رفتن به مطلب

تالار گفتگوی آزاد

غایب

ارسال های توصیه شده

تالار گفتگوی آزاد شبیه چیست؟

این بحث من هر چند شبیه اون یکی دو تا موضوع مشابه دوستان در همین رابطه است . اما یک فرق کوچک دارد. آنهم تشبیه من هست که اگر بدقت نقد شود تشبیه بسیار دقیقی است.

به نظر من تالار گفتگوی آزاد شبیه یک ارکستر سمفونی بزرگ است که همه اعضای ارکستر دارای ساز های مختلف و نت ها و دستورات مختلف هستند. اما وقتی که میخواهند قطعه ای را اجرا کنند باید قواعدی را رعایت کنند تا نوای موسیقی را که مینوازند گوشنواز و لذت بخش باشه. هر کسی میتونه ساز خودش را بزنه اما باید دقت بکنه که هماهنگ باشه و سازش را در زمان خودش بزنه و به اندازه هم بزنه. همچنانکه اعضای ارکستر باهم کار میکنند ولی کاری به کار هم ندارند اعضای تالار هم باید حرفشان را بزنند و سعی کنند تا این حرف با موضوع هماهنگ باشه و نباید در اراده و ایده و عقیده دیگر اعضاء دخالت کنند. مگر اینکه آن عقیده را نقد کنند تا خود صاحب ان عقیده متوجه بشه و راجع به ان فکر بکنه.

تالار گفتگوی آزاد = یک ارکستر سمفونی بزرگ

حالا منتظر نظرات شما هستم. البته توضیحات من ناقص بود که امیدوارم شما انرا تکمیل کنید تا اون قطعه موسیقی مورد نظر کامل اجرا بشود و روح نواز و دلنشین هم از کار در بیاید.

در مورد اسپم هم باید عرض کنم که اسپم مثل در اوردن یک صدای ناجور و تعریف نشده از ساز در زمان اجرای سمفونی هست که به کل اجرا صدمه میزند و ممکن است باعث قطع اجرا شود و یا اینکه اعصاب تماشاگران و اعضای ارکستر را بهم بریزد.

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 115
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چیزی که شما بهش اشاره نکردی دوست من اینه که اسپم ممکنه سازی باشه صدای آهنگ رو بهم بریزه

اما اینجا اسپم پایه است

یعنی چی؟ یعنی لذت بخش است

یعنی دوستان نظرشون اینه که بقیه تالار ها به اندازه کافی تخصصی است این یه تالار رو باید بیخیال شد تا اوقات فراغت بگذره و ......

و اسپم برای بعضی دوستان صدای بسیار دلنوازی است چون با شوخی و خنده همراه مشه و سرگرمی

چه برسه به دلخراش

:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
چیزی که شما بهش اشاره نکردی دوست من اینه که اسپم ممکنه سازی باشه صدای آهنگ رو بهم بریزه

اما اینجا اسپم پایه است

یعنی چی؟ یعنی لذت بخش است

یعنی دوستان نظرشون اینه که بقیه تالار ها به اندازه کافی تخصصی است این یه تالار رو باید بیخیال شد تا اوقات فراغت بگذره و ......

و اسپم برای بعضی دوستان صدای بسیار دلنوازی است چون با شوخی و خنده همراه مشه و سرگرمی

چه برسه به دلخراش

من با شما موافق نیستم. شما بخش اول صحبت مرا توجه نکردید. یعنی به نظر شما تالار گفتگوی ازاد تالار بیخیالی است. تعجب نمیکنم. این اسپم و رفتار های اسپم گونه از ان مدل رفتار هایی است که متاسفانه همه ایرانی ها کم و بیش دارند و حتی تو رفتار هایشان در مجامع سطح بالا هم دیده میشه. حرف ها و مثالی که زده بودم خیلی بجا و زیبا و قابل تامل بود. حیف که دقت نکرده اید.

این مطلب را جای دیگری گفته بودم . احساس کردم که اینجا هم بذارم به بحث کمک کنه.

من در این مورد حرف میزنم. موج سوم مثل داشتن یک ماشین مدل بالا هست. اگر این ماشین را از همان جایی بخری که سازنده اش هم اهل اونجاست و همانجا سوارش بشی , اینو بهش میگن کار درست و انتخاب صحیح. ولی اگر شما مثلآ در تهران زندگی بکنی و یک ماشین از سوئد بخری و ببری و تو تهران از ان استفاده بکنی , شما انتخاب درستی نکرده ای. چون تامین قطعات و سرویس دهی و چکاب و تست ادواری ماشین شما ممکن نخواهد شد و با کوچکترین مشکل این ماشین از کار باز خواهد ماند. استفاده از این امکانات در ایران مثل همان نمونه دوم مثال من است. شما در ایران از حداقل امکانات استفاده از اینترنت هم بهره مند نیستید. شما با محدودیت های بسیار زیادی روبرو هستید. شما دوست ندارید از سایت های ایران استفاده کنید. همه اینها یعنی اینکه شما قادر نیستید تا از حق قانونی خود استفاده کنید. در این شرایط تمایل شما برای به روز بودن برایتان بسیار گران تمام میشود. هم ار نظر هزینه و هم از نظر وقت. پس شما در اتاقی قرار دارید که نور بسیار کمی اندازه سر سوزن از سقف به شما می تابد. در این شرایط اگر من جای شما باشم سعی میکنم که از این هزینه گزافی که میگذارم حداکثر استفاده را بکنم. اما من متوجه شده ام که شما این هزینه را پرداخت میکنید ولی در ازای آن مدام با هم بحث میکنید و همدیگر را میکوبید و یا سرزنش میکنید و این باعث ناراحتی روحی شما میشه. حالا باید فکر کنیم که از این امکان بسیار ناچیز چه جوری استفاده کنیم. پیشنهاد من اینست که مطالب خوب بیاورید و در سایت بگذارید و همیشه نسبت به هم مهربان باشید و اینهمه با هم جر و بحث نکنید. آخه اینجا هم مثل یک خانه است و شما هم اهل ان خانه هستید. کس دیگری جز شما اهل دائمی اینجا نیست. پس چرا باید باعث کدورت و ناراحتی خاطر هم بشوید؟ باید در اینجا مثل شرکت کردن در یک بزم شادی و علمی عمل کنید تا لذت ببرید. من متوجه شدم که بعضی از شما ها مثل بشکه باروت منتظر میمانید تا با کوچکترین بهانه منفجر بشوید و همه چیز را به باد فنا بدهید. اگر نتوانستم بطور صحیح نظر بدهم معذرت میخوام. اما این حرف های من احساس واقعی من بودند

• Like 7
لینک به دیدگاه

البته اسپم هم مثل بقیه کارها جای خودشو داره ...........

ما تو این تالار یه تاپیک داریم که مخصوص اسپمه و هرکس حق داره تا هرچقدر که لازمه تو این تاپیک اسپم کنه

تالار گفتگوی ازاد جای اسپم نیست.....

تو این تالار بحثای خیلی خوبی مطرح میشه مثل اون تاپیک خودت پری جون........این بحثها سازنده هست ما اجازه نداریم تو این تاپیکها اسپم کنیم

در ضمن تنها تالاری که میشه توش اسپم کرد تالار تفریح..............البته در تالار گفتگوی ازاد بعضی از تاپیکهایی که مطرح میشه از همون ابتدا با اسپم شروع میشه .............ولی بعضی از تاپیکها واقعا محل گفتگو و ابراز عقاید ماست......

میدونید یه نظر من تو تالارهای تخصصی شخصیت افراد مشخص نمیشه...............مثلا فلان بحث صرف تخصصی راجع به فلان نرم افزار..........جایی برای ابراز شخصیت افراد نیست

اما اینجا بحث خیلی فرق میکنه................اینجا صحبت ما راجع به مسائلیه که شخصیت و فرهنگ ما کاملا تو پستی که میزنیم مشخصه..............

اینجا جایی که میتونه فرهنگ و اخلاق ما رو بهبود بده..............پس اگه به این دید بهش نگاه کنیم....مسلما تالار بهتری میشه....

• Like 9
لینک به دیدگاه
من با شما موافق نیستم. شما بخش اول صحبت مرا توجه نکردید. یعنی به نظر شما تالار گفتگوی ازاد تالار بیخیالی است. تعجب نمیکنم. این اسپم و رفتار های اسپم گونه از ان مدل رفتار هایی است که متاسفانه همپه ایرانی ها کم و بیش دارند و حتی تو رفتار هایشان در مجامع سطح بالا هم دیده میشه. حرف ها و مثالی که زده بودم خیلی بجا و زیبا و قابل تامل بود. حیف که دقت نکرده اید.

دوست عزیز منکه نظر خودم رو نگفتم نظر من همون بود که تو تاپیک خودم گفتم همینه که هوتن می گه من از طرف دوستان مخالف گفتم پیشنهاد خودم رو هم در پاسخ به راه کار این موضوع تو تاپیک خودم مطرح کردم!http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=250031&postcount=27

البته اسپم هم مثل بقیه کارها جای خودشو داره ...........

ما تو این تالار یه تاپیک داریم که مخصوص اسپمه و هرکس حق داره تا هرچقدر که لازمه تو این تاپیک اسپم کنه

تالار گفتگوی ازاد جای اسپم نیست.....

تو این تالار بحثای خیلی خوبی مطرح میشه مثل اون تاپیک خودت پری جون........این بحثها سازنده هست ما اجازه نداریم تو این تاپیکها اسپم کنیم

در ضمن تنها تالاری که میشه توش اسپم کرد تالار تفریح..............البته در تالار گفتگوی ازاد بعضی از تاپیکهایی که مطرح میشه از همون ابتدا با اسپم شروع میشه .............ولی بعضی از تاپیکها واقعا محل گفتگو و ابراز عقاید ماست......

میدونید یه نظر من تو تالارهای تخصصی شخصیت افراد مشخص نمیشه...............مثلا فلان بحث صرف تخصصی راجع به فلان نرم افزار..........جایی برای ابراز شخصیت افراد نیست

اما اینجا بحث خیلی فرق میکنه................اینجا صحبت ما راجع به مسائلیه که شخصیت و فرهنگ ما کاملا تو پستی که میزنیم مشخصه..............

اینجا جایی که میتونه فرهنگ و اخلاق ما رو بهبود بده..............پس اگه به این دید بهش نگاه کنیم....مسلما تالار بهتری میشه....

آره هوتن جان این نظر منو تو ست ولی باید ببینی بقیه چی می گن وگرنه دلخوری پیش می آد

وگرنه نظر منم همین بود که به قول سجاد لااقل ما اینجا جهان سومی نباشیم:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نظر دوستانی که غیر از این فکر میکنند درست نیست. رای کسانی قابل اجراست که دارای اندیشه برتر باشند و نظراتشون به پیشرفت و تکامل انسان کمک بکنه. اگر عده ای پیدا شدند و با اسپم موافق بودند خوب بروند و در تالار زنگ تفریح اسپم کنند. من فکر میکنم تالار گفتگوی ازاد محل اسپم نیست. خوب هر کس مخالف باشد باید خودش را مقصر بداند. اگر نظر شما همان باشد که در موضوع جهان سومی گفتید پس نباید از نظرات مخالفانتان دفاع کنید.

70 میلیون نفر ایرانی داریم که هر کس سعی دارد حرف خودش را به کرسی بنشاند. به همین دلیل ما همواره پسروی میکنیم. من و ما هم جزو این انسانها هستیم . اما این بار میخواهیم فکر کنیم که درست ترین کار ممکن را انجام دهیم . این فکر چه اشکالی دارد؟

خوب بحث سر اینه که توی اون تاپیک نظر سنجی گذاشته شده بود که میتونید در بالای اون تاپیک نتیجه نظر سنجی رو ببینید

به نظر من اینکه بگیم افراد که دارای اندیشه برتر هستن نظر بدن ........یه ایرادی داره و انئم اینه که همه خودشونو دارای اندیشه برتر میدونن..................برای رفع این نقیصه باید معیار تعریف کرد...............و بر طبق اون معایرها عمل کنیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من اسپم کردن یه کار از پیش تعیین شده نیست یعنی کسی با قصد و نیت اسپم نمیره توی تاپیک و بگه قربه الی الله شروع میکنیم...اسپم اتفاقیه که میافته خیلی وقتا توسط همون کسایی که قبلش تو همون تاپیک نظر دادن ...پس کسی قصد و نیت اسپم نداره که حالا بخوایم باهاش مبارزه کنیم..

بعضی از تاپیک ها بالقوه قابل اسپم شدن هستن و اصولا موضوع تاپیک اینگونه است و حتی کسایی که مخالف اسپم هستند هم اونجا اسپم کردن.

من با اعمال زور و به کرسی نشوندن نظر یه عده خاص در مورد اسپم کردن یا نکردن مخالفم و معتقدم باید با اکثریت آرا در مورد یه مسئله تصمیم گیری بشه..هیچکس حق نداره خودش و از دیگری توی رأی و نظر برتر بدونه که بخواد برای دیگران تصمیم بگیره..

از نظر من تالار آزاد مثه لیست درس های اختیاری میمونه چند تا درس ( تاپیک ) داره بعضیاش جالبن و بعضی هم نه..سر بعضی کلاسا میشه نرفت و غایب شد بعضی ها هم نه...

استاد بعضیاش باهات آشنا میری هم بحث میکنی هم گفت و گو میکنی و میخندی...بعضی هم نه استاد غریبه است و فک میکنه سر کلاس یکی از مدارس انگیلیسی داره تدریس میکنه انقدر با دسیپلین برخورد میکنه!!!!

و بعد از یه مدت اگه درسی خواهان نداشته باشه کلا برش میدارن یا وقتی ببینن میشه جای درس اختیاری درس بهتری ارائه داد کلا لیست و پاره میکنن و یه درس اجباری میزارن به جاش !!!!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
به نظر من اسپم کردن یه کار از پیش تعیین شده نیست یعنی کسی با قصد و نیت اسپم نمیره توی تاپیک و بگه فربه الی الله شروع میکنیم...اسپم اتفاقیه که میافته خیلی وقتا توسط همون کسایی که قبلش تو همون تاپیک نظر دادن ...پس کسی قصد و نیت اسپم نداره که حالا بخوایم باهاش مبارزه کنیم..

بعضی از تاپیک ها بالقوه قابل اسپم شدن هستن و اصولا موضوع تاپیک اینگونه است و حتی کسایی که مخالف اسپم هستند هم اونجا اسپم کردن.

من با اعمال زور و به کرسی نشوندن نظر یه عده خاص در مورد اسپم کردن یا نکردن مخالفم و معتقدم باید با اکثریت آرا در مورد یه مسئله تصمیم گیری بشه..هیچکس حق نداره خودش و از دیگری توی رأی و نظر برتر بدونه که بخواد برای دیگران تصمیم بگیره..

از نظر من تالار آزاد مثه لیست درس های اختیاری میمونه چند تا درس ( تاپیک ) داره بعضیاش جالبن و بعضی هم نه..سر بعضی کلاسا میشه نرفت و غایب شد بعضی ها هم نه...

استاد بعضیاش باهات آشنا میری هم بحث میکنی هم گفت و گو میکنی و میخندی...بعضی هم نه استاد غریبه است و فک میکنه سر کلاس یکی از مدارس انگیلیسی داره تدریس میکنه انقدر با دسیپلین برخورد میکنه!!!!

و بعد از یه مدت اگه درسی خواهان نداشته باشه کلا برش میدارن یا وقتی ببینن میشه جای درس اختیاری درس بهتری ارائه داد کلا لیست و پاره میکنن و یه درس اجباری میزارن به جاش !!!!!!!!

شما در بخشی از جواب یکی از دوستان اشاره داشتید که تالار گفتگوی ازاد محل بسط اندیشه است. پس این میشه اندیشه برتر . کسانی که میگویند تالار محل اسپم و شوخی است , میشه اندیشه غیر برتر. الان همه دانشگاههای ایران توسط اساتید بیسواد و بی انگیزه اداره میشه. اگر کسی موافق بود پس دارای اندیشه غیر برتر هست . اما اکر کسی آمد و گفت که اداره دانشگاه باید توسط اساتید فرزانه صورت بگیرد این میشه اندیشه برتر. معیار هر اندیشه ای در سنجش نظرات موافق و مخالف ان و توجه به متن موضوع هست. در رشته من اگر قرار باشد همه مردم کشور راضی و خوشنود باشند که من حقوق را نادیده بگیریم آیا من باید قبول بکنم؟. اگر قرار باشد که یک کشور قانون داشته باشد باید از نظرات مخالفین قانون چشم پوشی کرد. و در اسرع وقت نسبت به برگزاری رفراندوم اقدام نمود. نمیتوان همه را راضی کرد. باید استاندارد های توافق شده را مد نظر داشت و مطابق آن عمل کرد. یک مثال دیگر میزنم. در قانون شرع اسلام مالیکت محترم است. ولی کسی حق ندارد یک کالای 5 دلاری را 10 دلار بفروشد به این دلیل که ادعای مالکیت آنرا دارد. حق محترم است اما در چارچوب قوانین.

اگر مدیر تالار مصلحت بداند که در متن موضوعات تالار نباید اسپم باشد, این یعنی اندیشه برتر از فرد بالا تر و از مدیر. همه باید قبول کنند. در غیر اینصورت تالار پیشرفت نمیکند و انسان هم همینطور.

مثال دیگر: کسی حق ندارد به من بگوید که نباید سیگار بکشم. اما من هم حق ندارم هر جا که دلم خواست سیگار بکشم. برای همین است که حتی در داخل هواپیما هم محل ویژه کشیدن سیگار تعبیه شده که هم من از حق خودم استفاده کنم و هم دیگران را ناراحت نکنم. انجمن هم همان هواپیماست که برای انجام هر کاری جایی تعریف شده. ببخشید که زیادی حرف زدم. سعی میکنم از این به بعد کمتر وارد بحث ها بشوم.

به نظر من اشکال هر دو نقل قول بالا اینه که میخواید دقیقا بقیه جوری رفتار کنند که شما میخواید

در جواب ندا باید بگم درسته کسی برای اسپم کردن وارد یه تاپیک نمیشه..............ولی یه نگاه بنداز ببین چقدر موضوعات خوبی که مطرح شدن و بعد از 4یا 5 پست کاملا منحرف شدن و تبدیل شده تاپیک به اسپم خالص ایا نظر شما اینه که این رویه خوبه ؟؟

خودت دیدی من یه عنوان مدیر خیلی کم حذف میکنم اسپمها رو میذارم بمونه تا بالاخره یه روز خودمون به این نتیجه برسیم که این رویه اشتباهه یه تالار 90 درصد به کاربراش بستگی داره 10 درصد به مدیرش................درسته حرفت شاید شما از یه موضوعی خوشت نیاد چه عیبی داره اصلا پست نزن توش میره پایین خودش...............اما بحث سر اینه که چرا تو موضوعی که علاقه مندی اسپم بکنی................همون دوستی رو که دوستش داری و یه موضوعی رو مطرح کرده ............به نظرت با اسپم در حقش خوبی کردی؟؟................مسئله بعدی اینه که حق دیگران چی میشه؟............دیگرانی که میخوان راجع به اون موضوع صحبت کنن..........حق بده یکمی رعایت کنیم محیط خودمون بهتر میشه:icon_gol:

اما در جواب غایب

ببینید شما خیلی سریع یه حرف شعار گونه میزنید که اندیشه های برتر نظر بدن

من میگم همه فکر میکنن صاحب اندیشه برتر هستن

اون کسی میتونه ادعای داشتن اندیشه برتر بکنه که بقیه هم اونو به این صفت قبول داشته باشن..........

اگر بگید مدیر صاحب اندیشه برتر من خودم اینو قبول ندارم................من فقط یه مجری قانونم صرفا و در بقیه موارد فقط مثل بقیه کاربرا میتونم نظر بدم.................اگه بگیم فرد خاصی این خصوصیت رو داره باز من قبول ندارم این حرف رو

به نظر من فقط خود حرف فارغ از اینکه چه کسی گفته مهمه.......یعنی بجای فرد سالاری باید به فکر سالاری رو بیاریم..........:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما در بخشی از جواب یکی از دوستان اشاره داشتید که تالار گفتگوی ازاد محل بسط اندیشه است. پس این میشه parcham.pngاندیشه برتر . کسانی که میگویند تالار محل اسپم و شوخی است , میشه اندیشه غیر برتر. الان همه دانشگاههای ایران توسط اساتید بیسواد و بی انگیزه اداره میشه. اگر کسی موافق بود پس دارای اندیشه غیر برتر هست . اما اکر کسی آمد و گفت که اداره دانشگاه باید توسط اساتید فرزانه صورت بگیرد این میشه اندیشه برتر. معیار هر اندیشه ای در سنجش نظرات موافق و مخالف ان و توجه به متن موضوع هست. در رشته من اگر قرار باشد همه مردم کشور راضی و خوشنود باشند که من حقوق را نادیده بگیریم آیا من باید قبول بکنم؟. اگر قرار باشد که یک کشور قانون داشته باشد باید از نظرات مخالفین قانون چشم پوشی کرد. و در اسرع وقت نسبت به برگزاری رفراندوم اقدام نمود. نمیتوان همه را راضی کرد. باید استاندارد های توافق شده را مد نظر داشت و مطابق آن عمل کرد. یک مثال دیگر میزنم. در قانون شرع اسلام مالیکت محترم است. ولی کسی حق ندارد یک کالای 5 دلاری را 10 دلار بفروشد به این دلیل که ادعای مالکیت آنرا دارد. حق محترم است اما در چارچوب قوانین.

اگر مدیر تالار مصلحت بداند که در متن موضوعات تالار نباید اسپم باشد, این یعنی اندیشه برتر از فرد بالا تر و از مدیر. همه باید قبول کنند. در غیر اینصورت تالار پیشرفت نمیکند و انسان هم همینطور.

مثال دیگر: کسی حق ندارد به من بگوید که نباید سیگار بکشم. اما من هم حق ندارم هر جا که دلم خواست سیگار بکشم. برای همین است که حتی در داخل هواپیما هم محل ویژه کشیدن سیگار تعبیه شده که هم من از حق خودم استفاده کنم و هم دیگران را ناراحت نکنم. انجمن هم همان هواپیماست که برای انجام هر کاری جایی تعریف شده. ببخشید که زیادی حرف زدم. سعی میکنم از این به بعد کمتر وارد بحث ها بشوم.

مدیر اندیشه برتر نیست...مدیر فردیه که باید بر تالار نظم و حاکم کنه و از تشویش و هرج و مرج جلوگیری کنه...همین...

حالا اگه میخوایم کسی مدیر بشه که دارای اندیشه برتر باشه باید توی انتخابش طریقه دیگری و در پیش گرفت...

نه اینکه دو نفر تصمیم بگیرن کی مدیر بشه کی نشه و بعد بگن اینی که ما انتخاب کردیم دارای اندیشه برتره!!!!

اگر بخوایم مدیر از طریقه درستش انتخاب بشه و بتونیم روی قضاوت ها و نظراتش حساب باز کنیم باید برای انتخابش مراحل مشخصی و طی کنیم!!

اولا اینکه شیوه باید کاملا از اصول دموکراسی پیروی کنه و با رأی گیری باشه..

دوما برای نامزد مدیریت شدن باید آپشن ها ی مشخصی تعریف کرد تا نوعی غربالگری هم اتفاق بیافته..مثلا ؛

1)داشتن پست های بیش از 500 تا.

2)اخطار نداشتن.

3)حضور بیش از 3 ساعت در انجمن.

4)دارای سابقه مدیریتی در فروم دیگر یا مشابه بودن و ... .

بر اساس این آپشن ها نامزد ها انتخاب میشن و حالا کاربرا میتونن انتخاب کنن ....نقش کاربر انقدر اساسی که اصلا قابل چشم پوشی نیست..

و اساس باید بر رأی و نظر اکثریت کاربران باشه وگرنه ما کوچک شده همون جامعه افتضاحی هستیم که ازش مینالیم!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
به نظر من اشکال هر دو نقل قول بالا اینه که میخواید دقیقا بقیه جوری رفتار کنند که شما میخواید

در جواب ندا باید بگم درسته کسی برای اسپم کردن وارد یه تاپیک نمیشه..............ولی یه نگاه بنداز ببین چقدر موضوعات خوبی که مطرح شدن و بعد از 4یا 5 پست کاملا منحرف شدن و تبدیل شده تاپیک به اسپم خالص ایا نظر شما اینه که این رویه خوبه ؟؟

خودت دیدی من یه عنوان مدیر خیلی کم حذف میکنم اسپمها رو میذارم بمونه تا بالاخره یه روز خودمون به این نتیجه برسیم که این رویه اشتباهه یه تالار 90 درصد به کاربراش بستگی داره 10 درصد به مدیرش................درسته حرفت شاید شما از یه موضوعی خوشت نیاد چه عیبی داره اصلا پست نزن توش میره پایین خودش...............اما بحث سر اینه که چرا تو موضوعی که علاقه مندی اسپم بکنی................همون دوستی رو که دوستش داری و یه موضوعی رو مطرح کرده ............به نظرت با اسپم در حقش خوبی کردی؟؟................مسئله بعدی اینه که حق دیگران چی میشه؟............دیگرانی که میخوان راجع به اون موضوع صحبت کنن..........حق بده یکمی رعایت کنیم محیط خودمون بهتر میشه:icon_gol:

اما در جواب غایب

ببینید شما خیلی سریع یه حرف شعار کونه میزنید که اندیشه های برتر نظر بدن

من میگم همه فکر میکنن صاحب اندیشه برتر هستن

اون کسی میتونه ادعای داشتن اندیشه برتر بکنه مه بقیه هم اونو به این صفت قبول داشته باشن..........

اگر بگید مدیر صاحب اندیشه برتر من خودم اینو قبول ندارم................من فقط یه مجری قانونم صرفا و در بقیه موارد فقط مثل بقیه کاربرا میتونم نظر بدم.................اگه بگیم فرد خاصی این خصوصیت رو داره باز من قبول ندارم این حرف رو

به نظر من فقط خود حرف فارغ از اینکه چه کسی گفته مهمه.......یعنی بجای فرد سالاری باید به فکر سالاری رو بیاریم..........:icon_gol:

با شما موافقم و حرفم را پس میگیرم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
مدیر اندیشه برتر نیست...مدیر فردیه که باید بر تالار نظم و حاکم کنه و از تشویش و هرج و مرج جلوگیری کنه...همین...

حالا اگه میخوایم کسی مدیر بشه که دارای اندیشه برتر باشه باید توی انتخابش طریقه دیگری و در پیش گرفت...

نه اینکه دو نفر تصمیم بگیرن کی مدیر بشه کی نشه و بعد بگن اینی که ما انتخاب کردیم دارای اندیشه برتره!!!!

اگر بخوایم مدیر از طریقه درستش انتخاب بشه و بتونیم روی قضاوت ها و نظراتش حساب باز کنیم باید برای انتخابش مراحل مشخصی و طی کنیم!!

اولا اینکه شیوه باید کاملا از اصول دموکراسی پیروی کنه و با رأی گیری باشه..

دوما برای نامزد مدیریت شدن باید آپشن ها ی مشخصی تعریف کرد تا نوعی غربالگری هم اتفاق بیافته..مثلا ؛

1)داشتن پست های بیش از 500 تا.

2)اخطار نداشتن.

3)حضور بیش از 3 ساعت در انجمن.

4)دارای سابقه مدیریتی در فروم دیگر یا مشابه بودن و ... .

بر اساس این آپشن ها نامزد ها انتخاب میشن و حالا کاربرا میتونن انتخاب کنن ....نقش کاربر انقدر اساسی که اصلا قابل چشم پوشی نیست..

و اساس باید بر رأی و نظر اکثریت کاربران باشه وگرنه ما کوچک شده همون جامعه افتضاحی هستیم که ازش مینالیم!!!!

من بلد نشدم اون حرفم را درست بنویسم. ایکاش بجای اندیشه کلمه تصمیم را مینوشتم.

تصمیم برتر نه اندیشه برتر . فکر میکنم این سوء تفاهم ار غلط بودن نوشته من پیش آمد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
با شما موافقم و حرفم را پس میگیرم.

البته در این هم هچ شکی نیست که بعضی از دوستان اینجا پخته تر از بقیه هستن.............و بعضی جوانتر و عجول تر ....................سن افراد رو هم باید در نظر گرفت اینجا متوسط سنی بین 18 تا 24 ساله...............اکثرا مجردن............. از نظر اجتماعی و اقتصادی در شرایط گوناگون و از شهرهای مختلف با اداب و رسوم مختلف میان

ولی جو خیلی خوبی داره

به نظرم ما باید یه سیستمی داشته باشیم باید یه میثاقی داشته باشیم و بهش پای بند باشیم........با تفرقه و دشمنی نتیجه ای حاصل نمیشه.............باید سیستمی تعریف بشه که حداکثر انعطافو داشته باشه تا هرکس بتونه جایی در اون داشته باشه.........

...................:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر من اسپم کردن یه کار از پیش تعیین شده نیست یعنی کسی با قصد و نیت اسپم نمیره توی تاپیک و بگه فربه الی الله شروع میکنیم...اسپم اتفاقیه که میافته خیلی وقتا توسط همون کسایی که قبلش تو همون تاپیک نظر دادن ...پس کسی قصد و نیت اسپم نداره که حالا بخوایم باهاش مبارزه کنیم..

من با این نظر کاملا موافقم ضمن اینکه بگم کسی که دوست نداره تو تاپیکش اسپم بشه همون اول میگه و اکثریت هم رعایت میکنن .

من کمتر دیدم تاپیکی که استارتر گفته اسپم نکنید بعد توش اسپم زیادی شده باشه.نمونش تاپیک ازدواج spow.یا تاپیکی که در مورد بکارت بود.

• Like 6
لینک به دیدگاه
من با این نظر کاملا موافقم ضمن اینکه بگم کسی که دوست نداره تو تاپیکش اسپم بشه همون اول میگه و اکثریت هم رعایت میکنن .

من کمتر دیدم تاپیکی که استارتر گفته اسپم نکنید بعد توش اسپم زیادی شده باشه.نمونش تاپیک ازدواج spow.یا تاپیکی که در مورد بکارت بود.

یعنی به عبارت دیگه نطرت اینه که اگه استارتر نگفته بود که اسپم نشه باید بریم و اسپم کنیم ایا این نگفتن این حق رو ایجاد میکنه که اسپم شروع بشه؟

من یه سوال دارم تعریفت از اسپم چیه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

من اصلا نمیخوام و نخواستم بقیه طوری که من میخوام رفتار کنند من میگم همه چیز توی تالار آزاد باید با نظر اکثریت افراد باشه..نه نظر دو سه نفر و به بقیه تحمیل کردن!کجای این حرف من خواستم بقیه جوری که من میخوام رفتار کنن؟!؟!؟

اینکه بعضی از تاپیک ها بعد از 4 -5 پست شدن اسپم به نظرم مقصر اصلی در 90% مواقع استارتر بوده که پیگیر تاپیک نشده...یا تاپیک موضوع و عنوانی با ارزشی نداشته و صرفا نوعی فعالیت در جهت کسب امتیازز بیشتر بوده .

خیلی وقتا هم خود استارتر پیشگام اسپم بوده و دیگه نمیشه به دیگران خورده گرفت!!

من تا اوونجایی که یادمه توی هر تاپیکی به شخصه اسپم نکردم و هرجا حس کردم باید نظر بدم و پیگیر تاپیک باشم این کار و انجام دادم! و به نظرم هیچکس توی تاپیکی که به موضوعش علاقه مند بوده اسپم نمیکنه..

اما میمونه حق دیگرران!!!!!ببین هوتن همیشه یه مسئله ای وجود داره چیزی که عوض داره گله نداره...

همه کسایی ( به جز تعداد کاملا محدود ) که از اسپم توی تاپیکشون ناراحتن خودشون توی تاپیک دیگران اسپم کردن ..خوب پس این نوعی از رفتاره که بهش میگن " مرگ خوبه ولی برای همسایه!"

تازه گونه ای دیگری از اسپم هم وجود داره فرد با یوهو غیرتی شدن نسبت به بحث و موضوع تاپیک کلا جنجالی به پا میکنه که تاپیک بعد از 3 پست قفل میشه اما هیچکس به این نمیگه اسپم!!!!

واقعا یه نگاه بندازید خیلی از کسایی که الان مثلا مخالف سفت و سخت اسپم هستن در گذشته تا همین دیروز چطوری داشتن رفتار میکردن!!!

• Like 9
لینک به دیدگاه
یعنی به عبارت دیگه نطرت اینه که اگه استارتر نگفته بود که اسپم نشه باید بریم و اسپم کنیم ایا این نگفتن این حق رو ایجاد میکنه که اسپم شروع بشه؟

من یه سوال دارم تعریفت از اسپم چیه؟

نه نظر من این نیست .ولی استارتری که میگه این موضوع رو یعنی براش مهمه و از زدن تاپیکش هدف داره .البته این کلی نیست هاا خیلی ها هم نمیگن ولی تاپیکاشون عالیه و هدفمند .

ولی من اینو میگم اسپم معمولا تو تاپیک هایی دیده میشه که موضوع جالبی نداره یا هدف خاصی رو ددنبال نمیکنه.

موضوع اگه خوب و جالب باشه اسپم هم نمیشه یعنی دوست دارم که در راستای موضوع پست بدن به نظرم کاملا طبیعی هم هست . این کاربرا هستن که اینو تشخیص میدن.

موضوع خوب کم هست تاپیکی هم که توش اسپم نشده باشه کم هست .

به نظر من به استار هم مربوط میشه که دنبال تاپیکش بشه و بهش جهت بده.

در مورد سوالت:اسپم پست غیر مرتبط با موضوع تاپیک.

• Like 6
لینک به دیدگاه
من اصلا نمیخوام و نخواستم بقیه طوری که من میخوام رفتار کنند من میگم همه چیز توی تالار آزاد باید با نظر اکثریت افراد باشه..نه نظر دو سه نفر و به بقیه تحمیل کردن!کجای این حرف من خواستم بقیه جوری که من میخوام رفتار کنن؟!؟!؟

اینکه بعضی از تاپیک ها بعد از 4 -5 پست شدن اسپم به نظرم مقصر اصلی در 90% مواقع استارتر بوده که پیگیر تاپیک نشده...یا تاپیک موضوع و عنوانی با ارزشی نداشته و صرفا نوعی فعالیت در جهت کسب امتیازز بیشتر بوده .

من تا اوونجایی که یادمه توی هر تاپیکی به شخصه اسپم نکردم و هرجا حس کردم باید نظر بدم و پیگیر تاپیک باشم این کار و انجام دادم! و به نظرم هیچکس توی تاپیکی که به موضوعش علاقه مند بوده اسپم نمیکنه..

اما میمونه حق دیگرران!!!!!ببین هوتن همیشه یه مسئله ای وجود داره چیزی که عوض داره گله نداره...

همه کسایی ( به جز تعداد کاملا محدود ) که از اسپم توی تاپیکشون ناراحتن خودشون توی تاپیک دیگران اسپم کردن ..خوب پس این نوعی از رفتاره که بهش میگن " مرگ خوبه ولی برای همسایه!"

تازه گونه ای دیگری از اسپم هم وجود داره فرد با یوهو غیرتی شدن نسبت به بحث و موضوع تاپیک کلا جنجالی به پا میکنه که تاپیک بعد از 3 پست قفل میشه اما هیچکس به این نمیگه اسپم!!!!

واقعا یه نگاه بندازید خیلی از کسایی که الان مثلا مخالف سفت و سخت اسپم هستن در گذشته تا همین دیروز چطوری داشتن رفتار میکردن!!!

دقت نظر و تشخیص و تحلیل شما شایان تقدیر هست. ایکاش راه حل خودتون را هم بیان میکردید که استفاده و عمل میکردیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

خوب ندا حرفت درسته اما بیا از یه بالا به قضیه نگاه کن

یه نفر اومده اسپم کرده تو تاپیک ما .....................ما هم بریم اسپم کنیم تو تاپیکش.........خوب این درست نیست...............نتیجه ش جالب نیست ..............

به نظر من اون سوءرفتار نشون داده ما که نباید سوء رفتار نشون بدیم ...............اون مسئول رفتار خودشه و همه میبینن............و ما هم مسئول رفتار خودمون............

اما مسئله دیگه..................ماها انسانیم روز بروز بهتر باید بشیم ..............رفتار الان هر شخص ملاکه................شاید تجربیات قبلیش باعث شده تغییر کنه..............اینکه قبلا اسپم کرده و الان نمیکنه این خیلی خوبه................این یعنی تغیر مثبت...........ندا اگه من و شما و بقیه اینجا رو نگه نداریم انتظار نباید داشته باشیم که یه کاربر جدید رعایت کنه...........اگه اینجا رعایت قوانین نهادینه بشه هر کسی هم که بیاد مجبور به رعایت میشه چون جو عمومیش اینو میخواد.....قبول داری؟.......

البته قبول دارم راجع به قوانین باید دموکراسی حاکم باشه .................برا همین تا حالا صبر کردم و هنوز قوانین خاصی رو از طرف خودم تعریف نکردم برای این تالار ..............کاری که همه مدیرای تالار های دیگه میکنن ..............البته این قوانین تعریف میشن بزودی اما بعد از اینکه بحثهایی جدی انجام بشه و نتیجه اش قوانینی بشه که همه مون باهم گذاشتیم:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
نه نظر من این نیست .ولی استارتری که میگه این موضوع رو یعنی براش مهمه و از زدن تاپیکش هدف داره .البته این کلی نیست هاا خیلی ها هم نمیگن ولی تاپیکاشون عالیه و هدفمند .

ولی من اینو میگم اسپم معمولا تو تاپیک هایی دیده میشه که موضوع جالبی نداره یا هدف خاصی رو ددنبال نمیکنه.

موضوع اگه خوب و جالب باشه اسپم هم نمیشه یعنی دوست دارم که در راستای موضوع پست بدن به نظرم کاملا طبیعی هم هست . این کاربرا هستن که اینو تشخیص میدن.

موضوع خوب کم هست تاپیکی هم که توش اسپم نشده باشه کم هست .

به نظر من به استار هم مربوط میشه که دنبال تاپیکش بشه و بهش جهت بده.

در مورد سوالت:اسپم پست غیر مرتبط با موضوع تاپیک.

یعنی اگه الان یه نفر بیاد و تو این تاپیک با خودت شروع به اسپم کنه و یه شوخی کنه جوابشو نمیدی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی اگه الان یه نفر بیاد و تو این تاپیک با خودت شروع به اسپم کنه و یه شوخی کنه جوابشو نمیدی؟

چرا مطمئن باش که جواب میدم ولی این خوش و بش ها بین تاپیک اسپمی نیست که موضوع تاپیک رو عوض بکنه .خیلی طبیعی هست .و اتفاقا باید هم باشه به نظرم.

مثلا تو همون 2 تاپیکی که گفتم اگه ببینی از این دست خوش و بش ها کم نیست ولی نه تنها باعث منحرف شدن تاپیک نشد جالب تر هم کرد. من خودم به شخصه از اون 2 تا تاپیک چیزای زیادی گرفتم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...