اندازه کافی به اینجا سر میزنن وگرنه هیچ توفیر دیگه ای نداره! ببین مونا جون سایت های کاملا علمی همیشه تالار گفت گوی ازاد خالی و بی سکنه دارن اما به جاش مطالب علمیشون کپی پیست نیست و کاربر و مدیر هدف واحد یعنی تولید محتوای جدید دارن! مثال میزنم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در برابر این سایت ها سایت های کاملا فان هم هست.مثال میزنم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب ما بین این دو تا ایم پس باید در یک بالانس باشیم وگرنه کاربر و از دست میدیم!!! 4 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ منومونی جان خیلی خوبه که به فکر بچه ها هستی و میخوای از هر تاپیکی که زده میشه نهایت استفاده رو بکنن.... اما این رویه ای که شما پیش گرفتی به نظرم به جایی نمیرسه...چون خیلی خیلی داری تند میری...الان انجمن اونقدر وضعش خراب نشده که بخوای یه همچین موجی درست کنی....واین جز ایجاد تنش بین کاربرا چیزی نداره... در مورد تاالرهای تخصصی که بچه ها خیلی رعایت میکنن....اگه هم نکنن مدیرا خیلی راحت پست اسپم رو پاک میکنن و کاربری هم اعتراض نمیکنه.... در مورد تالار گفت و گوی آزاد هم خیلی راحت میشه بحثی که منحرف شدهر و با دادن یه پست برش گردوند به مسیر اصلی.... دیگه فکر نمیکنم احتیاج به گروه یا هر چیز خاص دیگه داشته باشه.... یاسی جان اشتباه شما اینجاست جلوی ویرانی رو باید از ابتدا گرفت ، نباس بمونیم تا به حدی از خرابی تو انجمن برسیم بعدش بیایم یه موج درست کنیم تا حالا شاید بتونیم رویه رو تغییر بدیم و نجات بدیم ! این کاری که امروز دنبالشم قبلاً جای دیگه عملی شدنش رو دیدم ، و مطمئنم که می شه! تند نمی ذم ، داریم آروم آروم پیش میریم ، فعلاً که فقط داریم حرف می زنیم تا بتونیم به اون چیزی که می خوایم برسیم ! بحثی که منحرف می شه و 15 صفحه با اسپم می گذره اشتیاق کاربری رو که می خواد بدونه کاربرا چی گفتن و از بین می بره دیگه شخص رقبت نمی کنه بخواد بحث رو ادامه بده ! برای عملی کردن هر ایده ای نیاز به گروه هست ! گروه یعنی عده ای که هم فکر هستن و برای عملی شدن یک هدف با هم هم فکری می کنن 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خودت می گی علم آموزی هدفه ، اما اسپم داره جلوگیری می کنه از اجرای این هدف چون کسی مه با این هدف وارد می شه با دیدن 15 صفحه اسپم اشتیاقشو از دست می ده این و مطمئنم ! منظورت تالار های تخصصی هستن؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ منومونی جان خیلی خوبه که به فکر بچه ها هستی و میخوای از هر تاپیکی که زده میشه نهایت استفاده رو بکنن.... اما این رویه ای که شما پیش گرفتی به نظرم به جایی نمیرسه...چون خیلی خیلی داری تند میری...الان انجمن اونقدر وضعش خراب نشده که بخوای یه همچین موجی درست کنی....واین جز ایجاد تنش بین کاربرا چیزی نداره... در مورد تاالرهای تخصصی که بچه ها خیلی رعایت میکنن....اگه هم نکنن مدیرا خیلی راحت پست اسپم رو پاک میکنن و کاربری هم اعتراض نمیکنه.... در مورد تالار گفت و گوی آزاد هم خیلی راحت میشه بحثی که منحرف شدهر و با دادن یه پست برش گردوند به مسیر اصلی.... دیگه فکر نمیکنم احتیاج به گروه یا هر چیز خاص دیگه داشته باشه.... ببین یاسی جان الان ناخواسته شما داری میگی که مونا داره موج ایجاد میکنه این برداشت شماست مونا یه کاربره و داره تو یه تاپیک که با این موضوع زده شده نظر خودشو میگه بحث موج ساختن یعنی چی؟ یعنی بعد از 3 صفحه اسپم یکی بیاد و یه پست بده و موضوع رو برگردونه...........ایا شخص بعدی که میاد داخل تاپیک باید 3 صفحه اسپم رو بخونه تا برسه به پستی که دوباره موضوع رو مطرح کرده؟................این درسته به نظرت؟ 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خوب من فکر میکنم قرار نیست ویرانی اتفاق بیافته.... من میگم احیانا اگه دیدیم تاپیکی داره منحرف میشه.... خود استارتر یا هر کسی که نظری داره بیاد بگه...مهم هم نیست که بین اسپم هاست...اینجوری خود بحث برمیگرده....من خودم همیشه این کارو کردم....همیشه هم نتیجه داشته....خیلی از کاربرا فقط واسه خوش و بش و شوخی میان اینجا...گاهی هم یه نظر میدن... ما نمیخوایم اون ها رو هم از دست بدیم... 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی بعد از 3 صفحه اسپم یکی بیاد و یه پست بده و موضوع رو برگردونه...........ایا شخص بعدی که میاد داخل تاپیک باید 3 صفحه اسپم رو بخونه تا برسه به پستی که دوباره موضوع رو مطرح کرده؟................این درسته به نظرت؟ نطر خودم رو میگم .نه همونجایی که اسپم شروع شده استارتر یا اونایی که بحث براششون جذابه یا افراد دلسوزی مثل مونمونی بیان تذکر بدن.به همین راحتی.خیلی دوستانه . 5 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ مونا جون توی 3000 - 4000 تا پست قسمت اعم اش میشه اسپم بماند که کپی پیست های فاقد ارزش محتوایی هم نوعی از اسپم تلقی میشن.فرق مدیر با سایر کاربرا هیچی نیس!تو که خودت بهتر میدونی!! شاید بنیادی ترین فرق اشون توی قدمتشون باشه و تعداد پست ها!!!که علت اینکه باید کاربر قدیمی باشن یا تعداد پست هاشون زیاد باشه اینه که مطمئن باشیم به اندازه کافی به اینجا سر میزنن وگرنه هیچ توفیر دیگه ای نداره! ببین مونا جون سایت های کاملا علمی همیشه تالار گفت گوی ازاد خالی و بی سکنه دارن اما به جاش مطالب علمیشون کپی پیست نیست و کاربر و مدیر هدف واحد یعنی تولید محتوای جدید دارن! مثال میزنم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در برابر این سایت ها سایت های کاملا فان هم هست.مثال میزنم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب ما بین این دو تا ایم پس باید در یک بالانس باشیم وگرنه کاربر و از دست میدیم!!! من که اونجا نزدیک 10 هزار تا پست داشتم که بعید می دونم حتی کپی پیست هایی که نوشتم هم فاقد ارزش محتوائی بوده باشه ! کپی پیس از نظرت اسپمه ؟ هدف این فروم ها اصلاً می دونی چیه ؟؟؟؟ هدف جمع آوریه مطالب مفید در کنار همه ، تا کاربر برای اینکه دنبال یه موضوعی می گرده دچار سردرگمی نشه و راحت و منظم و چیدمان شده مطلبی رو که می خواد تو همین یه سایت پیدا کنه ! به این می گن کمک به بقیه کاربرا نه اسپم! معنای اسپم خارج شدن از موضوع اصلیه ، یعنی وقتی داری بجث فلسفی می کنی یکی نیاد وسطش بگه اصغر بابات تفک بادی خرید برات !؟> بعد 10 صفحه راجع به این حرف بزنن ! و موضوع اصلی فراموش بشه ! و اما مدیر !!!! نه از نظر من هم مدیر با کاربر تفاوتی نداره ، اصلاً اولش خودش کاربره باس نیازای خودشو برطرف کنه بعد مدیریت کنه ! اما مدیر باید یه توانائی هایی داشته باشه ، باید بتونه کنترل کنه ، باید بتونه جو متشنج شده رو اروم کنه ، باید بتونه همه رو به سمت هدف اصلی سوق بده ! اینا برتریهاش نسبت به کاربر نیست ، بلکه چیزهائیه که باید تو وجودش باشه تا مدیر موفقی باشه ، نه فقط اینجا تو هر جامعه و ارگانی ! که فروم هم جدا از اون نیست ! اما حد نرمال و اعتدال !!!!!! نمی تونی 100% بگی که تمام تاپیک های این فروم کپی پیست هستش ! و همچنین نمی تونی بگی کاملاً بر مبنای سرگرمی هستش ! وقتی خودت می گی اعتدال و میانه روی ، یعنی همه چیز ئدر کنار هم ، و من هم دقیقاً همین حرف رو می زنم !!!!! کسی که اینجا عضو می شه چند حالت ممکنه باشه ، یا فقط سرگرمی بخواد ، یا فقط اطلاعات بخواد ، یا کمثل خود من در کنار اطلاعات سرگرمی هم بخواد ، چس باید سایت رو طوری برنامه ریزی کنیم که هر 3 راضی باشن! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ و اما مدیر !!!! نه از نظر من هم مدیر با کاربر تفاوتی نداره ، اصلاً اولش خودش کاربره باس نیازای خودشو برطرف کنه بعد مدیریت کنه ! اما مدیر باید یه توانائی هایی داشته باشه ، باید بتونه کنترل کنه ، باید بتونه جو متشنج شده رو اروم کنه ، باید بتونه همه رو به سمت هدف اصلی سوق بده ! اینا برتریهاش نسبت به کاربر نیست ، بلکه چیزهائیه که باید تو وجودش باشه تا مدیر موفقی باشه ، نه فقط اینجا تو هر جامعه و ارگانی ! که فروم هم جدا از اون نیست ! غیر از این دیده شده؟ 4 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ منظورت تالار های تخصصی هستن؟ من چند تا تاپیک تخصصی رو هم به این شکل دیدم ، اما موضوع بحث اصلی من گفت و گوی آزاد هستش ! تو همین تالار گفت و گوی آزاد هم بحث های سازنده ی بسیاری زده می شه که اسپم مانع از شکل گیری درست اونها می شه! 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ هدف این فروم ها اصلاً می دونی چیه ؟؟؟؟هدف جمع آوریه مطالب مفید در کنار همه ، تا کاربر برای اینکه دنبال یه موضوعی می گرده دچار سردرگمی نشه و راحت و منظم و چیدمان شده مطلبی رو که می خواد تو همین یه سایت پیدا کنه ! این هدفیه که یک سری دنبالشن..... همه به دنبال مطالب آموزنده نیستن اینجا......خیلیا حوصله شون از زندگی سر رفته خودشونو با اینجا سرگرم میکنن..... میشه حول موضوع اصلی حرف زد شوخی کرد.... بدون اینکه مشکلی پیش بیاد .... الن هم فکر میکنم در انجمن همه همین رویه رو دارن....به جز در موارد خیلی محدود که قابل چشم پوشیه... 4 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نطر خودم رو میگم .نه همونجایی که اسپم شروع شده استارتر یا اونایی که بحث براششون جذابه یا افراد دلسوزی مثل مونمونی بیان تذکر بدن.به همین راحتی.خیلی دوستانه . اسپم ! استارتر همیشه هست ؟ شاید بیاد 2000 تا تاپیک و شروع کنه برای همیشه بره اما تاپیک مفیدش ادامه دار باشه !!!! من یا 4 نفر مثل من 4 بار تذکر بدن ایا خسته نمی شن ؟ نمی گن بی خیال مهم نیست اصلاً !؟ این موضوع باید یه قانون بشه از نظر من ! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من چند تا تاپیک تخصصی رو هم به این شکل دیدم ، اما موضوع بحث اصلی من گفت و گوی آزاد هستش !تو همین تالار گفت و گوی آزاد هم بحث های سازنده ی بسیاری زده می شه که اسپم مانع از شکل گیری درست اونها می شه! در مورد تالار های تخصصی که میگی به این شکل دیدی باید با خود مدیر های اون تالار یا مدیر ارشد و ادمین صحبت کنی. 2 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خوب من فکر میکنم قرار نیست ویرانی اتفاق بیافته.... من میگم احیانا اگه دیدیم تاپیکی داره منحرف میشه.... خود استارتر یا هر کسی که نظری داره بیاد بگه...مهم هم نیست که بین اسپم هاست...اینجوری خود بحث برمیگرده....من خودم همیشه این کارو کردم....همیشه هم نتیجه داشته....خیلی از کاربرا فقط واسه خوش و بش و شوخی میان اینجا...گاهی هم یه نظر میدن... ما نمیخوایم اون ها رو هم از دست بدیم... هیچ کس دنبال ویرانی نیست ... اما ویران شدن خاصیت هر چیززه ، هر چیزی می پوسه و تاریخ انقضاش تموم میشه اما این مائیم که باید سعی کنیم تا یه چیزائی رو حفظ کنیم و نزاریم تاریخ مصرفشون تموم شه ، جائی که من فعال بودم یه روزی هزاران برابر از اینجا شلوغ تر بود اما الانه دارن برای پاک کردن تالار گفت و گوی آزادش برنامه ریزی می کنن ! نباید گذاشت که به اونجا برسیم ... 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اسپم !استارتر همیشه هست ؟ شاید بیاد 2000 تا تاپیک و شروع کنه برای همیشه بره اما تاپیک مفیدش ادامه دار باشه !!!! من یا 4 نفر مثل من 4 بار تذکر بدن ایا خسته نمی شن ؟ نمی گن بی خیال مهم نیست اصلاً !؟ این موضوع باید یه قانون بشه از نظر من ! نظر شما متین . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده