VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مهم اینه که گفته بزنید نگفته تا چه حد فقط کتک خدا هم خوب میدونه با قشر زن جماعت باید از در گفتگوی کاملا فیزیکی وارد شد اخ يكي مثل تو گير من بافته بلايي سرش ميارم كه روزي 10 با ر از خدا مرگ طلب كنه يكي بزنه 10 تا ميخوره فكر كردي مملكت قانون نداره 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اخ يكي مثل تو گير من بافته بلايي سرش ميارم كه روزي 10 با ر از خدا مرگ طلب كنه يكي بزنه 10 تا ميخوره فكر كردي مملكت قانون نداره قانون داره ولی کی نوشته؟؟ همین قماش. یه زنی بره دادگاه بگه شوهرم منو میزنه قاضی میپرسه جاش میمونه یا نه. اگر جاش نمونه میگه مرد حق داره زنشو ادب کنه و اشکالی نداره اگر کبود و زخم نشه بزنه... 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اخ يكي مثل تو گير من بافته بلايي سرش ميارم كه روزي 10 با ر از خدا مرگ طلب كنه يكي بزنه 10 تا ميخوره فكر كردي مملكت قانون نداره مينا جون اين آقا يادش رفته قران زمان وحشي بودن عربها نازل شده نه قرن حاضر . همه ما ميدونيم جواب هاي هويه . 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اخ يكي مثل تو گير من بافته بلايي سرش ميارم كه روزي 10 با ر از خدا مرگ طلب كنه يكي بزنه 10 تا ميخوره فكر كردي مملكت قانون نداره کی میخواد منو بزنه ؟ عمرا ... اهان راستی یادم رفت بگم با دارنده ی دان3 کاراته و 2 دوره مقام کشوری طرف هستین... قانون کجا بود ؟ زن رو تا میخوره باید کتک زد و بعدشم تمام واسیل ارتباطی رو ازش گرفت و توی اتاقش حبسش کرد. 2 روز بی اب و غذا خودش سر عقل میاد کاری نداره ... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ کی میخواد منو بزنه ؟ عمرا ... اهان راستی یادم رفت بگم با دارنده ی دان3 کاراته و 2 دوره مقام کشوری طرف هستین... قانون کجا بود ؟ زن رو تا میخوره باید کتک زد و بعدشم تمام واسیل ارتباطی رو ازش گرفت و توی اتاقش حبسش کرد. 2 روز بی اب و غذا خودش سر عقل میاد کاری نداره ... پیشته بابا......................... 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ کی میخواد منو بزنه ؟ عمرا ... اهان راستی یادم رفت بگم با دارنده ی دان3 کاراته و 2 دوره مقام کشوری طرف هستین... قانون کجا بود ؟ زن رو تا میخوره باید کتک زد و بعدشم تمام واسیل ارتباطی رو ازش گرفت و توی اتاقش حبسش کرد. 2 روز بی اب و غذا خودش سر عقل میاد کاری نداره ... يه كم دير به دنيا اومدي چون فكرت خيلي فسيله نميدونم ازدواج كردي يا نه اما كري نخون كه بد جوري سرت مياد 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ بلند بگو پیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشته ..لال از دنیا نری 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ کی میخواد منو بزنه ؟ عمرا ... اهان راستی یادم رفت بگم با دارنده ی دان3 کاراته و 2 دوره مقام کشوری طرف هستین... قانون کجا بود ؟ زن رو تا میخوره باید کتک زد و بعدشم تمام واسیل ارتباطی رو ازش گرفت و توی اتاقش حبسش کرد. 2 روز بی اب و غذا خودش سر عقل میاد کاری نداره ... :ws28: بسته ديگه اينقدر نخندونمون اتفاقا منم 4 سال تكواندو كار كرردمبزنمت فسيل ميشي 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ خوب دوستان و نسوان عزیز از اینکه یکم با شما شوخی کردم مشعوف شدم. براستی قصد این حقیر ناراحت نمودن شما نبوده و نیست. هر انسانی به واسطه ی انسانیتش حق زندگی و ازادی دارد . با تشکر از دوستانی که همراهی نمودند . موفق و پیروز باشید . 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ خوب دوستان و نسوان عزیز از اینکه یکم با شما شوخی کردم مشعوف شدم. براستی قصد این حقیر ناراحت نمودن شما نبوده و نیست. هر انسانی به واسطه ی انسانیتش حق زندگی و ازادی دارد . با تشکر از دوستانی که همراهی نمودند . موفق و پیروز باشید . من خیلی ناراحت شدم بسی بهم برخورد یکی طلبت 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ کدوم یکی از جمله های این دوستمون غیرواقعی بود؟؟؟؟؟؟؟جمله هایی رو که شما نوشتی من شاید 2-3 مورد بیشتر ندیدم ولی مال دوستمون رو هر روز میتونیم ببینیم.. اگه ندیدی چشمات ضعیفه...برو دکتر:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اگه ندیدی چشمات ضعیفه...برو دکتر:4chsmu1: به قول سمن پیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشته بابا :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ يه كم دير به دنيا اومدي چون فكرت خيلي فسيله نميدونم ازدواج كردي يا نه اما كري نخون كه بد جوري سرت مياد دیگه بی جنبه بازی در نیارین...بزار کارشو بکنه 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ دیگه بی جنبه بازی در نیارین...بزار کارشو بکنه[/quoteپیشته 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ دیگه بی جنبه بازی در نیارین...بزار کارشو بکنه[/quoteكسي حريف ما خانما نيست شايد فقط بتونين كري بخونين كه دق دليتون خالي بشه 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ دیگه بی جنبه بازی در نیارین...بزار کارشو بکنه[/quoteكسي حريف ما خانما نيست شايد فقط بتونين كري بخونين كه دق دليتون خالي بشه به قول سمن پیشته:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ به قول سمن پیشته:4chsmu1: اوهه بيدي نيستيم كه با اين بادا بلرزيم:ws28: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مگه میشه قانون نذاره..اگر توافق کنن هر حقی رو میشه سر عقد گرفت.مامانبزرگ من سال 1325 حق یه سری چیزایی رو از بابابزرگم گرفت. یعنی زنهای این دوره از اون موقع کمترن؟؟ وقتی تو عقدنامه بنویسه نمیتونه بزنه زیرش... بازم می تونه بزنه زیرش تازمانی که تو یه دفتر توسط یه وکیلی که حق وکالت و مجوز وکالت داره ثبت نشه و شماره نخوره وجهه قانونی نداره و قابل پیگیری نیس:Ghelyon: 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ به قول سمن پیشته:4chsmu1: کوفتههههههههههههههههههههه خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ بازم می تونه بزنه زیرش تازمانی که تو یه دفتر توسط یه وکیلی که حق وکالت و مجوز وکالت داره ثبت نشه و شماره نخوره وجهه قانونی نداره و قابل پیگیری نیس:Ghelyon: حالا کی داده...کی گرفته:4chsmu1: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده