رفتن به مطلب

تالار گفتگوی آزاد

غایب

ارسال های توصیه شده

:ws3:خب من دوباره فکر می کنم که اگر ما هر کسی رو آزاد مختار فرض کنیم و نخوایم عقایدمون رو به هم دیگه تحمیل کنیم این تالار هیچ وقت جوش خراب نمیشه

• به نظر می رسه دوستان همونطور که حدس زدم قبل از اینکه بخوان نظر بدن روی تجربه های شناختی قبلی شون تکیه می کنن و با یک دید خاصی افراد رو در نظر می گیرند

• چاره کار دوباره گوشزد کردن صورت مسئله است که: اجباری برای شرکت در همه تاپیک ها برای همه نیست و هر کسی هرکجا که دوست داشته باشه شرکت می کنه اسپمر ها همونطور که می تونن اسپم کنن همونطور هم می تونن جدی باشن پس بهتره اگر در بحثی جدی قصد شرکت داریم یادمون باشه که میشه با لحن طنز هم یک نکته ظریف رو مطرح کرد نمی دونم برنامه"پارازیت" صدای آمریکارو می بینین؟؟

منکه طرفدار پرو پاقرصشم چون هم حرفشو می زنه هم منطق داره.

• چاره دوم اینکه با توافق بچه ها و بزرگترا یه قانون برای گفتگوی آزاد گذاشته بشه و در این تالار هر کسی در بخشی که دوست داره شرکت کنه

اگه کسی بحث جدی دوست نداره خب نکنه!

• اشکال ما اینجاست که می خوایم به طرفمون ثابت کنیم که حق با ماست ولی به این توجه نمی کنیم که گاهی بهتره افراد خودشون درک کنن اینطوری خودشون با خواست خودشون تغییر می کنن نه به زور

جواب تلخ همیشه راه گشا نیست...

حالا بگین با پیشنهاد من موافقین یا نه؟؟:banel_smiley_52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 115
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظرت وقتی یه نفر رییس جمهور میشه فقط مراودات سیاسی و تصمیم هایی که برای کشورش میگیره مهمه ؟!یا هرجایی که بره و هر حرفی بزنه ممکنه برخی تحولات سیاسی توی کشور خودش به وجود بیاره؟!؟

و یه سوال دیگه اینکه تصور میکنی نقش مدیر برای حفظ یه تالار چیه!؟برخورد علنی با کاربران!؟؟؟توهین علنی یا غیر علنی بهشون ؟!؟!؟یا استفاده ازز قانون تفرقه بنداز و حکومت کن؟!؟

یا نه با رعایت احترام به همه کاربرا و بر اساس ساده ترین اصول و قوانین دموکراسی وبدون گارد گرفتن در برابر یه سری از افراد (برای داشتن محیطی شاد و آروم و تا حد امکان غنی از لحاظ دانش) مدیریت کنه؟!

من فک میکنم مدیر دو تا نقش بنیادی به عهده داره یکی به عنوان یه کاربر و یکی به عنوان مجری قوانین. و نقش اساسی در اتحاد کاربرا داره و با ایجاد اتحاد که میشه قوانین و پیاده کرد...اتحاد که همبستگی فکری میاره و تشنج و از محیط دور میکنه...و حتی میشه از یه کاربر خاطی یه فرد منضبط و فعال بسازه...

به نظرم در این شرایط که اسپم کردن و مشکلات خیلی بزرگ تر نه تنها غیر قابل حل نیست و نیاز به کتابچه قوانین نداره بلکه شاید این روش برخورد با افراد راهگشای خیلی از مشکلات حقیقی هم بشه!

درسته این حرفت منطقیه.......:icon_gol:

البته مشخص بودن قوانین هم مهمه

باید قانون سالاری باشه هر شخصی چه مدیر چه کاربر جدید همه در برابر قاون یکسانن..........و این شرط سالم بودن محیطه

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته این حرفت منطقیه.......:icon_gol:

البته مشخص بودن قوانین هم مهمه

باید قانون سالاری باشه هر شخصی چه مدیر چه کاربر جدید همه در برابر قاون یکسانن..........و این شرط سالم بودن محیطه

دقیقا!

میشه جواب چند تا سوالی که اولش مطرح کردم و هم بدی!:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws3:خب من دوباره فکر می کنم که اگر ما هر کسی رو آزاد مختار فرض کنیم و نخوایم عقایدمون رو به هم دیگه تحمیل کنیم این تالار هیچ وقت جوش خراب نمیشه

• به نظر می رسه دوستان همونطور که حدس زدم قبل از اینکه بخوان نظر بدن روی تجربه های شناختی قبلی شون تکیه می کنن و با یک دید خاصی افراد رو در نظر می گیرند

• چاره کار دوباره گوشزد کردن صورت مسئله است که: اجباری برای شرکت در همه تاپیک ها برای همه نیست و هر کسی هرکجا که دوست داشته باشه شرکت می کنه اسپمر ها همونطور که می تونن اسپم کنن همونطور هم می تونن جدی باشن پس بهتره اگر در بحثی جدی قصد شرکت داریم یادمون باشه که میشه با لحن طنز هم یک نکته ظریف رو مطرح کرد نمی دونم برنامه"پارازیت" صدای آمریکارو می بینین؟؟

منکه طرفدار پرو پاقرصشم چون هم حرفشو می زنه هم منطق داره.

• چاره دوم اینکه با توافق بچه ها و بزرگترا یه قانون برای گفتگوی آزاد گذاشته بشه و در این تالار هر کسی در بخشی که دوست داره شرکت کنه

اگه کسی بحث جدی دوست نداره خب نکنه!

• اشکال ما اینجاست که می خوایم به طرفمون ثابت کنیم که حق با ماست ولی به این توجه نمی کنیم که گاهی بهتره افراد خودشون درک کنن اینطوری خودشون با خواست خودشون تغییر می کنن نه به زور

جواب تلخ همیشه راه گشا نیست...

حالا بگین با پیشنهاد من موافقین یا نه؟؟:banel_smiley_52:

:w16::w16::w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا!

میشه جواب چند تا سوالی که اولش مطرح کردم و هم بدی!:icon_gol:

فکر میکنم جوابو دادم ..................دقیقا منظورتو متوجه نمیشم که چی میخوای بگی ...........در مورد رئیس جمهور میخوای صحبت کنی یا انتقادی به مدیر داری.............به نظر میاد که انتقادی به مدیریت من داری....................راحت باش و بگو .................

البته فرق بین مدیریت اینجا و ریاست جمهوری زیاده...............رئیس جمهور یه حرفش میتونه یه کشورو تکون بده.............................ولی مدیریت اینجا که در حقیقت فقط رو همینجا تاثیر گذاره..........

اگه دقیق بگی منظورت چیه منم در خدمتم سعی میکنم جواب بدم................بالاخره حرفا گفته بشه بهتره

اما اگه صحبتهات در ادامه بحث این تاپیک نیست ممنون میشم تو پروفم بگی یا تو دفتر مدیر تالار اما اگه در ادامه این موضوعه همینجا بگو:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه موضوع این تاپیک فراموش شده , لطفا یکبار دیگه اونو بخونید. فکر میکنم یه حرفایی مطرح میشه که مربوط به موضوع نیست. موضوع را دوباره اینجا میذارم تا یاد آوری بشه.

تالار گفتگوی آزاد شبیه چیست؟

به نظر من تالار گفتگوی آزاد شبیه یک ارکستر سمفونی بزرگ است که همه اعضای ارکستر دارای ساز های مختلف و نت ها و دستورات مختلف هستند. اما وقتی که میخواهند قطعه ای را اجرا کنند باید قواعدی را رعایت کنند تا نوای موسیقی را که مینوازند گوشنواز و لذت بخش باشه. هر کسی میتونه ساز خودش را بزنه اما باید دقت بکنه که هماهنگ باشه و سازش را در زمان خودش بزنه و به اندازه هم بزنه. همچنانکه اعضای ارکستر باهم کار میکنند ولی کاری به کار هم ندارند اعضای تالار هم باید حرفشان را بزنند و سعی کنند تا این حرف با موضوع هماهنگ باشه و نباید در اراده و ایده و عقیده دیگر اعضاء دخالت کنند. مگر اینکه آن عقیده را نقد کنند تا خود صاحب ان عقیده متوجه بشه و راجع به ان فکر بکنه.

تالار گفتگوی آزاد = یک ارکستر سمفونی بزرگ

اسپم مثل در اوردن یک صدای ناجور و تعریف نشده از ساز در زمان اجرای سمفونی هست که به کل اجرا صدمه میزند و ممکن است باعث قطع اجرا شود و یا اینکه اعصاب تماشاگران و اعضای ارکستر را بهم بریزد.

• Like 1
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز

بحث خوبی هستش که البته قبلاً هم به صورت پراکنده چند بار در موردش صحبت شده.

انجمن از تالارهای مختلفی تشکیل شده که هر تالار مخصوص یه سری بحثا. هیچ وقت قابل قبول نیست مطالب بر فرق نجوم بیاد تو تالار ادبیات گفته بشه. تالار ازاد هم یکی از این تالارهاس که مطالب خاص خودش رو شامل میشه.

این بخش بندی ها هم فقط به خاطر اینه که مطالب نظم خاصی داشته باشن و یافتن مطلب مورد نظر برای کاربرا راحت تر باشه.

بعضی از دوستان اعتقاد دارن، چون تالار گفتگوی آزاد بازدید کننده بیشتری داره، پس اگر تاپیکشون رو تو این تالار بزنن، بهتر جواب میگیرن. اگر قرار باشه اینطور رفتار کنیم، پس تالارهای تفریح و سرگرمی و عکس و اخبار و .... واسه چی هستن؟ میشه همه رو خلاصه کرد تو یه تالار به اسم گفتگوی آزاد. که هر ساعت 10تا تاپیک زده میشه و پیدا کردن یه تاپیک مورد نظر که واسه چند روز پیشه، بین اونا کاری خیلی سخت.

اما در مورد اسپم، گفتگوی آزاد ماهیتش باید این باشه که تاپیک های داخلش اسپم خیلی کمی داشته باشن. چون واسه اسپم تالارها و تاپیک های جدایی در نظر گرفته شده و عدم رعایت اون یعنی نقض قوانین.

اسپم به قول بعضی دوستان نمک تاپیکه. ولی نباید این نمک نباید اونطوری باشه که باعث شوری اون بشه و مزه اصلی حس نشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
فکر میکنم جوابو دادم ..................دقیقا منظورتو متوجه نمیشم که چی میخوای بگی ...........در مورد رئیس جمهور میخوای صحبت کنی یا انتقادی به مدیر داری.............به نظر میاد که انتقادی به مدیریت من داری....................راحت باش و بگو .................

البته فرق بین مدیریت اینجا و ریاست جمهوری زیاده...............رئیس جمهور یه حرفش میتونه یه کشورو تکون بده.............................ولی مدیریت اینجا که در حقیقت فقط رو همینجا تاثیر گذاره..........

اگه دقیق بگی منظورت چیه منم در خدمتم سعی میکنم جواب بدم................بالاخره حرفا گفته بشه بهتره

اما اگه صحبتهات در ادامه بحث این تاپیک نیست ممنون میشم تو پروفم بگی یا تو دفتر مدیر تالار اما اگه در ادامه این موضوعه همینجا بگو:icon_gol:

من حرفام کاملا به این موضوع این تاپیک موبوطه هوتن..معمولا تو انتقاد کردن و نظر دادن صریحم!!مرسی که حرفا رو میشنوی ...:icon_gol:

من میخوام بگم که حل مشکل اسپم و مشکلات دیگه به خاطر نبود قانون نیست یعنی ما به اندازه کافی هم شعور داریم و هم قانون!!!مشکل چیزه دیگه است..مشکل نحوه ی برخورد ها است که یه مشکل کوچیک و بزرگ و لاینحل میکنه!

• Like 1
لینک به دیدگاه

پست منو چرا حذف کردید خوب؟

گفتم اگه تاپیکی توش اسپم شد و از بحث اصلیش دور شد وظیفه مدیر هست که پاک کنه اسپم ها رو

این کجاش بد بود که حذف شد؟:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
پست منو چرا حذف کردید خوب؟

گفتم اگه تاپیکی توش اسپم شد و از بحث اصلیش دور شد وظیفه مدیر هست که پاک کنه اسپم ها رو

این کجاش بد بود که حذف شد؟:ws52:

اون پست حرفای دیگه ای توش بود حذف شد ولی این پستتون مشکلی نداره میمونه

اگه لطف کنی از ابتدای تاپیک رو بخونی ممنونت میشم

بحث ما اینه که که یه فرهنگی حاکم بشه که اسپم تو تاپیکای جدی کم بشه خودمون ملزم به این فرهنگ بشیم

نه اینکه اسپم بشه بعد پاک بشه

حرفای زیادی هم زده شد و عقاید مختلف مطرح شد

همونطور که عده ای خواهان اسپم کردن تو همه تاپیکا هستند عده زیادی هم دوست ندارن این اتفاق بیفته

لذا این بحث شکل گرفته که به یه نتیجه خوب برسیم

• Like 1
لینک به دیدگاه
من حرفام کاملا به این موضوع این تاپیک موبوطه هوتن..معمولا تو انتقاد کردن و نظر دادن صریحم!!مرسی که حرفا رو میشنوی ...:icon_gol:

من میخوام بگم که حل مشکل اسپم و مشکلات دیگه به خاطر نبود قانون نیست یعنی ما به اندازه کافی هم شعور داریم و هم قانون!!!مشکل چیزه دیگه است..مشکل نحوه ی برخورد ها است که یه مشکل کوچیک و بزرگ و لاینحل میکنه!

رو چشمم حتما جواب میدم ............

حرفات منطقیه ندا ................

یه چند دقیقه ای ...........کاری پیش اومده بعد

• Like 1
لینک به دیدگاه
نتیجه این دادگاه کی اعلام میشود؟:8713:

نتیجه این دادگاه اگه صلح و دوستی و صفا و رفع سوءتفاهمات بود بدرد میخوره

و گرنه که اعلام نشه بهتره:icon_gol:

لینک به دیدگاه

اما تالار گفتگوی آزاد:

خوب تو این تالار که از اسمش مشخصه یعنی اینکه استاتر تاپیک یک موضوعی رو انتخاب میکنه در موردش مختصر توضیحی میده تا بحث در این مورد ادامه داشته باشه و نظرات و عقاید دیگران رو بشنوه و در کل یه مطالبی به دیگران منتقل کنه و یه مطالبی یاد بگیره

گفتگوی آزاد از هر لحاظ آزاد نیست یعنی اینکه فقط موضوع آزاده که چی انتخاب کنیم وگرنه به نظر من اسپم و شوخیه زیاد تو این بحثها اصلا درست نیست چون اصلا کل موضوع میره سوال

نمیگم اسپم اصلا نباید باشه ولی وقتی بحث جدیه اصلا نباید اسپم باشه

هر کسی نظر یا مطلبی راجع به موضوع داشت یا حتی سوال ، بیان کنه ولی دیگه جایز نیست اسپم بی مورد بکنه

اینطوری ارزش این تالار خیلی میاد پایین

حالا اینا نظر من بود باز بستگی به بقیه دوستان و مدیرهامون داره

به نظر من به اسپمهای بیمورد تو بحثهای جدی باید اخطار داد

• Like 5
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
اما تالار گفتگوی آزاد:

خوب تو این تالار که از اسمش مشخصه یعنی اینکه استاتر تاپیک یک موضوعی رو انتخاب میکنه در موردش مختصر توضیحی میده تا بحث در این مورد ادامه داشته باشه و نظرات و عقاید دیگران رو بشنوه و در کل یه مطالبی به دیگران منتقل کنه و یه مطالبی یاد بگیره

گفتگوی آزاد از هر لحاظ آزاد نیست یعنی اینکه فقط موضوع آزاده که چی انتخاب کنیم وگرنه به نظر من اسپم و شوخیه زیاد تو این بحثها اصلا درست نیست چون اصلا کل موضوع میره سوال

نمیگم اسپم اصلا نباید باشه ولی وقتی بحث جدیه اصلا نباید اسپم باشه

هر کسی نظر یا مطلبی راجع به موضوع داشت یا حتی سوال ، بیان کنه ولی دیگه جایز نیست اسپم بی مورد بکنه

اینطوری ارزش این تالار خیلی میاد پایین

حالا اینا نظر من بود باز بستگی به بقیه دوستان و مدیرهامون داره

به نظر من به اسپمهای بیمورد تو بحثهای جدی باید اخطار داد

دقیقا

و نیز به نظر من شرکت در بحث های جدی که پر از اسپم میشه بخصوص وقتی استارتر خود این رو میخواد وقت تلف کردنه , با دیدن اسپم های اولیه دیگه دلیلی برای ارسال پستی که ارزشی با ارسال اسپم براش قائل نمیشن وجود نداره

لینک به دیدگاه
دقیقا

و نیز به نظر من شرکت در بحث های جدی که پر از اسپم میشه بخصوص وقتی استارتر خود این رو میخواد وقت تلف کردنه , با دیدن اسپم های اولیه دیگه دلیلی برای ارسال پستی که ارزشی با ارسال اسپم براش قائل نمیشن وجود نداره

:w16::w16::w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
نه دیگه من حرف شما رو تایید کردم این که اسپم نیست هست؟:ws44:

توی اون یکی یه پست زدم برو بخون .. :ws3:

اماالان این 2شکلک نقل قول تو وپست من دیگه اسپم نیست چون اصل حرفمون رو زدیم وشکلک خالی نفرستادیم

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...