سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ وحيد كه نگاه نكرد زل زد خب بعدش 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ مریم حرفات مزه شکلات قلب رو میده نکنه.....:ws2: :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ خب بعدش بعدش مزدوج و بچه و از این حرفا 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ خب بعدش هيچي ديگه آب ريختيم سرش حالش خوب شد بعدم شقي زنش شد:ws2: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آخه خيلي خوشگل گفتي :pichak: :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ تا بحال براتون اتفاق افتاده که یه نفر بهتون نگاه کنه که اون نگاه تا ته دلتون بره و یه جوری بشین.... چرا اینجوری میشه؟ :w16: دلیلشو میشه گفت نیروی واقعی عشق که تو عمرم فقط یک بار برام اتفاق افتاده و واقعا اینو حس کردم 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آره اونقدر که واسش شعرم گفتم.......:girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آره فکر کنم يکي نگام کرد ولي حسي بهم دست نداد... 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آره فکر کنم يکي نگام کرد ولي حسي بهم دست نداد... اییییش صد رحمت به شلغم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آره فکر کنم يکي نگام کرد ولي حسي بهم دست نداد... چقدر تو بي احساسي طفلك گناه داشت:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آره اونقدر که واسش شعرم گفتم.......:girl_blush2: تورو خیلی دوست دارم آره فکر کنم يکي نگام کرد ولي حسي بهم دست نداد... :ws28: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ اییییش صد رحمت به شلغم آره...... :ws47: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ بعدش مزدوج و بچه و از این حرفا حالا از اون نگاه پیشمون نیستی که 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ تورو خیلی دوست دارم :ws28: پيشته عمو... 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آره فکر کنم يکي نگام کرد ولي حسي بهم دست نداد... بستگی به طزفت داره جونم منم اگه .............!!بهم نگاه کنن حسی بهم دست ...............میده!!--------->:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ چقدر تو بي احساسي طفلك گناه داشت:icon_pf (34): جدي؟؟ خوب ديگه گذشته ولش کن shoo:ws3: ..................................... بستگی به طزفت داره جونم منم اگه .............!!بهم نگاه کنن حسی بهم دست ...............میده!!--------->:viannen_38: نه بابا دخمل بيد ولي... 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ shoo:ws3: شیرین عسل منی تو..... تورو داشتن و دوست داشتن شعور می خواد! هر کی نداره------------> shoo:ws3: آره نوشتم: خدایا من دلم گیر است دلی کز زندگی سیر است کزین دردی که درمانش دگر دیر خدایا من دلم گیر است به آنکس که چشمانش کماگیر است.........!! پ.ن:(با نگاهش تیر می زنه شکار می کنه) 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ شیرین اصل منی تو.....تورو داشتن و دوست داشتن شعور می خواد! هر کی نداره------------> shoo:ws3: آره نوشتم: خدایا من دلم گیر است دلی کز زندگی سیر است کزین دردی که درمانش دگر دیر خدایا من دلم گیر است به آنکس که چشمانش کماگیر است.........!! پ.ن:(با نگاهش تیر می زنه شکار می کنه) :w58: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ حالا از اون نگاه پیشمون نیستی که فعلا که نچ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده