A&S 1032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ دلم گرفت:shame: :girl_yes2::there: 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ قدیسه آگاتا از سیسیلی: سینههای او را بریدند! قدیس آگیودا، فرشته حامی گوآم دختر یکی از خانوادههای سرشناس و با زیبایی فوقلعاده بود که سناتوری به اسم کوانتیانوس عاشقش شده بود و مدام تعقیبش میکرد. در نهایت دختر جوان پیشنهادهای او را میکرد و وقتی که سناتور دید تمام تلاشهایش در راه اغفال کردن این دختر با اعتقادهای مسیحی آگاتا در تضاد است، او را زن شیطانی خواند. سپس کوانتیانوس او را مورد شکنجه و آزار و اذیت وحشتناک و مختلفی قرار داد. یکی از آنها و البته وحشتناکتینشان این بود که دستور بریدن سینههای او را صادر کرد. او تبدیل به شخصیت ویژه قدیسهای قرون وسطی شد. باوجود این گفته شده که آگاتا با تصویر سنت پیتر که به طرز معجزه آسایی او را بهبود بخشید آرام میگرفت. ولی بالاخره عاشق تحقیر شده او ار محکوم به مرگ به روش سوزاندن در آتش کرد. باوجود این به خاطر یک زمین لرزه اسرارآمیز او از مرگ نجات پیدا کرد و بعدها به دلیل ظلمها و بدرفتاریهایی که در زندان با او میشد جان سپرد. روز عید این قدیسه 5 فوریه برگزار میشود و او را در مقام قدیسه حامی بیماران سرطان سینه گرامی میدارند. من میخام خون گریه کنم ! 2 لینک به دیدگاه
A&S 1032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من میخام خون گریه کنم ! آره واقعا دردآوره من خودم وقتی اینها رو برام بیان میکردن یه حالی میشدم که نمیتونم بگم 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ آره واقعا دردآورهمن خودم وقتی اینها رو برام بیان میکردن یه حالی میشدم که نمیتونم بگم :pichak29::pichak29::pichak29: منم از اونجور حالا شدم !:pichak29: 1 لینک به دیدگاه
A&S 1032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ :pichak29::pichak29::pichak29: منم از اونجور حالا شدم !:pichak29: :there: عالی بود مثل همیشه. :rose: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ عالی بود مثل همیشه. تو که تازه عضو شدیو سر جمع 4تاپست زدی پس چجوری میگی مثه همیشه؟! 1 لینک به دیدگاه
A&S 1032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تو که تازه عضو شدیو سر جمع 4تاپست زدی پس چجوری میگی مثه همیشه؟! این دیگه یه رازه بین منو ایشون:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ این دیگه یه رازه بین منو ایشون:ws2: ووووووووواااو بوی رازه پشت پرده میاد!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
A&S 1032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ ووووووووواااو بوی رازه پشت پرده میاد!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
monrose 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ وای چه دردناک بوده... :icon_pf (34): مخصوصا ماله خانومااااااا :w00: 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ ممنونمثل همیشه عالی... منم از رزشون خبر دارم.... 1 لینک به دیدگاه
A&S 1032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ وای چه دردناک بوده... :icon_pf (34):مخصوصا ماله خانومااااااا :w00: لینک به دیدگاه
gilmard 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ تو که تازه عضو شدیو سر جمع 4تاپست زدی پس چجوری میگی مثه همیشه؟! دلیلی نمیبینم بهت توضیح بدم. 1 لینک به دیدگاه
A&S 1032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ دلیلی نمیبینم بهت توضیح بدم. ........ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده