سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ فرانک ابراهیمی زن جوان ایرانی مخترع تکنیک آموزش زبان است که اکنون چندین هزار نفر در صف انتظار آموزش زبان از سوی وی هستند. وی در گفتگو با مهر ابراز داشت که: هنگام ثبت این اختراع یعنی سال ۸۲ امکان ثبت آن در ایران نبود و من با صرف هزینه زیاد به استرالیا رفتم و این اختراع را ثبت کردم که بلافاصله از سوی دانشگاههای آن جا به عنوان شهروند علمی همراه تمام اعضای خانواده ام اقامت گرفتم. ابراهیمی با اشاره به مشکلات خانوادگی که موجب بازگشت وی به کشور از استرالیا شد گفت: مدتی در این کشور تحصیل کردم ولی به دلیل مشکلات خانوادگی که برایم به وجود آمد مجبور به بازگشت شدیم و من این برنامه را در ایران دنبال کردم. وی در مورد تکنیک آموزشی خود اظهار داشت: برگشت به ایران باعث شد موقعیتی برای کار روی این تکنیک پیدا کنم و آن را گسترش دهم. چون هماهنگی بین بخشهای دولتی وجود نداشت و ما هم سرمایه کمی داشتیم این کار را به صورت خصوصی ادامه دادیم و تعاونی آموزشی را با نام بینا متد ثبت کردیم. تا کنون حدود هزار و ۵۰۰ نفر از افراد خانه دار تا افراد سطوح بالای سیاسی کشور با این شیوه زبان انگلیسی یاد گرفته اند. این روش برای آموزش تمام زبانهای زنده دنیا قابل استفاده است. یکی از بزرگترین محاسن این روش این است که مدرس به زبان یادگیرنده صحبت می کند ولی چگونگی صبحت به زبان مقصد را آموزش می دهد. در این تکنیک بعد از چهار جلسه فرد شروع به صحبت به زبان مقصد می کند ولی مدرس همچنان به زبان مبدا حرف می زند. 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ چون طرف زن بوده تاپيکشو زدي؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ چون طرف زن بوده تاپيکشو زدي؟؟ نه خیر چون باحجاب بوده تاپیکشو زدم 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ منم میخوااااااااااااااااااام. :ws54: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خوب حالا روشش چی بوده؟ برو ثبت نام کن تو کلاسش ببین.... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ منم میخوااااااااااااااااااام. :ws54: چی ؟ حجاب 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ چی ؟حجاب اونو که بخوام نخوام دارم.... این متد رو میخوام ..دوست دارم 20 تا زبان یاد بگیرم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اونو که بخوام نخوام دارم....این متد رو میخوام ..دوست دارم 20 تا زبان یاد بگیرم خب اگرم باشه اولین شعبه اش تو تهرون میزاره دیگه ... برو بگرد بیا به منم بگو 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خوب حالا روشش چی بوده؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خب اگرم باشه اولین شعبه اش تو تهرون میزاره دیگه ... برو بگرد بیا به منم بگو باااوووشه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها گتفگوی این خانوم رو بخونید واقعا نمیدونم چی بگم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود و تاسف برانگیز.... پس مکالمه است روشش...خیلی خوبه..من اصلا نمیتونم حرف بزنم.... حیف !!!!! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ سارا جان اطلاعات بیشتری به دست آرودی؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ فامیلتونه داری تبلیغ میکنی مبلغ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده