VINA 31339 ارسال شده در 29 آبان، 2010 مهم اینه که گفته بزنید نگفته تا چه حد فقط کتک خدا هم خوب میدونه با قشر زن جماعت باید از در گفتگوی کاملا فیزیکی وارد شد اخ يكي مثل تو گير من بافته بلايي سرش ميارم كه روزي 10 با ر از خدا مرگ طلب كنه يكي بزنه 10 تا ميخوره فكر كردي مملكت قانون نداره 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 29 آبان، 2010 اخ يكي مثل تو گير من بافته بلايي سرش ميارم كه روزي 10 با ر از خدا مرگ طلب كنه يكي بزنه 10 تا ميخوره فكر كردي مملكت قانون نداره قانون داره ولی کی نوشته؟؟ همین قماش. یه زنی بره دادگاه بگه شوهرم منو میزنه قاضی میپرسه جاش میمونه یا نه. اگر جاش نمونه میگه مرد حق داره زنشو ادب کنه و اشکالی نداره اگر کبود و زخم نشه بزنه... 2
shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 اخ يكي مثل تو گير من بافته بلايي سرش ميارم كه روزي 10 با ر از خدا مرگ طلب كنه يكي بزنه 10 تا ميخوره فكر كردي مملكت قانون نداره مينا جون اين آقا يادش رفته قران زمان وحشي بودن عربها نازل شده نه قرن حاضر . همه ما ميدونيم جواب هاي هويه . 3
just work 12354 ارسال شده در 29 آبان، 2010 اخ يكي مثل تو گير من بافته بلايي سرش ميارم كه روزي 10 با ر از خدا مرگ طلب كنه يكي بزنه 10 تا ميخوره فكر كردي مملكت قانون نداره کی میخواد منو بزنه ؟ عمرا ... اهان راستی یادم رفت بگم با دارنده ی دان3 کاراته و 2 دوره مقام کشوری طرف هستین... قانون کجا بود ؟ زن رو تا میخوره باید کتک زد و بعدشم تمام واسیل ارتباطی رو ازش گرفت و توی اتاقش حبسش کرد. 2 روز بی اب و غذا خودش سر عقل میاد کاری نداره ... 2
سمندون 19437 ارسال شده در 29 آبان، 2010 کی میخواد منو بزنه ؟ عمرا ... اهان راستی یادم رفت بگم با دارنده ی دان3 کاراته و 2 دوره مقام کشوری طرف هستین... قانون کجا بود ؟ زن رو تا میخوره باید کتک زد و بعدشم تمام واسیل ارتباطی رو ازش گرفت و توی اتاقش حبسش کرد. 2 روز بی اب و غذا خودش سر عقل میاد کاری نداره ... پیشته بابا......................... 5
shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 کی میخواد منو بزنه ؟ عمرا ... اهان راستی یادم رفت بگم با دارنده ی دان3 کاراته و 2 دوره مقام کشوری طرف هستین... قانون کجا بود ؟ زن رو تا میخوره باید کتک زد و بعدشم تمام واسیل ارتباطی رو ازش گرفت و توی اتاقش حبسش کرد. 2 روز بی اب و غذا خودش سر عقل میاد کاری نداره ... يه كم دير به دنيا اومدي چون فكرت خيلي فسيله نميدونم ازدواج كردي يا نه اما كري نخون كه بد جوري سرت مياد 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 29 آبان، 2010 بلند بگو پیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشته ..لال از دنیا نری 4
VINA 31339 ارسال شده در 29 آبان، 2010 کی میخواد منو بزنه ؟ عمرا ... اهان راستی یادم رفت بگم با دارنده ی دان3 کاراته و 2 دوره مقام کشوری طرف هستین... قانون کجا بود ؟ زن رو تا میخوره باید کتک زد و بعدشم تمام واسیل ارتباطی رو ازش گرفت و توی اتاقش حبسش کرد. 2 روز بی اب و غذا خودش سر عقل میاد کاری نداره ... :ws28: بسته ديگه اينقدر نخندونمون اتفاقا منم 4 سال تكواندو كار كرردمبزنمت فسيل ميشي 2
just work 12354 ارسال شده در 29 آبان، 2010 خوب دوستان و نسوان عزیز از اینکه یکم با شما شوخی کردم مشعوف شدم. براستی قصد این حقیر ناراحت نمودن شما نبوده و نیست. هر انسانی به واسطه ی انسانیتش حق زندگی و ازادی دارد . با تشکر از دوستانی که همراهی نمودند . موفق و پیروز باشید . 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 29 آبان، 2010 خوب دوستان و نسوان عزیز از اینکه یکم با شما شوخی کردم مشعوف شدم. براستی قصد این حقیر ناراحت نمودن شما نبوده و نیست. هر انسانی به واسطه ی انسانیتش حق زندگی و ازادی دارد . با تشکر از دوستانی که همراهی نمودند . موفق و پیروز باشید . من خیلی ناراحت شدم بسی بهم برخورد یکی طلبت 2
mamadj 1361 ارسال شده در 29 آبان، 2010 کدوم یکی از جمله های این دوستمون غیرواقعی بود؟؟؟؟؟؟؟جمله هایی رو که شما نوشتی من شاید 2-3 مورد بیشتر ندیدم ولی مال دوستمون رو هر روز میتونیم ببینیم.. اگه ندیدی چشمات ضعیفه...برو دکتر:4chsmu1: 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 29 آبان، 2010 اگه ندیدی چشمات ضعیفه...برو دکتر:4chsmu1: به قول سمن پیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشته بابا :dancegirl2: 1
mamadj 1361 ارسال شده در 29 آبان، 2010 يه كم دير به دنيا اومدي چون فكرت خيلي فسيله نميدونم ازدواج كردي يا نه اما كري نخون كه بد جوري سرت مياد دیگه بی جنبه بازی در نیارین...بزار کارشو بکنه 1
shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 دیگه بی جنبه بازی در نیارین...بزار کارشو بکنه[/quoteكسي حريف ما خانما نيست شايد فقط بتونين كري بخونين كه دق دليتون خالي بشه 3
mamadj 1361 ارسال شده در 29 آبان، 2010 دیگه بی جنبه بازی در نیارین...بزار کارشو بکنه[/quoteكسي حريف ما خانما نيست شايد فقط بتونين كري بخونين كه دق دليتون خالي بشه به قول سمن پیشته:4chsmu1: 1
shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 به قول سمن پیشته:4chsmu1: اوهه بيدي نيستيم كه با اين بادا بلرزيم:ws28:
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 29 آبان، 2010 مگه میشه قانون نذاره..اگر توافق کنن هر حقی رو میشه سر عقد گرفت.مامانبزرگ من سال 1325 حق یه سری چیزایی رو از بابابزرگم گرفت. یعنی زنهای این دوره از اون موقع کمترن؟؟ وقتی تو عقدنامه بنویسه نمیتونه بزنه زیرش... بازم می تونه بزنه زیرش تازمانی که تو یه دفتر توسط یه وکیلی که حق وکالت و مجوز وکالت داره ثبت نشه و شماره نخوره وجهه قانونی نداره و قابل پیگیری نیس:Ghelyon: 4
mamadj 1361 ارسال شده در 29 آبان، 2010 بازم می تونه بزنه زیرش تازمانی که تو یه دفتر توسط یه وکیلی که حق وکالت و مجوز وکالت داره ثبت نشه و شماره نخوره وجهه قانونی نداره و قابل پیگیری نیس:Ghelyon: حالا کی داده...کی گرفته:4chsmu1:
ارسال های توصیه شده