spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ نا بحال تعاریف مختلفی از جهان سوم خواندیم وشنیدیم عکس العملهای جالبی هم نشون دادیم ثابت کردیم مغز ما از مغزانیشتین سنگینتراست وزبانمان براتر از زبان چرچیل ثابت کردیم یک ایرانی میتواند درکوتاهترین زمان ممکن متحیرالعقولترین کار دنیارو انجام بده بدون انکه دیوید کاپرفیلد باشه خلاصه ما ثابت کرده این که مرد روزهای سختیم وما میتوانیم! اینم اختتامیه صحبت جهان سوم جایی است که مردمانش هیچ کار خاصی نمیکنند ولی همیشه خستهاند. 25 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جهان سوم جاییه که اگه بخوای کشورتو آباد کنی خونتو ویرون میکنن و اگه بخوای خونتو آباد کنی مجبوری که کشورتو ویران کنی (دکتر حسابی) 10 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جهان سوم جاییه که راننده ها واسه یه چاله 5 سانتی سرعتشون رو کم می کنند اما برای یه آدم یک متر و 50 سانتی نه 13 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جهان سوم یعنی اینکه تفکرات غلطی رو تو ذهنت بکارن و تو مجبور باشی قبول کنی و همرنگ جماعت بشی 11 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جهان سوم همین فروم ماست همین تالار گفتگومونه.............دقت کنیم 8 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جهان سوم همین فروم ماست همین تالار گفتگومونه.............دقت کنیم حرف قشنگیه باورهامون تو ذهنمونه میتونیم لااقل ما همینجا یه جهان سومی نباشیم 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ حرف قشنگیهباورهامون تو ذهنمونه میتونیم لااقل ما همینجا یه جهان سومی نباشیم یادت باشه نمیتونی تو جهان سوم باشی و جهان سومی نباشی شما اگه الان بری یه کشور جهان اول و همه ایستاده باشند توی یه صف و یه قواعدی رو رعایت کنن شما هم رعایت میکنی مثل همونا ولی وقتی یه جهان اولی بیاد کشور ما و ببینه قواعد چیز دیگه هست اگه رعایت نکنه قاعده های ما رو کلاهش پس معرکه است چاره ای از جو عمومی نیست 4 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ یادت باشه نمیتونی تو جهان سوم باشی و جهان سومی نباشی شما اگه الان بری یه کشور جهان اول و همه ایستاده باشند توی یه صف و یه قواعدی رو رعایت کنن شما هم رعایت میکنی مثل همونا ولی وقتی یه جهان اولی بیاد کشور ما و ببینه قواعد چیز دیگه هست اگه رعایت نکنه قاعده های ما رو کلاهش پس معرکه است چاره ای از جو عمومی نیست درسته حرفتون رو قبول دارم تو جامعه اینجوریه من محیط اینجا رو گفتم گفتم سعی کنیم لااقل اینجا محیطش جهان سومی نباشه 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ درسته حرفتون رو قبول دارم تو جامعه اینجوریهمن محیط اینجا رو گفتم گفتم سعی کنیم لااقل اینجا محیطش جهان سومی نباشه سعی که میکنیم.................و تا حدی هم هست ولی در کل خیلی فاصله هست 2 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ سعی که میکنیم.................و تا حدی هم هست ولی در کل خیلی فاصله هست همینکه سعی میکنیم خودش خیلی ارزش داره 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جهان سوم جاییه که دانشجوش یه ماه برا تحویل پروژه ش وقت داره تا کار بهتری ارائه بده ولی از اونجایی که باخودش میگه حالا که جهان سومی ام پس طوری رفتار کنم که لایق یه جهان سومی باشه...... اون یه ماه رو به فروم بازی و تفریح میگزرونه......... و شب قبل از تحویل تاصب بیدار میمونه و باچشمای پف کرده و صورت رنگ پریده صبش میره کار نصفه نیمه شو تحویل میده و کلی برا دوستاش کلاس میزاره که من کل دیشب و برا انجام کارم بیدار بودم!!!:girl_yes2: 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ ما جهان سومی هم نیستیم!!! توی جهان سوم توی جهان سوم مردم به ظاهر هم شده مرام دارن نمک میخورن و نمکدون رو میبوسن ما نمک میخوریم نمکدون رو میزاریم تو جیبمون!!! پسر و پدر پشت همن برادرا سایه همدیگن ما پدرمونو پسرمونو برادرمونو واس خاطر خیلی مفت تر از مفت میفروشیم!!! همسایه فریادرس همسایشه همسایه چش دیدن همسایه رو نداره، فقط تو فکر اینه که امروز نبینمش!!! دوست و آشنا برای هم پل میشن و پله تا پیشرفت کنن دوست زیراب دوست رو میزنه تا پله ای باشه برای پیشرفتش!!! ... ..........!!! 10 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جهان سوم به کشوری گفته میشود که نتواند هر دو سال یکبار در متن قانون اساسی خودش تغییرات متناسب با نیاز های جدید انسان ایجاد کند. 6 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جهان سوم جاییه که دانشجوش یه ماه برا تحویل پروژه ش وقت داره تا کار بهتری ارائه بده ولی از اونجایی که باخودش میگه حالا که جهان سومی ام پس طوری رفتار کنم که لایق یه جهان سومی باشه...... اون یه ماه رو به فروم بازی و تفریح میگزرونه......... و شب قبل از تحویل تاصب بیدار میمونه و باچشمای پف کرده و صورت رنگ پریده صبش میره کار نصفه نیمه شو تحویل میده و کلی برا دوستاش کلاس میزاره که من کل دیشب و برا انجام کارم بیدار بودم!!!:girl_yes2: همه دانشجو ها اینکار را به این شکل که شما میگوئید انجام میدهند؟ حالا چرا در خانه؟ مگر پروژه را میتوان در در خانه هم کار کرد؟ چه رشته ای ؟ 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ همه دانشجو ها اینکار را به این شکل که شما میگوئید انجام میدهند؟ حالا چرا در خانه؟ مگر پروژه را میتوان در در خانه هم کار کرد؟ چه رشته ای ؟ والا ما از 40 تایی که دورو برمون دیدم 39 تاشون اینجوری بودن...:JC_thinking:.بله در خانه... رشته معماری!!! گاهی هم در دانشگاه!!! ولی بیشتر در خانه!!:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ همه دانشجو ها اینکار را به این شکل که شما میگوئید انجام میدهند؟ حالا چرا در خانه؟ مگر پروژه را میتوان در در خانه هم کار کرد؟ چه رشته ای ؟ من با همین روش 20 گرفتم(خدا ببخشه) دوستام که یه ماه کار کردن 15 هم نشدن...... 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جهان سوم جهانیه که در اون , همه منتظر کمک خداوند برای پیشرفت هستن! 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جهان سوم جاییست که مردمانش می روند در یک فروم و حرف های قلمبه سلمبه تحویل یکدیگر می دهند. در صدد چاره بر نمی آیند و در عوض فقط خود را توصیف می کنند که جهان سوم یعنی..... و اگر یک در هزار چاره ای هم ارائه کنند، فقط قشنگیش را برای همین فروم می گذارند. جهان سوم جاییست که کسی در آن مرد عمل نیست. 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جهان سوم جاییست که کسی در آن مرد عمل نیست. جهان سوم جاییست که در آن مرد عمل هست اما . . . . 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ والا ما از 40 تایی که دورو برمون دیدم 39 تاشون اینجوری بودن...:jc_thinking:.بله در خانه... رشته معماری!!! گاهی هم در دانشگاه!!! ولی بیشتر در خانه!!:girl_yes2: عجیبه. من با اینکه حقوق میخونم با این حال هیچ کاری ندارم که تو خونه انجام بدهم. همش بشکل گروهی و تو دانشگاه هست. آخه معماری اونم تو خونه ؟ ممکن نیست. اگه هست پس پروژه نیست انشاء است. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده