maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ بازم می تونه بزنه زیرش تازمانی که تو یه دفتر توسط یه وکیلی که حق وکالت و مجوز وکالت داره ثبت نشه و شماره نخوره وجهه قانونی نداره و قابل پیگیری نیس:Ghelyon: :ws54: پس باید حسابی محکم کاری کرد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ حالا کی داده...کی گرفته:4chsmu1: شما راحت باش دوست مون یه موضوعی رو مطرح کردن منم جواب دادم :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ کوفتههههههههههههههههههههه خوبی؟ اولین بار بود به کسی گفتم پیشته..:w74:......همش تقصیر توهه....از بس من خوبم....خدارو شکر......تو خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ :ws54:پس باید حسابی محکم کاری کرد اوهوم البته اگه اونقدر دل وجرات داری تو این اوضاع بیریخت بله بگی 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ :ws54:پس باید حسابی محکم کاری کرد اره..همون موقعی که عاقد میاد ..همه جارو قفل کن..که داماد از دس شما ها فرار نکنه اخه کار ار محکم کاری عیب نمیکنه:4chsmu1: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اولین بار بود به کسی گفتم پیشته..:w74:......همش تقصیر توهه....از بس من خوبم....خدارو شکر......تو خوبی؟ به من چه ......... به این میگن قدرت تاثیر گذاری 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ به من چه ......... به این میگن قدرت تاثیر گذاری میخواستم دلتو شاد کنم..نه چند بار میخواستی خودکشی کنی 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ میخواستم دلتو شاد کنم..نه چند بار میخواستی خودکشی کنی الان شاد مرگ شدم لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اوهومالبته اگه اونقدر دل وجرات داری تو این اوضاع بیریخت بله بگی نه نه.... اره..همون موقعی که عاقد میاد ..همه جارو قفل کن..که داماد از دس شما ها فرار نکنه اخه کار ار محکم کاری عیب نمیکنه:4chsmu1: به قول سمن پیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشته لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ خانوما اين خوبه که بخواين حق و حقوقتون رو بگيريد ولي ديگه سخت گيري نکنيد بذار راحت تر بگم ديگه پر رو نشيد... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ خانوما اين خوبه که بخواين حق و حقوقتون رو بگيريد ولي ديگه سخت گيري نکنيد بذار راحت تر بگم ديگه پر رو نشيد... آخی..چه دخترکوچولوی نازی تو امضاته..:pichak: دختر خودتم بخوای شوهر بدی اینجوری میگی؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ آخی..چه دخترکوچولوی نازی تو امضاته..:pichak:دختر خودتم بخوای شوهر بدی اینجوری میگی؟؟؟؟؟ مرسي اين دخمل کوچولومه آره همينو بهش ميگم ميگم حقت رو بگير ولي پر رو نشو 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ خانوما اين خوبه که بخواين حق و حقوقتون رو بگيريد ولي ديگه سخت گيري نکنيد بذار راحت تر بگم ديگه پر رو نشيد... :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
bahareh69 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اتفاقا من یه چیزی رو بگم که بهشم افتخار میکنم و اینه که من در برخورد با دخترو زن جماعت فوق العاده بد اخلاق هستم . وقتی دوستای خواهرم زنگ میزنن خونه و میبینن من جواب میدم از ترسشون حتی حرف هم نمیزنن ولی شمارشون تابلوئه لطفا به سوره س 33 سوره نسا مراجعه فرمایید : مردان فرمانروایان زنانند در زمین زیاد جوگیر نشو من از تو بدترم ذر مقابل پسرا 1 لینک به دیدگاه
bahareh69 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مهم اینه که گفته بزنید نگفته تا چه حد فقط کتک خدا هم خوب میدونه با قشر زن جماعت باید از در گفتگوی کاملا فیزیکی وارد شد تو هروقت با کتک به جایی رسیدی بعد به بقیه پیشنهاد بده:ws2: 1 لینک به دیدگاه
bahareh69 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ کی میخواد منو بزنه ؟ عمرا ... اهان راستی یادم رفت بگم با دارنده ی دان3 کاراته و 2 دوره مقام کشوری طرف هستین... قانون کجا بود ؟ زن رو تا میخوره باید کتک زد و بعدشم تمام واسیل ارتباطی رو ازش گرفت و توی اتاقش حبسش کرد. 2 روز بی اب و غذا خودش سر عقل میاد کاری نداره ... :ws28::ws28: عتیقه 1 لینک به دیدگاه
bahareh69 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خوب دوستان و نسوان عزیز از اینکه یکم با شما شوخی کردم مشعوف شدم. براستی قصد این حقیر ناراحت نمودن شما نبوده و نیست. هر انسانی به واسطه ی انسانیتش حق زندگی و ازادی دارد . با تشکر از دوستانی که همراهی نمودند . موفق و پیروز باشید . آفرین پسرخوب حالا برو سر درس و مشقت 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مرد باید که در کشاکش دهر سنگ زیرین آسیا باشد......... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مرد باید که در کشاکش دهر سنگ زیرین آسیا باشد......... :ws28::ws28::ws28: مرداي اين دوره:ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده