maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ آخه حقت بود...:girl_blush2:حالا رو میگم!!!!که به هرکی زورشون نرسه میگن مفسد!!!:w00:چیکار به تختی دارم....:icon_pf (34): :ws54: :ws54: :ws54: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ :ws54: :ws54: :ws54: مریم کرکر خنده ای بخدا!!!!!!!!!!!:ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مریم کرکر خنده ای بخدا!!!!!!!!!!!:ws28::ws28: چوبکاری میکنی!!!!! :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ چوبکاری میکنی!!!!! :girl_blush2: آره دارم زاغ سیاتو چوب میزنم....:167: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ آره دارم زاغ سیاتو چوب میزنم....:167: :ws54: :ws54: :ws54: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ :ws54: :ws54: :ws54: ببخشید ولی به نظرم حرمت این تاپیک بالاتر از این باشه که به اسپم کشیده بشه ... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ ببخشید ولی به نظرم حرمت این تاپیک بالاتر از این باشه که به اسپم کشیده بشه ... ببخشید شما یه نگاه به پستای من تو این تاپیک بندازی متوجه مطلب میشی.. 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مرد بود بزرگ روحش شاد . 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ ببخشید ولی به نظرم حرمت این تاپیک بالاتر از این باشه که به اسپم کشیده بشه ... جز این چندتا پست اخر بچه ها اسپم نمیکردن.. نطراتشونو میگفتن .. جالبم بود 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ منم با نظر مریم موافقم یجورایی رفتارش بت شکنی بوده.. اما ستاره ومیلاد هم یکم حق دارن با شنیدن این مطلب البته.. اما اگه از تختی بیشتر میدونستن اینجوری نمیگفتن.. پدرم تعریف میکرد سرباز بوده تهران که یکی از شهرای ایران زلزله میاد میگفت خوده تختی تو بازار راه گرفت کمک جم کرد .. ادمی که اینقد طرفدار داشته حرفش خریدار داشته میتونسه به جاهای برسه که ارزویه هرکسی باشه یکم سر خم کردن هم میتونس اینور داشته باشه هم اونورو و شاید الانم زنده بود.. در ضمن غرور چیزه بدی نیست همه انسانها باید واسه خودشون احترام قایل باشن اگه همه مثه تختی مغرور بودن نمیرفتن جلوی یه انسان جاه طلب وفریبکار سر خم کنن .. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده