shaden. 18583 ارسال شده در 29 آبان، 2010 موضوع مشخصه وقتي از دوستت ناراحتي چطور بهش ميگي كه دوستيتون ادامه پيدا كنه؟ :banel_smiley_4: 7
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2010 اگه ميدونستم كه اين سوالو نميپرسيدم. دوستان كمك كنيد. 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 آبان، 2010 اگه ميدونستم كه اين سوالو نميپرسيدم. دوستان كمك كنيد. ببین مهسا جون ما ادما یاد گرفتیم یکی تا یه کاری انجام میده یا مث خرو س جنگی تیکه پارش کنیم یا خواهر و مادرشو ها بدیم واز درخت آویزونشون کنیمیا اینقدر سکوت میکنیم تا اون زخم کوچیک به یه غده چرکی تبدیل بشه و وای به حال اون طرف اگه این غده بترکه:banel_smiley_52: ولی اگه بدون رودر بایسی و با کمال احتراماگه همون موقع مشکل و موشکافی کنیم وبرطرف کنیم دوستیا هم ادامه پیدا میکنه 7
ترمه جون 1381 ارسال شده در 29 آبان، 2010 ببین مهسا جون ما ادما یاد گرفتیم یکی تا یه کاری انجام میده یا مث خرو س جنگی تیکه پارش کنیم یا خواهر و مادرشو ها بدیم واز درخت آویزونشون کنیمیا اینقدر سکوت میکنیم تا اون زخم کوچیک به یه غده چرکی تبدیل بشه و وای به حال اون طرف اگه این غده بترکه:banel_smiley_52:ولی اگه بدون رودر بایسی و با کمال احتراماگه همون موقع مشکل و موشکافی کنیم وبرطرف کنیم دوستیا هم ادامه پیدا میکنه البته بعضی وقتا همون بهتر که یه رابطه ی دوستی تموم شه.بدونِ هیچ بحث و درگیری به فراموشی سپرده شه. 5
mamadj 1361 ارسال شده در 29 آبان، 2010 کلا من به یه چیز عقیده دارم.....یا با درد دندون باید سر کنی......یا باید اونی کشید تکلیف خودتو روشن کن...اگه میدونی داره اذیتت میکنه....قطع رابطه کن.....همون یک ساعت اول اعصابت خراب میشه....اما بعدش دیگه راحتی 4
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2010 کلا من به یه چیز عقیده دارم.....یا با درد دندون باید سر کنی......یا باید اونی کشیدتکلیف خودتو روشن کن...اگه میدونی داره اذیتت میکنه....قطع رابطه کن.....همون یک ساعت اول اعصابت خراب میشه....اما بعدش دیگه راحتی فكر بدي نيست اما گفتم يه طوري بگيم رابطه دوستي از بين نره وگرنه اون مدليشو كه خودم بلد بودم 1
mamadj 1361 ارسال شده در 29 آبان، 2010 فكر بدي نيست اما گفتم يه طوري بگيم رابطه دوستي از بين نره وگرنه اون مدليشو كه خودم بلد بودم اتفاقا بیشتر مواقع قطع رابطه خیلی بهتره....همین دیشب یه نمونه واسم اتفاق افتاد...تازه اشنا هم بود......بیخیالش شدم... .تو که قرار نیست دوستتو تغییر بدی...نبایدم چنیین انتظاری داشته باشی...
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2010 اتفاقا بیشتر مواقع قطع رابطه خیلی بهتره....همین دیشب یه نمونه واسم اتفاق افتاد...تازه اشنا هم بود......بیخیالش شدم....تو که قرار نیست دوستتو تغییر بدی...نبایدم چنیین انتظاری داشته باشی... شايدم تو درست ميگي اما قبول كن يه كم سخته .معلومه خيلي راحت ميتوني دل بكني اما من خيلي سعي ميكنم اطرافيانم ناراحت نشن 1
pianist 31129 ارسال شده در 29 آبان، 2010 تا جايي که بتونم مشکلم رو باهاش در ميون ميذارم ولي اگه به جايي برسه که احساس کنم صحبت کردن فايده نداره تمومش ميکنم... 4
mamadj 1361 ارسال شده در 29 آبان، 2010 شايدم تو درست ميگي اما قبول كن يه كم سخته .معلومه خيلي راحت ميتوني دل بكني اما من خيلي سعي ميكنم اطرافيانم ناراحت نشن اتفاقا دل کندن خیلی واسم سخته....وقتی میبینیم طرف به دردم نمیخوره...دارم وابسته میشم.... داره رو اعصابم راه میره......سه سوت 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 29 آبان، 2010 کلا دوست چیز خوبی نیس باید سعی کنی تنها به خودت متکی باشی هم از نظر روحی هم احساسی و هم فکری 9
pianist 31129 ارسال شده در 29 آبان، 2010 کلا دوست چیز خوبی نیسباید سعی کنی تنها به خودت متکی باشی هم از نظر روحی هم احساسی و هم فکری داشتن دوست به اين معني نيست که بهش وابسته باشيم!! اولين باريه ميشنوم کسي ميگه دوست چيز خوبي نيست!! دوست خوب هم نعمته بنظرم 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 29 آبان، 2010 داشتن دوست به اين معني نيست که بهش وابسته باشيم!! اولين باريه ميشنوم کسي ميگه دوست چيز خوبي نيست!! دوست خوب هم نعمته بنظرم تو این دور و زمونه نه 5
pianist 31129 ارسال شده در 29 آبان، 2010 تو این دور و زمونه نه پس ايشششششششششششششششششششش :viannen_38: 4
spow 44198 ارسال شده در 29 آبان، 2010 من که عادت دارم از یکی دلخور بشم رک بهش بگم بد یا خوب نتیجش همیشه خوب بوده حرفایی که بین دوتا دوست پنهون بمونه اون دوستی رو از بین میبره 3
VINA 31339 ارسال شده در 29 آبان، 2010 کلا دوست چیز خوبی نیسباید سعی کنی تنها به خودت متکی باشی هم از نظر روحی هم احساسی و هم فکری 100 در صد موافقم 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2010 داشتن دوست به اين معني نيست که بهش وابسته باشيم!! اولين باريه ميشنوم کسي ميگه دوست چيز خوبي نيست!! دوست خوب هم نعمته بنظرم موافقم 1
mamadj 1361 ارسال شده در 29 آبان، 2010 تو این دور و زمونه نه مگه چه دور زمونه ای ؟؟؟ من از دوستام و رفیقام راضیم.......با هرکدومشون یه 10 سال هست رابطه دارم....
ارسال های توصیه شده