رفتن به مطلب

وقتي از يك دوست دلگيري

shaden.

ارسال های توصیه شده

اگه ميدونستم كه اين سوالو نميپرسيدم. دوستان كمك كنيد.:banel_smiley_4:

ببین مهسا جون ما ادما یاد گرفتیم یکی تا یه کاری انجام میده یا مث خرو س جنگی تیکه پارش کنیم یا خواهر و مادرشو ها بدیم واز درخت آویزونشون کنیم:w58:یا اینقدر سکوت میکنیم تا اون زخم کوچیک به یه غده چرکی تبدیل بشه و وای به حال اون طرف اگه این غده بترکه:banel_smiley_52:

ولی اگه بدون رودر بایسی و با کمال احترام:icon_redface:اگه همون موقع مشکل و موشکافی کنیم وبرطرف کنیم دوستیا هم ادامه پیدا میکنه:ws43:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ببین مهسا جون ما ادما یاد گرفتیم یکی تا یه کاری انجام میده یا مث خرو س جنگی تیکه پارش کنیم یا خواهر و مادرشو ها بدیم واز درخت آویزونشون کنیم:w58:یا اینقدر سکوت میکنیم تا اون زخم کوچیک به یه غده چرکی تبدیل بشه و وای به حال اون طرف اگه این غده بترکه:banel_smiley_52:

ولی اگه بدون رودر بایسی و با کمال احترام:icon_redface:اگه همون موقع مشکل و موشکافی کنیم وبرطرف کنیم دوستیا هم ادامه پیدا میکنه:ws43:

البته بعضی وقتا همون بهتر که یه رابطه ی دوستی تموم شه.بدونِ هیچ بحث و درگیری به فراموشی سپرده شه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

کلا من به یه چیز عقیده دارم.....یا با درد دندون باید سر کنی......یا باید اونی کشید

تکلیف خودتو روشن کن...اگه میدونی داره اذیتت میکنه....قطع رابطه کن.....همون یک ساعت اول اعصابت خراب میشه....اما بعدش دیگه راحتی:ws31:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کلا من به یه چیز عقیده دارم.....یا با درد دندون باید سر کنی......یا باید اونی کشید

تکلیف خودتو روشن کن...اگه میدونی داره اذیتت میکنه....قطع رابطه کن.....همون یک ساعت اول اعصابت خراب میشه....اما بعدش دیگه راحتی:ws31:

فكر بدي نيست اما گفتم يه طوري بگيم رابطه دوستي از بين نره وگرنه اون مدليشو كه خودم بلد بودم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فكر بدي نيست اما گفتم يه طوري بگيم رابطه دوستي از بين نره وگرنه اون مدليشو كه خودم بلد بودم:w16:

اتفاقا بیشتر مواقع قطع رابطه خیلی بهتره....همین دیشب یه نمونه واسم اتفاق افتاد...تازه اشنا هم بود......بیخیالش شدم...

.تو که قرار نیست دوستتو تغییر بدی...نبایدم چنیین انتظاری داشته باشی...:w16:

لینک به دیدگاه
اتفاقا بیشتر مواقع قطع رابطه خیلی بهتره....همین دیشب یه نمونه واسم اتفاق افتاد...تازه اشنا هم بود......بیخیالش شدم...

.تو که قرار نیست دوستتو تغییر بدی...نبایدم چنیین انتظاری داشته باشی...:w16:

شايدم تو درست ميگي اما قبول كن يه كم سخته .معلومه خيلي راحت ميتوني دل بكني اما من خيلي سعي ميكنم اطرافيانم ناراحت نشن:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شايدم تو درست ميگي اما قبول كن يه كم سخته .معلومه خيلي راحت ميتوني دل بكني اما من خيلي سعي ميكنم اطرافيانم ناراحت نشن:ws52:

اتفاقا دل کندن خیلی واسم سخته....وقتی میبینیم طرف به دردم نمیخوره...دارم وابسته میشم.... داره رو اعصابم راه میره......سه سوت:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کلا دوست چیز خوبی نیس

باید سعی کنی تنها به خودت متکی باشی هم از نظر روحی هم احساسی و هم فکری:w16:

داشتن دوست به اين معني نيست که بهش وابسته باشيم!! :banel_smiley_4: اولين باريه ميشنوم کسي ميگه دوست چيز خوبي نيست!! دوست خوب هم نعمته بنظرم :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
داشتن دوست به اين معني نيست که بهش وابسته باشيم!! :banel_smiley_4: اولين باريه ميشنوم کسي ميگه دوست چيز خوبي نيست!! دوست خوب هم نعمته بنظرم :w16:

تو این دور و زمونه نه:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من که عادت دارم از یکی دلخور بشم رک بهش بگم

بد یا خوب نتیجش همیشه خوب بوده

حرفایی که بین دوتا دوست پنهون بمونه اون دوستی رو از بین میبره

• Like 3
لینک به دیدگاه
کلا دوست چیز خوبی نیس

باید سعی کنی تنها به خودت متکی باشی هم از نظر روحی هم احساسی و هم فکری:w16:

100 در صد موافقم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

موافقم

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو این دور و زمونه نه:banel_smiley_4:

مگه چه دور زمونه ای ؟؟؟ من از دوستام و رفیقام راضیم.......با هرکدومشون یه 10 سال هست رابطه دارم....

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...