shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 بعضياش در مورد بعضيا صدق ميكنهاون اولي هم در مورد منبهر حال اينجا ايرانه وقتي موقع طلاق خاستن بچمو بزرور بگيرن بايد يه اسلحه دفاعي داشته باشم وقتي هزار گند زد نميتونم طلاق بگيرم بايد يه اسلحه دفاعي داشته باشم يا نه مينا جون از من به تو نصيحت پنجاه هزار تا سكه هم گفتن قبول نكن چون سكه بي ارزش ترين مهريه براي زن شده موقع حق و حقوقت فقط ماهي يه سكه بهت تعلق ميگيره بگو خونه مهريت بكنن 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 29 آبان، 2010 مهریه نمیخواد..بگین حقوق برابر بهتون بده..هر حقی خودش داره همونو به شما هم بده.. 1
VINA 31339 ارسال شده در 29 آبان، 2010 مينا جون از من به تو نصيحت پنجاه هزار تا سكه هم گفتن قبول نكن چون سكه بي ارزش ترين مهريه براي زن شده موقع حق و حقوقت فقط ماهي يه سكه بهت تعلق ميگيره بگو خونه مهريت بكنن ااا خوبه هااا مهريه خودت چيه؟ 2 تا خونه مهريم خوبه ديگه 1
VINA 31339 ارسال شده در 29 آبان، 2010 مهریه نمیخواد..بگین حقوق برابر بهتون بده..هر حقی خودش داره همونو به شما هم بده.. خودشم بخاد قانون نميزاره با كردا وصلت كني مرداش خيلي روشنفكرن خيلي باحالن رفته بوديم مهموني مرداشونو با زنا تو اشز خونه كمك ميكردن اينقدرمسر به زير بودن همونجا تو دلم گفتم بنده بايد عروس شما بشم 3
shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 مهریه نمیخواد..بگین حقوق برابر بهتون بده..هر حقی خودش داره همونو به شما هم بده.. اگه كتبي هم نوشتن باور نكن چون اصولا قولشونو فراموش ميكنن . يه شعار ديگه هم ميدن . ميگن:اينقدر عرصه بهشون تنگ ميشه كه بگن مهرم حلال جونم آزاد. 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 29 آبان، 2010 خودشم بخاد قانون نميزاره با كردا وصلت كني مرداش خيلي روشنفكرن خيلي باحالن رفته بوديم مهموني مرداشونو با زنا تو اشز خونه كمك ميكردن اينقدرمسر به زير بودن همونجا تو دلم گفتم بنده بايد عروس شما بشم مگه میشه قانون نذاره..اگر توافق کنن هر حقی رو میشه سر عقد گرفت.مامانبزرگ من سال 1325 حق یه سری چیزایی رو از بابابزرگم گرفت. یعنی زنهای این دوره از اون موقع کمترن؟؟ اگه كتبي هم نوشتن باور نكن چون اصولا قولشونو فراموش ميكنن . يه شعار ديگه هم ميدن . ميگن:اينقدر عرصه بهشون تنگ ميشه كه بگن مهرم حلال جونم آزاد. وقتی تو عقدنامه بنویسه نمیتونه بزنه زیرش... 3
shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 مگه میشه قانون نذاره..اگر توافق کنن هر حقی رو میشه سر عقد گرفت.مامانبزرگ من سال 1325 حق یه سری چیزایی رو از بابابزرگم گرفت. یعنی زنهای این دوره از اون موقع کمترن؟؟ وقتی تو عقدنامه بنویسه نمیتونه بزنه زیرش... اي بابا دلت خوشه ها. مهريه هم عندالمطابه هست چند نفرو ميشناسي همه رو يكجا گرفتن 1
shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 اااخوبه هااا مهريه خودت چيه؟ 2 تا خونه مهريم خوبه ديگه مهريه منم مثل همه سكه است تعدادشم مهم نيست چون خودم به شخصه چند بار به شوهرم ميخواستم ببخشم اما خودش قبول نكرد.
VINA 31339 ارسال شده در 29 آبان، 2010 مگه میشه قانون نذاره..اگر توافق کنن هر حقی رو میشه سر عقد گرفت.مامانبزرگ من سال 1325 حق یه سری چیزایی رو از بابابزرگم گرفت. یعنی زنهای این دوره از اون موقع کمترن؟؟ وقتی تو عقدنامه بنویسه نمیتونه بزنه زیرش... دلت خوشه مهريه منم مثل همه سكه است تعدادشم مهم نيست چون خودم به شخصه چند بار به شوهرم ميخواستم ببخشم اما خودش قبول نكرد. نبخشيااا
maryam_alien 9904 ارسال شده در 29 آبان، 2010 اي بابا دلت خوشه ها. مهريه هم عندالمطابه هست چند نفرو ميشناسي همه رو يكجا گرفتن خوب واسه همون که نمیتونن یه جا بدن میندازشون زندان دیگه دلت خوشه نبخشيااا نه بابا کجاش خوشه.... این بزرگوار راست میگه ..نبخشیا..
just work 12354 ارسال شده در 29 آبان، 2010 راستی خداوند متعال و مهربون که من خیلی دوسش دارم در ادامه ی ایه 33 سوره نسا کتک زدن زن رو حق مرد دونسته ممنون خداجونم 2
shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 خوب واسه همون که نمیتونن یه جا بدن میندازشون زندان دیگه نه بابا کجاش خوشه.... این بزرگوار راست میگه ..نبخشیا.. اگه تصميم هم داشتم منصرفم كردين 2
hilda 13376 ارسال شده در 29 آبان، 2010 راستی خداوند متعال و مهربون که من خیلی دوسش دارم در ادامه ی ایه 33 سوره نسا کتک زدن زن رو حق مرد دونسته ممنون خداجونم :ws28::ws28::ws28: 2
VINA 31339 ارسال شده در 29 آبان، 2010 راستی خداوند متعال و مهربون که من خیلی دوسش دارم در ادامه ی ایه 33 سوره نسا کتک زدن زن رو حق مرد دونسته ممنون خداجونم سوره ي نسا رو دقيق بخون گفته اول تذكر بديد بعد اگه جواب نداد همبستري نكنيد اگه باز جواب نداد كتك يه جاهايي هم گفته مردا رو بچلونيد 3
just work 12354 ارسال شده در 29 آبان، 2010 سوره ي نسا رو دقيق بخونگفته اول تذكر بديد بعد اگه جواب نداد همبستري نكنيد اگه باز جواب نداد كتك يه جاهايي هم گفته مردا رو بچلونيد مهم اینه که گفته بزنید نگفته تا چه حد فقط کتک خدا هم خوب میدونه با قشر زن جماعت باید از در گفتگوی کاملا فیزیکی وارد شد 1
shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 راستی خداوند متعال و مهربون که من خیلی دوسش دارم در ادامه ی ایه 33 سوره نسا کتک زدن زن رو حق مرد دونسته ممنون خداجونم تو فقط تو اين يه مورد حرف خدا گوش ميكني پس خمس و زكاتتم به موقع ميدي غيبت نميكني مردم آزاري نميكني نماز اول وقت تو مسجد ميخوني روزه ميگيري و....... 1
shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 گفته با چوب مسواك بزنين اما خدا يادش رفته به مردا بگه مواظب لنگه كفش خانومتون باشين 1
ارسال های توصیه شده