bahareh69 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ پیاده از کنارت گذشتم، گفتی:" چندی خوشگله؟"؟ سواره از کنارت گذشتم، گفتی:" برو پشت ماشین لباسشویی بنشین!"؟ در صف نان، نوبتم را گرفتی چون صدایت بلندتر بود در صف فروشگاه نوبتم را گرفتی چون قدت بلندتر بود زیرباران منتظر تاکسی بودم، مرا هل دادی و خودت سوار شدی در تاکسی خودت را به خواب زدی تا سر هر پیچ وزنت را بیندازی روی من در اتوبوس خودت را به خواب زدی تا مجبور نشوی جایت را به من تعارف کنی در سینما نیکی کریمی موقع زایمان فریاد کشید و تو بلند گفتی:"زهرمار!"!؟ در خیابان دعوایت شد و تمام ناسزاهایت، فحش خواهر و مادر بود در پارک، به خاطر بودن تو نتوانستم پاهایم را دراز کنم نتوانستم به استادیوم بیایم، چون تو شعارهای آب نکشیده می دادی من باید پوشیده باشم تا تو دینت را حفظ کنی مرا ارشاد می کنند تا تو ارشاد شوی!؟ تو ازدواج نكردي و به من گفتي زن گرفتن حماقت است من ازدواج نكردم و به من گفتي ترشيده عاشق که شدی مرا به زنجیر انحصارطلبی کشیدی عاشق که شدم گفتی مادرت باید مرا بپسندد من باید لباس هایت را بشویم و اتو بزنم تا به تو بگویند خوش تیپ من باید غذا بپزم و به بچه ها برسم تا به تو بگویند آقای دکتر وقتی گفتم پوشک بچه را عوض کن، گفتی بچه مال مادر است وقتی خواستی طلاقم بدهی، گفتی بچه مال پدر است . . . . مردی به من نشان بده ! 21 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ پیاده از کنارت گذشتم، گفتی:" چندی خوشگله؟"؟ سواره از کنارت گذشتم، گفتی:" برو پشت ماشین لباسشویی بنشین!"؟ در صف نان، نوبتم را گرفتی چون صدایت بلندتر بود در صف فروشگاه نوبتم را گرفتی چون قدت بلندتر بود زیرباران منتظر تاکسی بودم، مرا هل دادی و خودت سوار شدی در تاکسی خودت را به خواب زدی تا سر هر پیچ وزنت را بیندازی روی من در اتوبوس خودت را به خواب زدی تا مجبور نشوی جایت را به من تعارف کنی در سینما نیکی کریمی موقع زایمان فریاد کشید و تو بلند گفتی:"زهرمار!"!؟ در خیابان دعوایت شد و تمام ناسزاهایت، فحش خواهر و مادر بود در پارک، به خاطر بودن تو نتوانستم پاهایم را دراز کنم نتوانستم به استادیوم بیایم، چون تو شعارهای آب نکشیده می دادی من باید پوشیده باشم تا تو دینت را حفظ کنی مرا ارشاد می کنند تا تو ارشاد شوی!؟ تو ازدواج نكردي و به من گفتي زن گرفتن حماقت است من ازدواج نكردم و به من گفتي ترشيده عاشق که شدی مرا به زنجیر انحصارطلبی کشیدی عاشق که شدم گفتی مادرت باید مرا بپسندد من باید لباس هایت را بشویم و اتو بزنم تا به تو بگویند خوش تیپ من باید غذا بپزم و به بچه ها برسم تا به تو بگویند آقای دکتر وقتی گفتم پوشک بچه را عوض کن، گفتی بچه مال مادر است وقتی خواستی طلاقم بدهی، گفتی بچه مال پدر است . . . . مردی به من نشان بده ! وقتی اومدم خاستگاری گفتی 2000 سکه و خونه و ماشین شاسی بلند و یه کلیه بنداز پشت قباله وقتی رفتیم مهمونی و برگشتیم تا 1 ماه اسایش نداشتم چون چشمت ماشین ظرفشویی فلان مارک دوستتو گرفته بود و پول نداشتم وقتی بچه داشت دم در مدرسه با چشای معصومش دنبالت میگشت رفته بودی کلاس ایروبیک وقتی بچه داشت بعد از برگشت از مدرسه با حسرت به ساندویچش گاز میزد به تو نگاه میکرد که با دوستت پای تلفن بودی و غذا نبود ... تو یک چراغ نشان بده تا من چهل چراغ نشانت بدهم 8 لینک به دیدگاه
bahareh69 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ عجب... عجب چی؟از خودتون درعجبین؟ 2 لینک به دیدگاه
bahareh69 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ وقتی اومدم خاستگاری گفتی 2000 سکه و خونه و ماشین شاسی بلند و یه کلیه بنداز پشت قباله وقتی رفتیم مهمونی و برگشتیم تا 1 ماه اسایش نداشتم چون چشمت ماشین ظرفشویی فلان مارک دوستتو گرفته بود و پول نداشتم وقتی بچه داشت دم در مدرسه با چشای معصومش دنبالت میگشت رفته بودی کلاس ایروبیک وقتی بچه داشت بعد از برگشت از مدرسه با حسرت به ساندویچش گاز میزد به تو نگاه میکرد که با دوستت پای تلفن بودی و غذا نبود ... تو یک چراغ نشان بده تا من چهل چراغ نشانت بدهم حالا چرا عصبانی میشی خوب نیست برات 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ حالا چرا عصبانی میشیخوب نیست برات من و عصبانی ؟ انگار شما یه سری جمله رو سر هم کردی که غیر واقعی بود چی شد پست من جواب نداشت ؟ حرف حق جواب نداره 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ من و عصبانی ؟ انگار شما یه سری جمله رو سر هم کردی که غیر واقعی بود چی شد پست من جواب نداشت ؟ حرف حق جواب نداره کدوم یکی از جمله های این دوستمون غیرواقعی بود؟؟؟؟؟؟؟ جمله هایی رو که شما نوشتی من شاید 2-3 مورد بیشتر ندیدم ولی مال دوستمون رو هر روز میتونیم ببینیم.. 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ عجب چی؟از خودتون درعجبین؟ نه از تاپيکايي که شما دخملا ميزنين... ولي انصافا بعضياش درست بود... 6 لینک به دیدگاه
bahareh69 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ من و عصبانی ؟ انگار شما یه سری جمله رو سر هم کردی که غیر واقعی بود چی شد پست من جواب نداشت ؟ حرف حق جواب نداره شما پسرا چرا اینجورید؟ چرا اینقد زود جبهه میگیرید؟ یکم باجنبه و انتقاد پذیر باشید 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ شما پسرا چرا اینجورید؟چرا اینقد زود جبهه میگیرید؟ یکم باجنبه باشید چرا؟؟؟ به قولی : بهترین دفاع ، حمله است. 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ پیاده از کنارت گذشتم، گفتی:" چندی خوشگله؟"؟ سواره از کنارت گذشتم، گفتی:" برو پشت ماشین لباسشویی بنشین!"؟ در صف نان، نوبتم را گرفتی چون صدایت بلندتر بود در صف فروشگاه نوبتم را گرفتی چون قدت بلندتر بود زیرباران منتظر تاکسی بودم، مرا هل دادی و خودت سوار شدی در تاکسی خودت را به خواب زدی تا سر هر پیچ وزنت را بیندازی روی من در اتوبوس خودت را به خواب زدی تا مجبور نشوی جایت را به من تعارف کنی در سینما نیکی کریمی موقع زایمان فریاد کشید و تو بلند گفتی:"زهرمار!"!؟ در خیابان دعوایت شد و تمام ناسزاهایت، فحش خواهر و مادر بود در پارک، به خاطر بودن تو نتوانستم پاهایم را دراز کنم نتوانستم به استادیوم بیایم، چون تو شعارهای آب نکشیده می دادی من باید پوشیده باشم تا تو دینت را حفظ کنی مرا ارشاد می کنند تا تو ارشاد شوی!؟ تو ازدواج نكردي و به من گفتي زن گرفتن حماقت است من ازدواج نكردم و به من گفتي ترشيده عاشق که شدی مرا به زنجیر انحصارطلبی کشیدی عاشق که شدم گفتی مادرت باید مرا بپسندد من باید لباس هایت را بشویم و اتو بزنم تا به تو بگویند خوش تیپ من باید غذا بپزم و به بچه ها برسم تا به تو بگویند آقای دکتر وقتی گفتم پوشک بچه را عوض کن، گفتی بچه مال مادر است وقتی خواستی طلاقم بدهی، گفتی بچه مال پدر است . . . . مردی به من نشان بده ! ممنون جالب بود..................فقط یه چیزی همه مردها و همه زنها یه جور نیستن...............برای خود من حداقل خیلی از این حرفها اموزنده بود............مثل عوض کردن پوشک بچه..............ولی اونیکه نوشتی مربوط به تیکه انداختن و متلک گفتن .........اینها مربوط به ادمهای سطح پایین جامعه هست..............اینها از نظر همه مردها منفوره.........البته اگه بخوایم در مورد اشتباهات یا بد فرهنگی خانمها هم بنویسیم مطلب زیاده ...................ولی ایا همه زنها مثل همند.............نه بخدا اکثر دخترا و خانمهایی که دیدم جز انسانیت و وقار و محبت و صداقت چیزی ازشون ندیدم...............پس همه خانمها رو بدلیل بد عمل کردن عده قلیلی بد خطاب نکنیم ..................و در مورد مردای زحمتکش جامعه هم با دید بهتری صحبت کنیم و بمناسبت عملکرد یه عده لات و لوت یا 4 تا ادم خودخواه کل جامعه مردان رو بد خطاب نکنیم 7 لینک به دیدگاه
bahareh69 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ممنون جالب بود..................فقط یه چیزی همه مردها و همه زنها یه جور نیستن...............برای خود من حداقل خیلی از این حرفها اموزنده بود............مثل عوض کردن پوشک بچه..............ولی اونیکه نوشتی مربوط به تیکه انداختن و متلک گفتن .........اینها مربوط به ادمهای سطح پایین جامعه هست..............اینها از نظر همه مردها منفوره.........البته اگه بخوایم در مورد اشتباهات یا بد فرهنگی خانمها هم بنویسیم مطلب زیاده ...................ولی ایا همه زنها مثل همند.............نه بخدا اکثر دخترا و خانمهایی که دیدم جز انسانیت و وقار و محبت و صداقت چیزی ازشون ندیدم...............پس همه خانمها رو بدلیل بد عمل کردن عده قلیلی بد خطاب نکنیم ..................و در مورد مردای زحمتکش جامعه هم با دید بهتری صحبت کنیم و بمناسبت عملکرد یه عده لات و لوت یا 4 تا ادم خودخواه کل جامعه مردان رو بد خطاب نکنیم موافقم شدیییییییییییییدا درسته همه مثل هم نیستن 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ پیاده از کنارت گذشتم، گفتی:" چندی خوشگله؟"؟ سواره از کنارت گذشتم، گفتی:" برو پشت ماشین لباسشویی بنشین!"؟ در صف نان، نوبتم را گرفتی چون صدایت بلندتر بود در صف فروشگاه نوبتم را گرفتی چون قدت بلندتر بود زیرباران منتظر تاکسی بودم، مرا هل دادی و خودت سوار شدی در تاکسی خودت را به خواب زدی تا سر هر پیچ وزنت را بیندازی روی من در اتوبوس خودت را به خواب زدی تا مجبور نشوی جایت را به من تعارف کنی در سینما نیکی کریمی موقع زایمان فریاد کشید و تو بلند گفتی:"زهرمار!"!؟ در خیابان دعوایت شد و تمام ناسزاهایت، فحش خواهر و مادر بود در پارک، به خاطر بودن تو نتوانستم پاهایم را دراز کنم نتوانستم به استادیوم بیایم، چون تو شعارهای آب نکشیده می دادی من باید پوشیده باشم تا تو دینت را حفظ کنی مرا ارشاد می کنند تا تو ارشاد شوی!؟ تو ازدواج نكردي و به من گفتي زن گرفتن حماقت است من ازدواج نكردم و به من گفتي ترشيده عاشق که شدی مرا به زنجیر انحصارطلبی کشیدی عاشق که شدم گفتی مادرت باید مرا بپسندد من باید لباس هایت را بشویم و اتو بزنم تا به تو بگویند خوش تیپ من باید غذا بپزم و به بچه ها برسم تا به تو بگویند آقای دکتر وقتی گفتم پوشک بچه را عوض کن، گفتی بچه مال مادر است وقتی خواستی طلاقم بدهی، گفتی بچه مال پدر است . . . . مردی به من نشان بده ! احسنت چه زيبا نوشتي 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اتفاقا من یه چیزی رو بگم که بهشم افتخار میکنم و اینه که من در برخورد با دخترو زن جماعت فوق العاده بد اخلاق هستم . وقتی دوستای خواهرم زنگ میزنن خونه و میبینن من جواب میدم از ترسشون حتی حرف هم نمیزنن ولی شمارشون تابلوئه لطفا به سوره س 33 سوره نسا مراجعه فرمایید : مردان فرمانروایان زنانند در زمین 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ فقط میتونم بگم فقر فرهنگ تو این مملکت غوغا میکنه واین مسئله ربطی به جنسیت ها نداره 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اتفاقا من یه چیزی رو بگم که بهشم افتخار میکنم و اینه که من در برخورد با دخترو زن جماعت فوق العاده بد اخلاق هستم . وقتی دوستای خواهرم زنگ میزنن خونه و میبینن من جواب میدم از ترسشون حتی حرف هم نمیزنن ولی شمارشون تابلوئه لطفا به سوره س 33 سوره نسا مراجعه فرمایید : مردان فرمانروایان زنانند در زمین آرزو در فضيلت و مزيتي كه خدا به آن بعضي را بر بعضي برتري داده مكنيد:كه هر يك از زن و مرد از آنچه اكتساب كنند بهره مند شوند . و هر چه مي خواهيد از فضل خدا درخواست كنيد كه خدا به همه چيز داناست(سوره نسا آيه 31) 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اتفاقا من یه چیزی رو بگم که بهشم افتخار میکنم و اینه که من در برخورد با دخترو زن جماعت فوق العاده بد اخلاق هستم . وقتی دوستای خواهرم زنگ میزنن خونه و میبینن من جواب میدم از ترسشون حتی حرف هم نمیزنن ولی شمارشون تابلوئه لطفا به سوره س 33 سوره نسا مراجعه فرمایید : مردان فرمانروایان زنانند در زمین اگه من دوست خواهرت بودم مثل خودت باهات برخورد ميكردم قرن گفت و گوي تمدناست نه ..... مردا فرمانروان به اين معني نيست كه ما كنيزشونون به اين معني كه ما از حمايتشون استفاده كنيم بعضي مردا هم مردن بعضي ها هم نامردن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ وقتی اومدم خاستگاری گفتی 2000 سکه و خونه و ماشین شاسی بلند و یه کلیه بنداز پشت قباله وقتی رفتیم مهمونی و برگشتیم تا 1 ماه اسایش نداشتم چون چشمت ماشین ظرفشویی فلان مارک دوستتو گرفته بود و پول نداشتم وقتی بچه داشت دم در مدرسه با چشای معصومش دنبالت میگشت رفته بودی کلاس ایروبیک وقتی بچه داشت بعد از برگشت از مدرسه با حسرت به ساندویچش گاز میزد به تو نگاه میکرد که با دوستت پای تلفن بودی و غذا نبود ... تو یک چراغ نشان بده تا من چهل چراغ نشانت بدهم بعضياش در مورد بعضيا صدق ميكنه اون اولي هم در مورد منبهر حال اينجا ايرانه وقتي موقع طلاق خاستن بچمو بزرور بگيرن بايد يه اسلحه دفاعي داشته باشم وقتي هزار گند زد نميتونم طلاق بگيرم بايد يه اسلحه دفاعي داشته باشم يا نه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده