shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ فكر كن يه دسته گل خوشگل خريدي ميخواي به كسي هديه بدي . اولين نفري كه به نظرت ميرسه كيه؟ 14 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من اون دسته گل ميدم به شقي جونم 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خانمم.............. چه جواب خرد مندانه اي :ws2: 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خانمم.............. :icon_pf (34): به خودم امیدوار شدم هوتن جون.......... 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):به خودم امیدوار شدم هوتن جون.......... 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ هر شاخه رو به یکی از عزیزانم 6 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ سلام من به بابام میدم. چون همیشه با من بوده. هم دوستم بوده، هم مادر، هم خواهر، هم برادر، ... یعنی همه چیزم بابامه دیگه! 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ 1 - مادرم 2 - پدرم 3 - خواهرم 4 - دوستم مجتبی ( توی تاپیک ... ::: حرفهای شخصی با خودم ::: ... عکسش هست ) 5 - دوستم محسن ( عکسش توی البومای پروفایلم هست ) 6 - سجاد ( اسپاو ) 7 - جاوید جمالی مدیر تالار مکانیک 8 - حمید رضا ( عکسش توی البوم پروفایلم هست ) 4 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ هر شاخه رو به یکی از عزیزانم سلام مریم جون این یعنی تو خیلی مهربونی... 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ از قدیم گفتن دست گل رو باید برای خواستگاری خرید !! بعدش اگه قبول کرد هرروز خروار خروار گل می خریم اصل گل چی تو بگو گل فروشی !!! 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ سلاممریم جون این یعنی تو خیلی مهربونی... :pichak: 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اول از همه بابام...... بعد مامانم..... بعد یکی از خواهرام...... بعد بهترین دوستم که عاشقشم و دلم براش یه ذره شده..... اینام برا دوستای نواندیشانم....فک کنم به هر کی یه شاخه برسه!!! 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ نميدونم... ولي احتمال زياد مامانم... :babygirl: 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خونواده ام به همراه یه ماچ آبدار واسه مامان مهربونم 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ دلم گرفته.......................دلم برای همه بچه های ایران گرفته.............دیروز که از خیابون رد میشدم بچه ای رو دیدم که پشت یه مغازه شیرینی فروشی وایساده بود و توی مغازه رو دید میزد.............پول زیادی همراهم نبود.اما همشو بهش دادم................نمیتونم تحمل کنم.............دوستم گفت که مگه اولین بارته که این صحنه ها رو می بینی.............حالم بدتر شد.....یعنی باید برامون عادی بشه...............چرا کاری نمیکنیم...........چرا دولتیا کاری نمی کنن..............میخواستم امروز یه تاپیک بزنم...اما انگار هر لحظه اون بچه و همدرداشو جلوم میبینم...............مثلا" یه تاپیک بزنم و اکثرا" بیان و همدردی کنن..........چی حل میشه.چه اتفاقی می افته؟چی از درد اون بچه کم میشه.کی گفته سهم اون بچه از این دنیا باید حسرت و آه کشیدن باشه؟کی گفته که من باید زمین یا خونه داشته باشم........اصلا" کی سند زمین خدا رو برای من زده اما برای اون نه.چرا اون نباید صاحب یک تیکه زمین ویلایی تو شهر ما باشه.... من شاید گلم رو به اولین بچه ای بدم که تو خیابون داره با حسرت به دنیای اطرافش نگاه میکنه................................... دعا کنیم هیچوقت دیدن چنین صحنه هایی برای ما عادی نشه............ 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده