Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ این مطلبی که در اینجا ارایه میدهم به عنوان پروژه درس ماشین آلات ساختمانی در دانشگاه تهیه شده در این مقاله که به صورت اسلاید و پاور پینت است ماشین الات حفر تونل از جمله تی بی ام و ماشین های جدید حفاری ПК3Р بررسی شده است که در حدود 70 صفحه اسلاید همراه با عکس و یک فایل Word که حاوی برخی مشخصات این ماشین ها میباشد که در داخل اسلاید قرار نگرفته است. در کل مطلب کامل و مفیدی است. در ادامه سعی میکنم چند نمونه فیلم هم که به صورت پراکنده در اینترنت موجود بوده را در این قسمت قرار دهم تا تاپیک نسبتا کاملی شود. نوع فایل: پاور پینت و وورد تهیه کننده: مهدی حاجی کندی تاریخ گردآوری: بهار 1389 دانلود فایل پاور پینت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود فایل وورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ من عاشق این ماشینم چقد دوس دارم اگه فرصتی بشه یه نمونه کوچیکشو بسازم 4 لینک به دیدگاه
MeRy91 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ سلام...فایل ووردخرابه یا مشکل از منه؟اگه میشه یکی جوابمو بده.ممنون! 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ سلام...فایل ووردخرابه یا مشکل از منه؟اگه میشه یکی جوابمو بده.ممنون! متاسفانه دانلود نمیشه...امیررضا اومدی اگه اینو داری درستش کن...پیوست یادت نره 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ سلام...فایل ووردخرابه یا مشکل از منه؟اگه میشه یکی جوابمو بده.ممنون! متاسفانه دانلود نمیشه...امیررضا اومدی اگه اینو داری درستش کن...پیوست یادت نره کجا بابا درسته من دانلودش کردم!! 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ کجا بابا درسته من دانلودش کردم!! خوش قدمی دیگه سیندی...درسته الان لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ این تاپیک جایش اینجاست آیا؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ این تاپیک جایش اینجاست آیا؟ نکنه می خوای دودرش کنی تاپیکمونو 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ نکنه می خوای دودرش کنی تاپیکمونو جاش اونوره ها یکم فک کن لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ جاش اونوره ها یکم فک کن نخیر اسپم نکن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده