هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تو هوای تابستونی داغ یه شهر بندری در جنوبی ترین نقطه کشور ، حایی که تا دلت بخواد به خط استوا نزدیکه و شرجی و گرمای افتابش سرسام اور برای یه ادم روزه دار زیر این افتاب تابان هیچ نوشیدنی گواراراتر از یک لیوان اب خنک نیست وقتی از فرت تشنگی له له میزنه ..... سلام سلامی گرم و تنوری دوستان همیشه به درست یا اشتباه باورم این بوده که نباید زبان و قلم را در دست اجساسات و عواطف قرار دا د چون ناخواسته ما را مجبور به فکر نکردن و گفتن گفتنی هایی میکند که بعدها ممکن است دلزده و پشیمان شویم و به همین دلیل بسنده می کنم به این جمله که در هفته تعطیلی انجمن دلتنگ خیلی از دوستان خوبی شده بودم که در این فضای مجازی حضور دارند به گرمی، و مینویسند و حرف میزنند به شیرینی . البته اینکه اینجا چه ویژگی دارد و برای چه ما اینجا جمع میشویم هم سوالی بود که کم وبیش بی پاسخ ماند و اینکه ایا ما برای شنیدن حرفهای هم جمع میشویم یا به حضور یکدیگر عادت کرده ایم ؟ ایا در مدتی که عضو شده ایم پیشرفتی در زندگی و اهداف شخصیمان داشته ایم ؟ روابط اجتماعیمان بهتر شده است یا کارهای روزانه و هفتگیمان را دقیقتر و کامل تر انجام میدهیم ؟ ایا بودن ما در انجمن محدود به همین یکی دو ساعت میشود یا ساعت های متوالی ذهن و فکر مان مشغول است و درگیر ؟ ایا تا جالا تاپیر ات ما روی همدیگر مفید و سازنده بوده است یا عادی تکراری کسل کننده و صرفا یک رابطه ؟و خیلی از ایاهای دگر که الان یادم نیست ..... در اخر به این نتیجه رسیدم که روابط ما ادم ها همه جا حتی در این دنیای مجازی میتونه مثل یک لیوان اب خنک توی یه تابستون داغ داغ باشه وقتی برای نوشیدن هم تشنه تشنه باشیم ، اسیر روزمرگی ها و تکرار نشده باشیم. امید وارم همیشه تازه تازه باشید . 12 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ یه مدت نبودی داداشی گفتم رفتی مسجد اعتکاف 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ یه مدت نبودی داداشی گفتم رفتی مسجد اعتکاف .. . .مسجد؟؟؟ ار اون حرفا زدیا !!! 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ یه ویزگی خوبی که اینجا داره اینه که آدمایی با عقاید مختلف کنار هم قرار دارند راستش خیلی وقت ها بعد از اینکه از انجمن میرم به حرفا و عقاید بچه ها فکر میکنم گاهی خوشحال و گاهی ناراحت میشم اما با وجود اینکه در بعضی از مسائل با خیلی ها هم عقیده نیستم از بودن در کنارشون لذت میبرم از اینکه به زور عقایدشونو به دیگران تحمیل نمیکنند از مهربونیشون و..... 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تواين دنياي مجازي همه ما مثل يه خانواده شديم . خانوادهاي كه عقايد مختلفي دارند اما دوري براشون سخته. 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تواين دنياي مجازي همه ما مثل يه خانواده شديم . خانوادهاي كه عقايد مختلفي دارند اما دوري براشون سخته. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تواين دنياي مجازي همه ما مثل يه خانواده شديم . خانوادهاي كه عقايد مختلفي دارند اما دوري براشون سخته. مهسا جون تو دختر خاله خودمی :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ مریم جون توام دختر عمه می :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ مهسا جون تو دختر خاله خودمی :aghosh: :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مریم جون توام دختر عمه می :aghosh: قربونت برم دختردایی......:aghosh: :pichak: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مهسا جون تو دختر خاله خودمی :aghosh: مریم جون توام دختر عمه می :aghosh: :girl_yes2: قربونت برم دختردایی......:aghosh: :pichak: قربون همتون بره پيانيست ... :w36: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ بیا بخلم :aghosh: قربون همتون بره پيانيست ... :w36: خدا نکنه :girl_blush2: :pichak: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ندا توام بیا دخترعموم شو:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ قربون همتون بره پيانيست ... :w36: ببین توکه نمیخوای دهن علم الهدی رو باز کنی این جمعه تو نامحرمی :w00: 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ همه تون بيايان دختر خاله من بشين... 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ندا توام بیا دخترعموم شو:aghosh: دختر عمو دوس ندارم خیلی دوره..اصلا جز فامیل حساب نمیشه!!!!! دختر خاله لطفا!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ همه تون بيايان دختر خاله من بشين... باشه پسر خاله 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ دختر عمو دوس ندارم خیلی دوره..اصلا جز فامیل حساب نمیشه!!!!!دختر خاله لطفا!!:persiana__hahaha: باشه با یه دسر اضافی چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده