Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 30 آبان، 2010 این مطلبی که در اینجا ارایه میدهم به عنوان پروژه درس ماشین آلات ساختمانی در دانشگاه تهیه شده در این مقاله که به صورت اسلاید و پاور پینت است ماشین الات حفر تونل از جمله تی بی ام و ماشین های جدید حفاری ПК3Р بررسی شده است که در حدود 70 صفحه اسلاید همراه با عکس و یک فایل Word که حاوی برخی مشخصات این ماشین ها میباشد که در داخل اسلاید قرار نگرفته است. در کل مطلب کامل و مفیدی است. در ادامه سعی میکنم چند نمونه فیلم هم که به صورت پراکنده در اینترنت موجود بوده را در این قسمت قرار دهم تا تاپیک نسبتا کاملی شود. نوع فایل: پاور پینت و وورد تهیه کننده: مهدی حاجی کندی تاریخ گردآوری: بهار 1389 دانلود فایل پاور پینت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود فایل وورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 من عاشق این ماشینم چقد دوس دارم اگه فرصتی بشه یه نمونه کوچیکشو بسازم 4
MeRy91 13 ارسال شده در 20 شهریور، 2012 سلام...فایل ووردخرابه یا مشکل از منه؟اگه میشه یکی جوابمو بده.ممنون! 2
pme 3474 ارسال شده در 20 شهریور، 2012 سلام...فایل ووردخرابه یا مشکل از منه؟اگه میشه یکی جوابمو بده.ممنون! متاسفانه دانلود نمیشه...امیررضا اومدی اگه اینو داری درستش کن...پیوست یادت نره 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 سلام...فایل ووردخرابه یا مشکل از منه؟اگه میشه یکی جوابمو بده.ممنون! متاسفانه دانلود نمیشه...امیررضا اومدی اگه اینو داری درستش کن...پیوست یادت نره کجا بابا درسته من دانلودش کردم!! 1
pme 3474 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 کجا بابا درسته من دانلودش کردم!! خوش قدمی دیگه سیندی...درسته الان
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 نکنه می خوای دودرش کنی تاپیکمونو جاش اونوره ها یکم فک کن
ارسال های توصیه شده