رفتن به مطلب

وقتي از يك دوست دلگيري

shaden.

ارسال های توصیه شده

تو این دور و زمونه نه:banel_smiley_4:

به نظر من دوست اين نيست كه هر روز ببينيش يا بهش زنگ بزني مهم اينه كه زماني كه با هم سپري ميكنيم لذت بخش باشه هرچند يه زمان كوتاه.:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ولي بهت نميادا:ws2:

:ws37:

:ws37:

اينقدر كه گلم:icon_redface:

مگه چه دور زمونه ای ؟؟؟ من از دوستام و رفیقام راضیم.......با هرکدومشون یه 10 سال هست رابطه دارم....

:ws3:افرين بتو:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
زت زياد:icon_redface:

میگم تو همونی نیستی که قبلا میومدی ...بعد یه مدت نیومدی.....حالا ازدوباره مثل اینکه اومدی:ws38:

(حال کردی چه تکس رپی گفتم):ws3:

لینک به دیدگاه
موضوع مشخصه

وقتي از دوستت ناراحتي چطور بهش ميگي كه دوستيتون ادامه پيدا كنه؟

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

اگه میخوای دوستیتون بهم نخوره ...به نظرم.....یه راهی هست تنها ببینش و ازش بپرس چرا فلان کارو کرده یا فلان حرفو زده.................همین بذار توضیح بده برات...............بعد بهش بگو که نمیخوای دوستیتون بهم بخوره و فقط از اون کارش یا حرفش ناراحتی............کمتر بگو در این حالت و بذار اون صحبت کنه...........خودش متوجه میشه.....:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
موضوع مشخصه

هیچ حسی بدتر از عاطفه و خشم نیس!!

منظورم هردو همزمانه!!

وقتی یکیو دوس داری و درعین حالی به شدت از دستش خشمگینی....:pichak29:

• Like 2
لینک به دیدگاه
میگم تو همونی نیستی که قبلا میومدی ...بعد یه مدت نیومدی.....حالا ازدوباره مثل اینکه اومدی:ws38:

(حال کردی چه تکس رپی گفتم):ws3:

اينطور ميگن من يه چند هفته نبودم

• Like 1
لینک به دیدگاه

وقتی به این فک کنیم که هر اتفاق بدی که می افته بدترشم هست خیلی از بار ناراحتی هامون کم میکنه

خیلی وقتها هم ناراحت شدن ما دلیل دوست داشتن زیاده و توقع بالاست باید از سطح توقع هامون کم کنمیم !!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
وقتی به این فک کنیم که هر اتفاق بدی که می افته بدترشم هست خیلی از بار ناراحتی هامون کم میکنه

خیلی وقتها هم ناراحت شدن ما دلیل دوست داشتن زیاده و توقع بالاست باید از سطح توقع هامون کم کنمیم !!!

:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
موضوع مشخصه

من دوستانی دارم که حاضرم از جونمم براشون مایه بزارم....اغراق نمیکنم...... واقعا حاضر به همچین کاری هستم.....البته اونا هم خیلی کارا برا من کردن.......این جور دوستای من از امتحانای متفاوت رد شدن که به این مرحله رسیدن پس کمتر اتفاق میافته تا از دست هم ناراحت بشیم...... ولی اگه من ناراحتش کرده باشم زمین و زمانو به هم میدوزم تا دوباره دلشو به دس بیارم.....اگه اون ناراحتم کرده باشه.....میرم میشینم باهاش حرف میزنم....و چون زبون همو خوب میفهمیم به نتیجه میرسیم.....:ws37::icon_gol:

حالا یه عده از دوستام هستن که یه چن درجه پایین ترن..... که با اونا هم حتما میرم درمیون میزارم......به نظر من این که بشینی پیش خودت قضاوت کنی که آره بی معرفت یه ذره حرمت نون ونمکمونم نگه نداشت.....بدتر هم خودت اذیت میشی هم نتیجه خوبی نمیگیری.......با هرکس باید به زبون خاص خودش حرف زد....:ws37:

یه عده هستن مثه اون چای کیسه ایان....... اگه دلخور بشم ازشون ماکسیمم 15 دقیقه.....بعد سعی میکنم فراموش کنم....... درواقع خیلی تو زندگیم نقش خاصی ندارن که بخوام احساستمو براشون درگیر کنم.....

کلا هم کمتر اتفاق میافته از دست کسی ناراحت بشم و دلخور بمونم...... وقتی یه همچین حسی دارم کل تمرکزمو از دست میدم و از کار وزندگی میافتم.....به خاطر همین سعی میکنم چیزی تو دلم نمونه........:ws37:

اینم بگم..... گاهی اوقات از بعضی اتفاقا نمیشه چشم پوشی کرد........ تو این جور مواقع با در نظر گرفتن همه جوانب قطع رابطه بهترین راه حله!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...